Szerző Téma: Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok  (Megtekintve 457680 alkalommal)

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
Re:Kockológia - számítógépes, telefonos okosságok
« Válasz #750 Dátum: 2013. December 07. - 17:28:25 »
Szia!

Igen, már megkaptam, és pillanatnyilag teljesen meg vagyok vele elégedve. Azt biztosan tudod, hogy egy SIRF-es, tehát, ha egyszerre hínak a két hálózaton, az egyik biztosan zátonyra fut. Nagyon jó a hangja, az i-vel kezdődő, és Go-val végződő navi rendesen fut rajta, bár egy kicsit lassan talál műhódot, de aztán stabil. A nyelvek között benne van a magyar is, néhány helyen azért angol a felirat, meg némely helyeken fura kínai írásjelek vannak, de nem zavart eddig. Ja, még annyit, hogy én a minideal.net-től rendeltem, rootolva, hogy a későbbiekben lehessen babrálni vele. A prohardveren van fóruma is, nagyon részletes.
Ha még van valami, akkor priviben szívesen válaszolok.  :sör:
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #751 Dátum: 2013. December 07. - 21:32:45 »
Most nezem, hogy olcsón mérik az Ncore meghívott. Van egy rakat pontom. Szóval, akinek ez hiányzik a jóléti társadalomba tartozáshoz az PÜ.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #752 Dátum: 2013. December 07. - 21:35:47 »
Én a Z-n vagyok... az N jobb?
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető eireann

• Törzstag
« Válasz #753 Dátum: 2013. December 07. - 21:50:36 »
Most nezem, hogy olcsón mérik az Ncore meghívott. Van egy rakat pontom. Szóval, akinek ez hiányzik a jóléti társadalomba tartozáshoz az PÜ.

Jelentkeztem, köszi! :-)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #754 Dátum: 2013. December 08. - 12:28:17 »
Segitségeteket szeretném kérni:
Mennyire alkalmas egy Tablet Ebook olvasásra?
Az asszonynak karácsonyra Tablet-et akartam venni, közben elkotyogta, hogy Ebook readert szeretne.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #755 Dátum: 2013. December 08. - 12:56:54 »
Az jobban világít, nem?
Lehet, hogy jobban fárasztja a szemet.

Ha lenne eebuk-olvasóm, levinném pár napra a pincébe, hogy egy kis antikvárium szaga legyen. ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #756 Dátum: 2013. December 08. - 12:58:02 »
Segitségeteket szeretném kérni:
Mennyire alkalmas egy Tablet Ebook olvasásra?
Az asszonynak karácsonyra Tablet-et akartam venni, közben elkotyogta, hogy Ebook readert szeretne.
Alkalmas, az nem probléma, de az aktív világítás egy idő után zavaró (ahogy számítógépről olvasni is). Tablet esetében a fény a szemünk felé terjed, míg ha egy könyvet olvasol - vagy egy e-olvasót - a fény kintről jön, a betűk irányába. Íbúk ríderen szinte elfelejtem néha, hogy nem papír. Jelenleg (pár éve) egy Kindle 3G-t nyúzok.
 Olvasásra - nálam - ez a sorrend (elég sokat olvasok, rendszeresen):
1. Könyv, újság, magazin
2. E-olvasó
.
.
.
Sokadik hely. Tablet
Utána is egy. PC
Legalja. Telefon
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #757 Dátum: 2013. December 08. - 13:00:11 »
nekem az iPaden van kb 600 konyvem, de csak 2 olvastam el. Nehez, vilagit, de eBook olvaso, meg csak arra jo, hogy konyvet olvass szinte. Tudom van olyan ami wifi-s mar meg ......stb, stb, stb de azert nem akartam azt venni.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #758 Dátum: 2013. December 08. - 13:09:11 »
Könyvet olvasni eInk-es eszköz. Mert különben szemed kifolyik. Minden másra (magazin, web, pdf, képek stb.) tablet. Másra való a két eszköz.

Más:

Milyen 100 cm körüli ledes, FullHD tevét érdmes most venni? Konkrét típus javaslatok jönnenek jól?
 LG, Samsung?! Nemtom
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

• Törzstag
« Válasz #759 Dátum: 2013. December 08. - 13:15:03 »
 Konkrét típust nem tudok mondani (elég ritkán vesz TV-t az ember...), aszerint kell választani, hogy mit vársz el az eszköztől. Pl. mennyire legyen "okos", mert egyebet kb. mindegyik tud már. Csak a sorrendet fordítanám meg: Samsung, LG. Az első (még) jobb panelekben, a másodiknál jobb a marketing... Árban kicsivel magasabb szint, viszont minden más gyártó (egy-két kivétellel/fellángolással) csak kullog ezek nyomában.

Nem elérhető Qka

• Törzstag
« Válasz #760 Dátum: 2013. December 08. - 13:18:46 »
Könyvet olvasni eInk-es eszköz. Mert különben szemed kifolyik. Minden másra (magazin, web, pdf, képek stb.) tablet. Másra való a két eszköz.

Más:

Milyen 100 cm körüli ledes, FullHD tevét érdmes most venni? Konkrét típus javaslatok jönnenek jól?
 LG, Samsung?! Nemtom

Nálam 4 gyártó versengett. LG, Samsung, Sony és Philips. Aztán a shortlist-re csak az LG és a Philips került fel. Nekem ennek a két gyártónak a színei jöttek be a legjobban.  Végén ez lett a befutó:
http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-42LM669S-3d-tv

Jól szuperál, szeretem, de a smart funkciókban idegesít, hogy sokszor sok idő mire betöltenek a különböző progik, alkalmazások (gondolom több rendszermemória jól jönne).
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #761 Dátum: 2013. December 08. - 13:21:26 »
Buta is lehet. Chromecast vagy tarsai majd felokositjak. FullHD, LED 100 cm, LAN (wifi is lehet, de lan eleg, alatta van a router 40 cm-re) Ennyi az elvaras. (Nyilvan minel jobb kep, hang minoseg stb. de ezt mar mindegyik tudja).

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #762 Dátum: 2013. December 08. - 14:14:10 »
Ebben tévedsz, amióta vannak Smart tévék, azóta nem olyan fontos, hogy jó legyen a kép és a hang is, mert úgy is a tartalom, az okosság, meg a 3D adja el.

Legjobban úgy jársz, ha összeírod, mire van szükséged: Átló, felbontás, látószög, stb, aztán ami a short listen marad, azokat megnézed élőben, úgy dönts.

Mi elég jól ismerjük ezeket a gyártókat, és cca. 2 hónap alatt kifut egy aktuális széria, és semmi, de semmi garancia nincs arra, hogy az utódmodell legalább olyan lesz, vagy jobb (abban, ami fontos, nem a Smartságban)
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #763 Dátum: 2013. December 08. - 14:38:01 »
Döntöttem. Marad a CRT.

• Törzstag
« Válasz #764 Dátum: 2013. December 08. - 14:47:17 »
Döntöttem. Marad a CRT.
Amíg működik, addig jó. Mi is ebben maradtunk, többször is. Javítás helyett majd LED lesz, valamikor, ha úgy alakul. ;)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici