Tegnap elballagtam a Lidl-be, beszereztem a 'jóárasított' Arietét, mert kotyogóst nem akartak az itthoni kávéfalók. Daráló persze csak késes van itthon, most majd mehetek a Rezsőbe még malomért. Nézegettem ezt a frencspressz vonalat is, ivott ilyet már valaki? Valahogy nem látom a különbséget a hozzávaló ketyere, kontra beáztatomakávétpárpercreésátlökömegyszűrőpapíron megoldás közt.
Nézegettem ezt a frencspressz vonalat is, ivott ilyet már valaki? Valahogy nem látom a különbséget a hozzávaló ketyere, kontra beáztatomakávétpárpercreésátlökömegyszűrőpapíron megoldás közt.
Jó ez a Mini Mill... 1-es fokozaton befullasztotta a presszógépet.2-esen bitang anyagot főzött!Reggel a 3-ast vizsgálom...
Tiszta hülye vagyok! Fél nap azon gondolkodom, hogy árbájtba kellene vinnem egy iyen FP ketyerét plusz őrlőt, közben meg nem is kávézom. Mondjuk ha teára is jó, miért ne költenék rá?! Van itthon ennek valami jó beszerzési forrása? Lehet, hogy egy próbát megér...
És én inkább a kicsit javaslom, mert az egy-kétszemélyes teázáshoz is bőven elég, a nagy viszont kávéhoz már túl nagy.
AP-t hol érdemes venni?Melyik gyártó terméke vált be?