Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2302294 alkalommal)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #3420 Dátum: 2012. Március 22. - 08:44:16 »
Áááá. abszolut "mai" volt. A gyerkőcöt kellet éjjel 3-kor egy jó félórát "altatni".  :-\
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #3421 Dátum: 2012. Március 22. - 09:10:16 »
Fél órát? Az gancgút. A kihívás a 1 1/2 órás műsoroknál kezdődik csak igazán, amikor a gyerek elalvása után már te nem tudsz elaludni, vagy mire sikerülne, kel a másik, neked meg volt nettó 3 óra alvásod, mert este voltál olyan botor, hogy nem húztál azonnal aludni, hogy már pihegtek a gyerkőcök az ágyukban...
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3422 Dátum: 2012. Március 22. - 09:24:51 »
Nekem már ez is kihívás.  :crazy:  ...a másfélórásokon már rég túl vagyok. (A legnagyobb 40 éves  ;D )
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető gprinz

• Törzstag
« Válasz #3423 Dátum: 2012. Március 22. - 09:27:53 »
No, de a legkisebb? Legalább már a műsorszámok összecsúszása nem okoz gondot. Egyébiránt meg le a kalappal, nem vagyok biztos benne, hogy szívesen csinálnék a mostanihoz hasonló műsort hozzád hasonlóan érettebb korban... Mellesleg a zasszonynak is kihívás az éjszakai (meg a reggeli) kelés, pedig egy évjárat velem...
"Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere." (Ulpianus)

Nem elérhető yoee

• Törzstag
« Válasz #3424 Dátum: 2012. Március 22. - 10:26:14 »
Ma reggel ismét weishi mesterrel (9306) toltam, a szerkó, mint a múltkori (zuhany, florena krém, balea borz arcon habosítva, kék gillette platinum @2) A végén hideg víz, 4711 AS és gillette sensitive ASB.

Egyre jobb! Az arcon BBS, a nyakamon még mindig nem, de jóval jobb, mint az előző próbálkozás. Ehhez hozzáadom, hogy elképesztő gyengédség, semmi irritáció. Finom volt. Szerintem még egy jó ideig próbálkozom a weishivel, míg úgy nem érzem, hogy ettől nem lehet jobb a vége.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3425 Dátum: 2012. Március 22. - 20:28:35 »
Fürcsi
Dalain krém
Semogue 1470 pamacs
Mühle R89
Wilkinson penge
Pitralon after.

A szokásos két kör, egy vérpetty.
Átlagos volt.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #3426 Dátum: 2012. Március 23. - 12:28:50 »
Futás, fürdés pre.
Omega fekete borz
Palmolive stick
No Name OC
Feather
HMBRLESR

Nem tudom ki hagyta az elvihető asztalkán a Palmolive sticket, de ezúttal köszönöm neki, mert jó. Gyorsan ad, jó habot. Nyerő párosítás ;) A SaxonRazor-féle Lime Edition Home Made Bay Rum pedig finom, illatra egy kicsit szerintem kevésbé marad meg mint az Imié, csípőssége viszont jóval kevesebb!

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #3427 Dátum: 2012. Március 23. - 17:04:23 »
Használd egészséggel, ha az alufóliásra gondolsz  ;)
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #3428 Dátum: 2012. Március 23. - 17:20:47 »
Használd egészséggel, ha az alufóliásra gondolsz  ;)
Arra, arra, köszi!

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3429 Dátum: 2012. Március 23. - 21:24:23 »

Proraso Pre
C&E Nomad szappan
Szmóg 1460
Mühle R41 /Bic @ 1
SZM
C&E Nomad ASB

Alapos, de meglehetosen harapos az R41. A fenti kompoziciot igazabol tegnap este hasznaltam. Kb. 2 napos borostat szedtem le. Keves nyaki irritacio aran.

Nagy bartan ma is nekifutottam az arcomnak vele (sw: full Arko Cool). Nem kellett volna. Az R41 szerintem nem napi hasznalatra valo. 3-4-5 napos borosta hirtelen lekapasahoz azonban jo lehet. Probalkozom tovabb.

"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #3430 Dátum: 2012. Március 23. - 22:03:12 »
Igazából azóta érlelődik bennem a gondolat, mióta én is teszteltem.

Aki az új fejes R41-ben új Feather pengével túléli az ATG-t pontvérzés, irritáció, stb. nélkül, az wengem egy TransitKappa pamacsra!

God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #3431 Dátum: 2012. Március 23. - 22:53:42 »
Aki az új fejes R41-ben új Feather pengével túléli az ATG-t pontvérzés, irritáció, stb. nélkül, az wengem egy TransitKappa pamacsra!

Erre büszkén jelentkezem, és bőszen készülök is rá.  :sör:
A végén, akár az Arko Cool-t is bevállalom ezért a pamacsért. ;D
On

A mai, kb 24 órás borostára
-Fürdés, arcmosás
-Taylor of Old Bond Street, Jermyn Street Collection Shaving Cream Bowl for Sensitive Skin (minta, köszi bgakos)
-bgakos féle Super Badger Hair FAN
-Mühle R41 / Bic @1/
-Wtg, Wtg
-Gft Coral Skin Food

A tegnap esti is majdnem ez volt, csak az aloes proraso, és a penge volt más. (LORD S.S.)
Ez a szappan mindent visz, amint tudok rendelek belőle. A pamacs is nagyon jó, ehhez képest az Omega szinte körömkefe ;D, de kemény szappanhoz az az ideális.

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3432 Dátum: 2012. Március 24. - 07:01:02 »
Tranyo!

Tolem nem kell feltened a pemzlit. SZSZ ezzel a fejjel en nem fogok probalkozni. Vagy ha igen az nem lesz vermentes, az teljesen egyertelmu.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #3433 Dátum: 2012. Március 24. - 08:54:58 »
Alapos, de meglehetosen harapos az R41. A fenti kompoziciot igazabol tegnap este hasznaltam. Kb. 2 napos borostat szedtem le. Keves nyaki irritacio aran.

Nagy bartan ma is nekifutottam az arcomnak vele (sw: full Arko Cool). Nem kellett volna. Az R41 szerintem nem napi hasznalatra valo. 3-4-5 napos borosta hirtelen lekapasahoz azonban jo lehet. Probalkozom tovabb.

Hiiirteleeeen? Na, az lesz csak igazán véres...   ;D

Csak megfontoltan, óvatosan, könnyű kézzel...

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #3434 Dátum: 2012. Március 24. - 09:36:38 »
Üdv!

Ma reggel második körös volt a Geneva Cutlery 11/16-os.

- Proraso Pre
- Proraso szappan
- LIJUN borz
- Geneva Cutlery 11/16
- Proraso AS

Mint látható, a mai reggel a Proraso jegyében telt. Végre ismét elég jó idő van hozzá, hogy reggel, indulás előtt ráfagyasszam az arcomra a mosolyt!  ;D
Amit minden bizonnyal a mosolygós penge kíméletes alapossága, könnyű vezethetősége okozott!  :borz2:
Az érzés tökéletes!

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici