Amit Max csinál, az nem útkeresés, nem újdonság, hanem egy több száz éves - használati - tárgy mai elkészítése a ma tecnhnológiájával és anyagaival. Semmi új nincs benne, minden porcikáját ugyanazzal a névvel illetik, mint az ősét.
Számomra az volt benne a plusz, - és ez szerintem nem kevés -, hogy mivel aktívan lehetőségem volt közreműködni az anyagok kiválasztásában, színében, a borotva méretében, típusában, grindelésében, hogy így részlegesen, de közös alkotás lett. Egy valódi custom, amiben valamennyire én is benne vagyok és n e k e m készült és kivártam a soromat, meg amíg összejött. Tehát nem egy olyan egyedi, amit meglátok, megrendelek, kifizetem és várom a postást. (Illetve a vámosokat.
)
Ettől is szép nekem, mert egy kicsit az én "gyermekem" is. ...és ki az aki nem látná szépnek - még az esetleg ronda - saját gyermekét?
Hogy aztán vannak akik hasonlóan látják mint én, annak csak örülök. És természetesen lehet ellenkező vélemény is, mint a tiéd Péter, amit én tiszteletben tartok, mert - hál'istennek - nem vagyunk mai politikusok.