Szerző Téma: MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)  (Megtekintve 2302355 alkalommal)

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
Re:MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (kinek-mivel-milyen volt...)
« Válasz #3405 Dátum: 2012. Március 20. - 16:01:49 »

ami gyöketer ver,

Ez így leírva nem szép, hanem diszgráfia :evil:

:fetreng: :sör:
Sheffield-England

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #3406 Dátum: 2012. Március 20. - 16:22:45 »
Tévedsz! Ez díszgráfia  :crazy:
Villámkezű vagyok...ez van  ;D
De majd figyellek

ide kellene egy ilyen bigyó:

Ott a pont! ;D "díszgráfia"
Sheffield-England

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3407 Dátum: 2012. Március 20. - 16:23:46 »
Amit Max csinál, az nem útkeresés, nem újdonság, hanem egy több száz éves - használati - tárgy mai elkészítése a ma tecnhnológiájával és anyagaival. Semmi új nincs benne, minden porcikáját ugyanazzal a névvel illetik, mint az ősét.
Számomra az volt benne a plusz, - és ez szerintem nem kevés -, hogy mivel aktívan lehetőségem volt közreműködni az anyagok kiválasztásában, színében, a borotva méretében, típusában, grindelésében, hogy így részlegesen, de közös alkotás lett. Egy valódi custom, amiben valamennyire én is benne vagyok és  n e k e m  készült és kivártam a soromat, meg amíg összejött.  Tehát nem egy olyan egyedi, amit meglátok, megrendelek, kifizetem és várom a postást. (Illetve a vámosokat.  ;D )
Ettől is szép nekem, mert egy kicsit az én "gyermekem" is. ...és ki az aki nem látná szépnek - még az esetleg ronda - saját gyermekét?  ;)
Hogy aztán vannak akik hasonlóan látják mint én, annak csak örülök. És természetesen lehet ellenkező vélemény is, mint a tiéd Péter, amit én tiszteletben tartok, mert - hál'istennek - nem vagyunk mai politikusok.  :crazy:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #3408 Dátum: 2012. Március 20. - 16:27:50 »
+1 a gondolatmenetnek Fonti !
Egyébként sem vitatkozunk ízlésekről, ez zsákutca Peti.

Nem elérhető edgarm

• Törzstag
« Válasz #3409 Dátum: 2012. Március 20. - 16:28:51 »
Edgarm, volt több próbálkozásom és végül kikötöttem egy Run Jin Hao puerhnél, ami "nagyon édes, diós shu puerh. Gyönyörű barnásvörösre fő. Illatos és zamatos. Nagyon itatja magát, mindemellett rendkívül erős. Szép textúrájú, kopogós, roppanós" tea.
Most épp elfogyott a boltban, de úton van a következő szállítmány.  ;)

A kávé is "keserű".  :evil:

A kávé cukor nélkül egy túlédesített ital ahhoz a teához képest ami nekem van, de felírtam a tiedet és ha rátalálok, akkor kipróbálom.

A borotváról alkotott véleményem teljesen szubjektív módon a saját ízlésemet tükrözi, de abban igaza van FBP-nek, hogy eltúlozzuk a jelzők használatát mint egy "szép" bor esetén. Hát van ez így, ha valamit nagyon szeretnénk...

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3410 Dátum: 2012. Március 20. - 17:00:51 »
OFF
A kávé cukor nélkül egy túlédesített ital ahhoz a teához képest ami nekem van, de felírtam a tiedet és ha rátalálok, akkor kipróbálom.

Figyu, írd be a gugliba a nevét és a magyar oldalaknál, mindjárt a elején megtalálod a boltot.  ;) ...ott érdeklődhetsz, hogy mikor érkezik.

Előtte éléggé "ébresztetted"? Nem lenne szabad a tiédnek sem keserűnek maradni.

ON
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető edgarm

• Törzstag
« Válasz #3411 Dátum: 2012. Március 20. - 17:29:36 »
Rendben, ne folytassuk. Utána olvasok és ha még mindig "keserű", akkor jelentkezem. Egyébként köszi.

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3412 Dátum: 2012. Március 20. - 22:37:12 »
Vagyunk még így itt egy páran, - pl. Thaly3 is most kezdte - mondjuk edgarm még nem annyira rajong.  :crazy:

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #3413 Dátum: 2012. Március 21. - 06:06:32 »
Tegnap este:

Proraso Pre
Kent szappan
Szmóg 1460-nal arcon.
L6 + BIC
SZM, SZK
Musgo AS

A Kent tenyleg olyan jo, mint ahogy mar oly sokan megenekeltek es "sajnos" nagyon hamar be kell szereznem egy uveg Musgo-t.
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #3414 Dátum: 2012. Március 21. - 20:44:28 »
HJM borz
Figaró habzó (arcon)
R89 Malom
kék, majd zöld Astra bléd.

Két kör, két vér.
Az első menet felénél berágtam a pengére és kukáztam, majd a másik Astrával sikerült befejeznem a műveletet, de utána azt is kidobtam. Nem szeretem, ha életlen a penge. Inkább legyen patakvér, csak vágjon. :)
Utána fürödtem, tehát AS nem kellett, de már érzem, hogy száradt a bőröm, úgyhogy a poszt után nyomok egy kis Avon balzsamot mégis.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
MAI BOROTVÁLKOZÁSOM (SicTransit 2012.03.21.)
« Válasz #3415 Dátum: 2012. Március 21. - 21:52:43 »
Előtte: futás a Népszigeten, nagyon jól éreztem magam, az állapotomhoz képest az időmmel is elégedett vagyok.

• mad-a féle pre
  • Omega 11037
  • Proraso fehér tégelyben, zöld teával és aloéval
  • Gilette Slim Twist (kösz Jenesdoki!)
  • Lord Super Chrome@3
  • Proraso AS
  • SZM, SZSZ

Végre kipróbáltam a Slim Twistet. Nagyon jó. Marad. Keresek szép állapotú, dobozost.  :borz1:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #3416 Dátum: 2012. Március 22. - 00:19:05 »
Hm, WTB? With The Box? Úgy szebben muzsikál? Kevesebb irritációval?

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #3417 Dátum: 2012. Március 22. - 06:19:52 »
Rotbart: dobozbuzi vagyok.

Fbp: ... De hasznos!  :boldog:
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3418 Dátum: 2012. Március 22. - 07:39:33 »
Jó reggelt mindenkinek! :)
A mai  :borotva:

- Floid Sandolor Pre Shave Gel
- 24 mm Semogue 2011 LE , Two Band, Finest Badger 1
- Madame Scodioli - Fiji Mermaid (The Briny Deep)
Fitjar Soap Norwegian Fern Shaving Cream
- Red Point 918
- Kanayama Cordovan #60000
- WTG/XTG
- Proraso Liquid Crema After Shave
- Madame Scodioli - Step Right Up (Cedar, Saffron + Vetyver)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #3419 Dátum: 2012. Március 22. - 08:22:05 »
Jóvanna sasszem, az éccaka zűrös volt. ...én meg reggel még nem ébredtem fel.  :crazy:
Köszi, hogy szóltál!  ;)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici