Sziasztok !
Még régebben olvastam talán az SRP-n, egy ottani felhasználótól, hogy kipróbálta a gyémántos paszták után az újságpapírt, fenéshez befejezésként
Ma este mielőtt borotválkozáshoz készülődtem,
eszembe jutott, hogy a talin minden késem ott volt, és biztosan rájuk fér a fogdosás miatt, egy kis refresh-elés
Mivel a Friodurral szerettem volna borotválkozni, így azzal kezdtem a 0.25 mikronos gyémánt pasztás pamut hevederen, 20/20 húzással. A hajszálteszt, a szokásos eredményt adta, de aztán eszembe jutott az újságpapíros ötlet, magam elé vettem egy nemzetet, meg egy népszabit.
Mindenféle pártpolitikai elkötelezettségtől függetlenül, a nemzet egy kicsit jobbnak bizonyult, nem fogta annyira a kést. Az újságot egy sima üveglapra tettem, és azon végeztem 20/20 húzást. Az újabb hajszálteszt észrevehető javulást hozott. ( mondjuk HHT2/3-ról HHT4-re) Megbőröztem egy kicsit finoman, aztán irány a fürdőszoba....
Konklúzió :Nagyon, nagyon jó !!
A már olvasott vélemények nálam is visszaköszöntek. Egy, a gyémánt paszta által létrehozott, nagyon éles él, az eddig általam is tapasztalt agresszivitás teljes mellőzésével, egy nagyon sima borotválkozást adott. Mint az feltételezhető, az újság papír kipolírozza azt az enyhén barázdált/recézett élt, amit az egyébként mégoly finom gyémánt paszta eredményez.
Biztosan fogom használni, illetve további kísérleteket folytatok a nyomtatott sajtó egyéb résztvevőivel
reofil