Árnyalódik a kép: lehet, hogy sokak számára trivialitás lesz, de rájöttem a hibára. Míg a Lord L6 Merkur-stílusú fejénél a tartórész csak vékony felületen érintkezik a bőrrel, a pengét pedig igencsak begörbíti a készülék, igazából a tartórészt csak "épphogy súrolós" üzemmódban kell tolni, és a penge szögére kell ügyelni. A Gillette Tech-nél a penge csaknem vízszintesen áll, viszont a tartóléc messzebb van. Elsőre így agresszívnek tűnhet (és tűnt is nekem), ha továbbra is a pengéhez igazítom a szöget, mint a Lordnál. Rájöttem azonban, hogy itt bátrabban oda kell nyomni a sokkal szélesebb profilú tartólécet az archoz, méghozzá a legszélesebb felületével. Ez így elvileg nagyjából garantálja az ideális szöget. Még jó, hogy erre ma az első kör után végre ráéreztem, így elhanyagolható vérzésekkel (a Proraso ASB gyógyította, timsó nem kellett) megúsztam a kiválóan teljesítő Gillette Super Thin szaladgálását. Ezzel együtt most következő utazásomra a Lordot viszem magammal, azzal még mindig biztosabban dolgozom.