Szerző Téma: Gillette  (Megtekintve 484080 alkalommal)

Nem elérhető powerball

• Törzstag
Re:Gillette
« Válasz #300 Dátum: 2011. Szeptember 07. - 17:45:20 »
Sziasztok   :)

Még új vagyok de kérdésem az lenne

Adás vétel
http://borotvafórum.hu/index.php?topic=610.0

Lehet hogy megtudom vásárolni ha nem jelentkeznek érte.

Kinek mi a véleménye az Alumínium változatos borotvákról, illetve magáról a Gilleteről
Nem értek hozzá egyáltalán.
És még amit kérdeznék ez a recézés ami szokott lenni ez a szőrvágó szerüség ez mire jó?

Előre is köszönöm szépen az információkat

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #301 Dátum: 2011. Szeptember 07. - 18:50:34 »
Szia 'Ball!

Ez a Zsilett jó választás, bár valakinek nem jön be.  2000 forintért nyugodtan vedd meg, nagyot nem bukhatsz vele, hiszen nem a borotvának van baja, csak egyszerűen lehet, hogy találsz majd magadnak valóbbat. Gillettekről vélemény? Vannak kiváló és kevésbé jó borotváik, de egy biztos: aki biztonsági borotvával borotválkozik, annak a G-k kultikus tárgyak.

Kelleni fog hozzá még valami penge, egy olcsó Barbon v. Arko, egy pamacs, valami lötty a végére és hajrá!

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #302 Dátum: 2011. Szeptember 07. - 19:03:55 »
Hátha nem csapnak le akkor az enyém lesz.
Meglátom hogy milyen lesz remélem nem fogok csalódni.
Van itthon Wilkinson pengém, még egy csomaggal, de még lehet hogy veszek egy Astrát vagy Lordot nem tudom még.
Te melyiket ajánlanád mert az EM-ben fogom venni.

(amúgy van az EM-ben 2 ezerért ilyen LORD típusú borotva hát :S nem nagyon jön be, jobb szeretem ha valami retro)  Azért nem is vettem meg.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #303 Dátum: 2011. Szeptember 07. - 20:25:52 »
Egyrészről a teljesen fém Lordok kiváló borotvák, az összes piacon kapható, akár 20-szor drágább Merkur modell sem fog jobban borotválni (persze ez egyén függő is), csak hát ugye a presztízs. Bár szerintem kezdésnek teljesen megfelelőek, nekem is itthon mind a kétféle, én is azzal kezdtem, másnak is tanácsolom. De ez a 2000 forintos Tech jó vétel, stabil cucc.
Pengékről: Wilkinsont próbáltam, nekem nem jött be, Astrat még nem próbáltam, viszont a Lord SuperChrome az igen pompás! Szerintem ha veszel pengét, kezdésnek olyat vegyél. Bár, teljesen jó kezdésnek a Wilki is, én nem költenék egy forintot sem pluszban kezdésnek, amíg ki nem próbáltam...

Hátha nem csapnak le akkor az enyém lesz.
Meglátom hogy milyen lesz remélem nem fogok csalódni.
Van itthon Wilkinson pengém, még egy csomaggal, de még lehet hogy veszek egy Astrát vagy Lordot nem tudom még.
Te melyiket ajánlanád mert az EM-ben fogom venni.

(amúgy van az EM-ben 2 ezerért ilyen LORD típusú borotva hát :S nem nagyon jön be, jobb szeretem ha valami retro)  Azért nem is vettem meg.

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #304 Dátum: 2011. Szeptember 09. - 18:57:06 »
Kedves powerball, a világért sem akarlak összezavarni, vedd csak meg az alunyeles zsilettet! Amint láthatod, a párját én vettem meg két hónapja. Ez valószínűleg csak az én egyéni ízlésem, de egyszerűen ez rajtam nem siklik olyan könnyedén, mint a Merkurfejű Lord. Ma próbáltam ki Gillette Super Thin pengével, szépen megborotvált, de jobban irritált. A Lord+Feather kombónak sajnos nem ért a nyomába. Természetesen még ő is ki lesz próbálva Featherrel, sőt a tisztesség kedvéért Personnával is (hogy valami kifejezetten enyhe, de jónak tartott penge is legyen benne).

A recés rész, amit említesz, a tartólap, amitől biztonsági lesz a borotva. Ezt lehet a bőrhöz támasztani. Annak, hogy recés, nem sok jelentősége van szerintem, a siklását könnyíti meg talán. Az ún. nyílt fésűs borotváknál már van a fésűnek szőrterelő funkciója is.

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #305 Dátum: 2011. Szeptember 10. - 12:05:20 »
Egyrészről a teljesen fém Lordok kiváló borotvák, az összes piacon kapható, akár 20-szor drágább Merkur modell sem fog jobban borotválni (persze ez egyén függő is), csak hát ugye a presztízs. Bár szerintem kezdésnek teljesen megfelelőek, nekem is itthon mind a kétféle, én is azzal kezdtem, másnak is tanácsolom. De ez a 2000 forintos Tech jó vétel, stabil cucc.
Pengékről: Wilkinsont próbáltam, nekem nem jött be, Astrat még nem próbáltam, viszont a Lord SuperChrome az igen pompás! Szerintem ha veszel pengét, kezdésnek olyat vegyél. Bár, teljesen jó kezdésnek a Wilki is, én nem költenék egy forintot sem pluszban kezdésnek, amíg ki nem próbáltam...

Köszönöm szépen az információkat    :sör:
« Utoljára szerkesztve: 2011. Szeptember 10. - 16:46:10 írta powerball »

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #306 Dátum: 2011. Szeptember 10. - 12:10:22 »
Kedves powerball, a világért sem akarlak összezavarni, vedd csak meg az alunyeles zsilettet! Amint láthatod, a párját én vettem meg két hónapja. Ez valószínűleg csak az én egyéni ízlésem, de egyszerűen ez rajtam nem siklik olyan könnyedén, mint a Merkurfejű Lord. Ma próbáltam ki Gillette Super Thin pengével, szépen megborotvált, de jobban irritált.

Édesapámtól kaptam egy Lordot, de annyira nem értek hozzá. Lord, pengém van itthon azzal használom most, van még itthon wilkinson  hát az nem jött be  >:(  szépen véreztem, és tépte a bőrömet (még szerencse hogy jo vastag  ;D :fetreng:  )  és még vettem Derbyt majd kipróbálom azt is, csak persze idő kérdése mert egy héten 2X borotválkozom, mivel a bőröm érzékeny de ugyanakkor sűrű szőrzetű is.

« Utoljára szerkesztve: 2011. Szeptember 10. - 16:46:38 írta powerball »

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #307 Dátum: 2011. Szeptember 10. - 13:58:44 »
Powerball, légyszi, az idézésekkel csínján kell bánni. Azaz elég egy-két kulcsmondatot meghagyni belole, a tobbit töröld ki, mert áttekinthetetlenné válik az oldal, foleg azoknak, akik valamilyen kicsi mobil eszközön nézik. ;)

Nem elérhető galaxis

• Új tag
  • *
« Válasz #308 Dátum: 2011. Szeptember 12. - 19:34:51 »
Sziasztok

Örülök hogy végre ráakadtam erre a fórumra. Egy olyan problémám lenne hogy hozzájutottam olcsóbban egy 8 db os Gillette Fusion Power pengeszetthez, nekem sima fusion borotvám van, és az lenne a gondom hogy elkezdek borotválkozni és valami istentelen módon húzza a szőrőm pedig fürdés után borotválkozok és fürdés alatt jól megmosom az arcom hogy felpuhuljon a bőr meg szőr. De akkoris nagyon rossz, gillette hydra gelt használok. Szerintetek átvágtak és adtak egy tök gagyi pengéket? Pedig bontatlan volt a borotva.

Szerintetek ennek az 5 pengésnek teljesen simán kellene mennie a bőrőn és nemszabadna éreznem hogy húzza a szőrt?

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #309 Dátum: 2011. Szeptember 12. - 20:04:12 »
Elképzelhető, hogy olcsó utánzat volt csak. Próbálj ki egy egypengés Lord Smart-ot egy Super Chrome-mal, az nem fogja húzni a szőrt, pláne, ha ilyen szépen előkészíted, mint ahogy írtad.

Sziasztok

Örülök hogy végre ráakadtam erre a fórumra. Egy olyan problémám lenne hogy hozzájutottam olcsóbban egy 8 db os Gillette Fusion Power pengeszetthez, nekem sima fusion borotvám van, és az lenne a gondom hogy elkezdek borotválkozni és valami istentelen módon húzza a szőrőm pedig fürdés után borotválkozok és fürdés alatt jól megmosom az arcom hogy felpuhuljon a bőr meg szőr. De akkoris nagyon rossz, gillette hydra gelt használok. Szerintetek átvágtak és adtak egy tök gagyi pengéket? Pedig bontatlan volt a borotva.

Szerintetek ennek az 5 pengésnek teljesen simán kellene mennie a bőrőn és nemszabadna éreznem hogy húzza a szőrt?
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető galaxis

• Új tag
  • *
« Válasz #310 Dátum: 2011. Szeptember 12. - 20:13:15 »
Valahogy jobban húzok a sima borotvák felé, nemakarok ilyen spécit venni, szóval olyan szinte húzta a szőrt hogy alig tudtam pár húzást csinálni, majd ezekután elővettem a mach 3 turbom és olyan szépen lehozta a szőrt hogy semmitse éreztem mikor borotválkoztam vele, szóval a penge volt a gagyi úgygondolom. Gillette-ből mit ajánlanál? Csak ez nagyon bevált borotva nekem, de most ezekkel a pengékkel nagyon megszívtam : S

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #311 Dátum: 2011. Szeptember 12. - 20:48:30 »
Én ezt javaslom:

Gillette HD Rocket, egy jó penge bele és huss, a szőrnek annyi!  ;)

Valahogy jobban húzok a sima borotvák felé, nemakarok ilyen spécit venni, szóval olyan szinte húzta a szőrt hogy alig tudtam pár húzást csinálni, majd ezekután elővettem a mach 3 turbom és olyan szépen lehozta a szőrt hogy semmitse éreztem mikor borotválkoztam vele, szóval a penge volt a gagyi úgygondolom. Gillette-ből mit ajánlanál? Csak ez nagyon bevált borotva nekem, de most ezekkel a pengékkel nagyon megszívtam : S
God shave the queen

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #312 Dátum: 2011. Szeptember 12. - 21:14:52 »
Sic,hogy neked mik vannak!?
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #313 Dátum: 2011. Szeptember 12. - 21:28:08 »
Sajnos nincs, de most, hogy másnak ajánlgattam, végképp elhatároztam, hogy kerítek egyet.

Sic,hogy neked mik vannak!?
God shave the queen

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #314 Dátum: 2011. Szeptember 18. - 21:14:28 »
Gillette Tech + Personna: e borotva eddigi legjobb párosítása, sejtettem, hogy a kíméletesebb penge jobban fog dolgozni benne. Ezzel együtt továbbra is a Lord + Feather a nyerő.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici