Sziasztok Urak!
Én még újonc vagyok itt a fórumon, bár már több mint egy éve használok DE-t. Már "reluxával" kezdtem el a borotválkozást, annó a '80-as években (bár az még csak dupla volt) és végigjártam a Gillette-el a teljes "evolúciós" skálát. Apám eközben, továbbra is egy fekete nyelű Slim Adjustable-t használt, nagyon össze voltak nőve. Aztán valamikor a kilencvenes évek elején leejtette és olyan szerencsétlenűl esett, hogy tönkrement. Fater nagyon el volt keseredve, mert nem tudtunk beszerezni ugyanolyant. Hol volt még akkor (ilyen) internet, szakfórumok, meg ebay... Emlékszem, hogy elég sok időt öltem a keresésbe, de mindössze egy használhatatlan orosz másolatot sikerült találnom. Végül sikerült vennem neki, egy kék Slim Twistet, talán az utolsó sorozatból, de az nem tetszett neki annyira, más volt mint az Adjustable. Végül csalódottan átszokott a reluxára. Ezt, az előbb említett Slim Twistet találtam meg, egy fiók mélyén 16-17 évvel az iménti történet után és tekintettel a gyártók legújabbkori árszabásának pofátlanságára, használni kezdtem ezt az öreg-új készüléket és azóta öröm a borotválkozás. Egy pöpec állapotú, fekete nyelű Slim Adjustable-t viszont még muszáj lesz beszereznem
(Elnézést a hosszadalmas bemutatkozásért.)
grandaw