Szerző Téma: Gillette  (Megtekintve 484426 alkalommal)

Nem elérhető romsitsa

• Törzstag
Re:Gillette
« Válasz #975 Dátum: 2016. Február 13. - 14:56:08 »
Csak nagyon koszos volt. Vannak speckó cuccaim, letakaritottam amennyire tudtam. Én több helyen találtam a #66 ra ródium bevonatot, főleg ebben a kivitelben, meg olyan a nyele is. Nem króm csillogás. Ebben a kivitelben alu nincs, és ez nem arany.
Köszi a segítséget. :hat:

Malac, ez csak egy gyors telefonos kép volt.

Nem állok neki a vászonnak, sztem, jó ez így patinásan.

Szerintem ez egy nikkel #70 szett, a #66 tolórúdja rövidebb.

A

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #976 Dátum: 2016. Február 13. - 15:25:35 »
Pár éve még szerettem volna, de már rájöttem, hogy az állítgatás fölösleges úri huncutság.

Egyébként szép, ügyes vagy! :sör:

:+1:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #977 Dátum: 2016. Február 13. - 15:45:03 »
Pár éve még szerettem volna, de már rájöttem, hogy az állítgatás fölösleges úri huncutság.

Igazad van. Koncentrálnom kellett, hogy ne várjak tőle sokat, és hát ezt a nem sokat hozza is. Szeretem a TTO Gilletteket, de egy BB-nél nem jobb, nem rosszabb, és az angol Slim Twist még mindig az első helyen áll nálam. Ezen túlmenően pedig egy nagyon szép és túlárazott készülék. Nem éri meg az árát, de...

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #978 Dátum: 2016. Február 13. - 15:50:06 »
Csak nagyon koszos volt. Vannak speckó cuccaim, letakaritottam amennyire tudtam. Én több helyen találtam a #66 ra ródium bevonatot, főleg ebben a kivitelben, meg olyan a nyele is. Nem króm csillogás. Ebben a kivitelben alu nincs, és ez nem arany.
Köszi a segítséget. :hat:

Malac, ez csak egy gyors telefonos kép volt.

Nem állok neki a vászonnak, sztem, jó ez így patinásan.

Szerintem ez egy nikkel #70 szett, a #66 tolórúdja rövidebb.

A
Nem. Ez 66 os. Mar rakerdeztem kint is.
Olvass utana, bar gondolom annyira nem erdekel.:)
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #979 Dátum: 2016. Február 13. - 16:01:09 »
 :D
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető romsitsa

• Törzstag
« Válasz #980 Dátum: 2016. Február 13. - 16:26:42 »
Megtettem, a vaterás képek alapján 70  ;)

Üdv

Á

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #981 Dátum: 2016. Február 13. - 16:42:43 »
:))66.
A plazma csapdába eshet a zárt mágneses hurkokban, így itt sűrűsége megnövekszik. A nyitott hurkok esetén a plazma az erővonalak mentén kiszabadul és eltávolodik a Földtől. A plazmaréteg és a sugárzási öv is a zárt hurkokban található.

Nem elérhető romsitsa

• Törzstag
« Válasz #982 Dátum: 2016. Február 13. - 17:20:36 »
70 a borotva 66 (francia) a doboz, de így gyári. Ha nem, akkor nagyon kíváncsi vagyok, mert valami újabb kombináció.

Üdv

Á

Nem elérhető bbuffy

• Törzstag
  • ナイフ少年
« Válasz #983 Dátum: 2016. Február 13. - 17:28:53 »
 :thumbup:

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #984 Dátum: 2016. Február 14. - 10:17:02 »

Igazad van. Koncentrálnom kellett, hogy ne várjak tőle sokat, és hát ezt a nem sokat hozza is. Szeretem a TTO Gilletteket, de egy BB-nél nem jobb, nem rosszabb, és az angol Slim Twist még mindig az első helyen áll nálam. Ezen túlmenően pedig egy nagyon szép és túlárazott készülék. Nem éri meg az árát, de...

Többször olvasgattam már ezt itt és nagyon nem értek egyet. Az állítgatás pedig nagyon hasznos az érzékeny bőrűeknek. A jól belőtt Fatboy a valaha gyártott legjobb DE borotva. Ez csak egy privát vélemény, de rengeteg sok készülék használata után...

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #985 Dátum: 2016. Február 14. - 10:44:50 »
Akkor most addig mormoljam a "jobb nekem a Fatboy, mint az angol Slim Twist" mantrát, míg el nem hiszem?
Ne csináljunk "melyik a jobb" vitát, tudjuk, hogy semmire nem vezet, és azt is tudjuk miért.
 :sör:

Nem elérhető romsitsa

• Törzstag
« Válasz #986 Dátum: 2016. Február 14. - 10:51:42 »
Szerintem ízlés kérdése. Nálam a slim adjustable veri a fatboyt, de tizensok évig használtam a slim twistet, ahhoz képest mindkettő más, kevésbé jövök ki velük.

Üdv

Á

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #987 Dátum: 2016. Február 14. - 11:16:54 »
Mormolásnak és mantrázásnak nyilván nincs értelme, de azért talán beszélhetünk róla egy ezzel foglalkozó fórumon.
Leszólni szerintem egyenesen vicces. Elég ha csak az árakat nézzük. Még szar állapotban is annyiért mennek, mint sok ma gyártott Merkur pölö. És el is mennek! Azért ez nem véletlen...
A vastag, jól barázdált nyél, a jó súly, az állíthatóság (a nyaknál!), az elég jó szerelhetőséggel és a bevált fej így együtt kb. verhetetlen és ezeken még a bevonatok is jól tartják magukat.
Szebb eszköz van. Sok, pl bbuffy előbb tárgyalt cucca és még sok más.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #988 Dátum: 2016. Február 14. - 11:47:47 »
Az állítgatás ellen egy kérdésem lenne csak:

Mikor állítottad utoljára?
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #989 Dátum: 2016. Február 14. - 12:24:26 »
Minden egyes borotválkozáskor a nyak kiborotválásánál.

De neked is tudnék ajánlani egy állíthatót, ami lehet, hogy megingatná az R41-be vetett hited. Már ami az alaposságot illeti, amit gyakran felhozol mellette.
http://www.gut-rasiert.de/forum/index.php?topic=20284.msg556139#msg556139

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici