előre is bocs az offért...
Felénk borzasztóak a kukázók. A szelektív körül botrány ami van, az üvegest is feltúrják a visszaváltható üvegek reményében és közben kidobálnak üvegeket amik persze összetörnek. Mivel a kukák közvetlen az út mellett vannak, így a szilánkból az útra is jut bőven, de kutyát is sokan sétáltatnak arra, óvoda, játszótér is van a közelben. Mi nem is oda hordjuk a cuccot, hanem egy távolabbiba, ahol nincsenek ilyen állatok és autóval is elkerülöm azt az útszakaszt...
A rendes kukáknál is elképesztő mit művelnek, kiveszik a szemeteszsákot a konténerből és kiszaggatják, szétszórják a cuccot, de össze nem szedik. A szemétszállítók pedig csak azt viszik el, ami a konténerben van, ami mellette ahhoz hozzá nem nyúlnak. Sőt ha tele van a kuka, akkor ők is mellé dobálják ami a tetején van, ahelyett, hogy ugyanazzal a lendülettel az autóba dobnák. A hólapát nálunk egész évben dolgozik, azzal lapátoljuk vissza a cuccot a konténerbe, amit a kukázók kitúrnak...
Ezt a fotót tavaly decemberben csináltam és küldtem el a szemétszállító cégnek, illetve mivel önkormányzati cég, a polgármesternek is. Ez közvetlen a szemét szállítás utáni állapot volt, 5 perccel a kukásautó távozása után csináltam. A kukázók és a kukások közös alkotása látható rajta...