Gondolkodtam hová írjam, végül úgy döntöttem talán ide való, mert nem annyira a borotválkozásról szól mint inkább az eszközzel kapcsolatos az élmény.
Szóval ha valaki megkérdez egy órával ezelőtt, hogy borotválkoztam-e már BBS-re akkor azt mondtam volna, hogy igen, helyenként sikerült már elérnem ilyet 3 kör után. Na, most már tudom, hogy DEHOGY!
A Parker (szerintem) tényleg BBS-t hagyott maga után. Elképesztő különbség van alaposságban a 24C és az L6 között a Parker javára. Kicsit volt csak gorombább, de szerintem ez főleg az én hibám volt, mert 2-3 húzás után "vérszemet" kaptam, ugyanis WTG-ben volt nagyjából olyan alapos, mint a Lord 2. körben XTG-ben. Itt kicsit kerekedett a szemem, és vigyázatlanabb lettem nyakon, ahol összeszedtem pár pontvérzést, oda nem is sikerült BBS-t varázsolni (mondjuk eleve papírvékony csirkenyakam van ami nagyon megnehezíti a dolgomat sajnos). Parker XTG után olyan sima lett, hogy azt hittem (na jó nem, de nagyon vártam a 3. kört, hogy mi lesz) ez a BBS.
Aztán amikor száliránnyal szemben is olyan sercegést hallottam mint szálirányban, hát az szuper volt! Nagyon szép munkát végzett a borotva.
Mindezt azzal a Gilette Platinummal, amit már harmadszorra használtam, de szándékosan ezt a használt pengét tettem be, hogy jobban érezzem a két borotva közti különbséget.
Tehát megállta a helyét a kis sebhelyes arcú
!
Ellenben, most már ez után az élmény után az úgy is tudom mit veszek-ből a VÉGKÉPP fogalmam sincs mit is kéne vennem állapotba kerültem.
Nem hittem volna, hogy ennyire jó a nyitott kialakítás!
Kérdésem még áll:
Mik azok a borotvák amik még viszonylag kíméletesek ebben a típusban?
Van-e olyan zárt borotva, ami ilyen alapos is egyben?