Sziasztok
Szép jó napot. Tegnapi nap folyamán édesapámtól kaptam egy LORD típusú borotvát hát
nagyon pöpec kis cucc. Nem vágtam el magamat egyáltalán, és olyan lett az arcom mint a babapopsi.
Azonban tudom hogy már váltani fogok
Az arcom az irrítációra hajlamos és jó sűrű a szőrzet rajta. A legrosszabb kombináció
Ezért borotválkozom egy héten 2X.
Hozzáteszem teljesen kezdő vagyok, előtte Gilllette Fusiont használtam persze még használom is szóval az is megvan. (A fejemre is azt használom, mert azzal borotválom és nagyon bevállt cucc)
Ha veszek jobb borotvát akkor ennél simább lesz az arcom? vagy hogyan képzeljem el ? Mert nem tudom
Azonban kérdésem a következő lenne, szétnézegettem már az EM-ben és megakadt a szemem a MERKUR típusú borotvákon hát nem semmi darabok.
Itt is olvasgattam a fórumot hogy kinek mi vált be, van akinek fésűs van akinek nem.
Hát nem tudom nekem zárt és nyitott között olyan sok különbség lenne hát nem tudom
Amiket kinéztem az a MERKÚR 23C; 15C; 34C; Ezek közül ki mit ajánlana ? A lényeg hogy azért legyen tömege is a borotvának legalább vagy 80G - 90G.
Illetve olvastam még hogy van egy EDWIN JAEGER (DE89; DE89L) borotváról is hogy az nagyon bevált darab.
Ki mit tud ajánlani?
Üdvözlettel powerball
Előre is köszönöm az információkat