Na akkor sietős új kollegáknak leírom az alap tanácsot: NE SIESS! Először sokkal inkább pengét váltogatni, mint borotvát. Legyél túl 30 borotválkozáson, meg 2 hónap olvasgatáson itt a fórumban, és sok mindentől megkíméled magad!
Tökéletesen egyetértek - mindazonáltal az az érzésem, hogy a sietős kollégáknak (mert iszonyú buzgalmas lendületben vannak) ez az egyik fülükön be, a másikon ki...
Vagy van valami falrahányt borsós dolog is, de mióta megkaptam a magamét a vaj van a fülem mögött miatt, már nagyon óvatos vagyok a mondásokkal.
Szerintem powerball, ha most nyolc keze lenhetne, akkor egyben habos pamacsot, a többi hétben pedig csupa különböző pengével szerelt, mindenféle márkájú DE-t tartana, állna a tükör előtt, mint Charles Bronson pisztolypárbajkor, és nézné, mikor csaphat le egy-egy kinőni készülő borostára!
(powerball, nem ám megsértődik! )
Dehogy sértődőm eszébe sem jussék az ilyesmi
ha problémám van akkor ütök ám de hirtelen
maga engem ne karmolásszon mert csúnya verekedést rendezek itt
Charles Bronson ez mégjobb
Nincsen harag persze hogy nincsen
Igazatok van most várok egy darabig pengét tesztelek, borotva mard, persze nem azt mondom ha kimegyek a pecsába, vagy valami ócskásra és ha találok egy borotvát akkor nem fogom megvenni, de most egyenlőre a tanácsaitok alapján nem kell annyira kapkodni.
ÉS ezzel a kis borotvával nagyon jól lehet manőverezni nagyon óvatos vagyok és hálistennek nem is vágtam el magamat egyáltalán.
Hát igen tény és való hogy nagyon várom hogy már legyen szőröm
de sajnos nem akarok nőni
hehe
Majd 2 nap múlva megint, mint ahogyan eddig is szoktam.