Sziasztok. Kanabol kuldok mindenkinek udvozletet az Ohazaban. Ne haragudjatok hogy nem Magyar ekezetekkel irok es bocs elore a (neha) helytelen fogalmazas illetve helyes iras hibakert. Harom eves voltam amikor kivandoroltunk Kanadaban es itt nottem fel. Hala Istennek fontosnak talaltak a szuleim, hogy megtartsuk a Magyarsagunkat, ezt probalom a felesegemel egyutt tovabb adni a mi ket gyerekeinknek is.
Mar majdnem egy eve keztem el a hagyomanyos borotvalkozast es azota sok, sok fele borotvakat, pamacsokat, szapanokat, aftershaveket, stb. probaltam (nem ismerem a Magyar szot az aftershavenek, bocs).
Mostanaba, a borotvak amit hasznalok a legtobbet a Tradere OC (2'ik generacio), Merkur 37C Slant es a Gillette Long Comb New. De van egy nehany mas is ami be ugrik. A kedvenc pamacsaim az SOC 2 Band Badger es az SOC Boar. De szerettem a Semogue 2012 LE kevert Badger/Boar pamacsomat is es a B&B essential boar't is hasznalni neha. Keszulok egy Simpson Polo't venni hamarosan a Best Badger fajtaban. A kedvence borotva szapannom a Mike's Natural Shave Soaps, nem talaltam semmi mas fajtat eddig ami enyire jol mukodik es ilyen jo illatai van. Peddig sokkat ki probaltam. Sot, a Mikes borotva szapannok kozt van egy Lavendula borotva szapan ami Magyar Lavendula olajjal van illatozva!! A proraso feher es pirosat is hasznalom neha masok kozt de a Mike's a kedvencem. A ket penge amit legtobbet hasznalom az Astra es Feather fajtak. Proraso aftershave splash a kedvencem es az Alt Innsbruck. Na, eleget errol.
Egy Magyar tag latot engemet az Amerikai Badger and Blade forumon es ott vettuk fel a kapcsolatot. O, engemet ide iranyitott. Igy, neha neha majd be ugrok itt is.