Sziasztok! A becses nevem Laci és már azóta érdekel az igazi borotválkozás, hogy először láttam a nagyfatert késsel borotválkozni. Most 32 éves vagyok és eddig egy gillette mach 3 borotvát baszntam, de nemrég megörököltem egy gillette slim twist DE borotvát. Egy ideje már komolyabban érdeklődtem a pengés, késes borotválkozás iránt, és most, hogy megvan az eszköz, elkezdtem használni. Egy ideje már szappant használok, mert jobban bejön, mint a hab, vagy zselé. Eddig dove krémszappant használtam, már elég jól tudom használni vele a kis párszázas pamacsot, de ki fogom próbálni a wilkinson szappant. Eddig nem tudtam, hogy van ilyen, ezért örültem meg, amikor rátaláltam erre a fórumra, mert itt találtam meg, hogy hol kapok pengéket, mert eddig csak a wilkinsont sikerült kipróbálnom és nem volt szerelem első látásra...
Próbálok sokat olvasni majd, mert nagyon érdekel a téma. A célom, hogy valamikor majd késsel borotválkozzak, mint a nagyfaterom. Sajna messze lakom tőle, így nem tud megtanítani erre az igen férfias művészetre...
Sziasztok!