Sziasztok! Az én történetem 1,5 évvel ezelőtt kezdődött, amikor még 18 éves ifjonc voltam és sűrűn
pontoktól tűzdelt volt az arcom, és valahogy rátaláltam a hagyományos borotválkozás eme klasszikus
cikkére, ami nemcsak hogy irritációmentességet ígért, de a letűnt korok vonzerejével azonnal belopta magát a
szívembe fürdőszobába. Akkor lecseréltem a hárompengéset egy sztenderd DM-csomagra, azaz műanyag Wilkinson borotva és penge, Balea pamacs, krém és AS balzsam. A Wilkinson műanyagot sosem szerettem, bár lehet hogy akkor még nem tudtam rendesen használni, most meg már nem is akarom, mert időközben fejlesztettem Lord L6-ra, amit ahhoz képest nagy különbségnek éreztem, már maga az anyaga miatt is. Azóta őt nyúzom, vagyis, ő nyúz engem.. Valamikor régen rátaláltam a fórumra is, de mindeddig olvasó módban voltam, mert mindig megtaláltam amit kerestem, szerencsére nagy a felhalmozott tudásanyag.
Most gondolkodok a harmadik generációs eszköztáron, ezúttal egy Edwin Jagger DE89 Barley a kiszemeltem. Na és egy hozzá illő pamacs, hogy végre ne érezzem magam még mindig kezdőnek a kis kék Balea pamacsommal.
A napokban szereztem be egy tömb timsót és egy rúd török szappant, utóbbit mert nem bírtam ellenállni. De lassan kifogy az AS és a krém is, huh mi lesz itt
Szóval, my short story so far, és üdvözletem mindenkinek!