sziasztok,
elkesett bemutatkozas : budapesten elek , ami borotvak ill elonyos . csak iment , ill 2-3 honapja kiderult, hogy mindig rosszul borotvalkoztam. pedig minden volt : braunok : borotvalnak ugyahogy, forro pofa ; phillipsek . nem borotvalnak , meleg pofa ; remingtonok egyaltalan nem borotvalnak , nagyon forro pofa. volt minden eldobhato , minden systemi : wilkinson , mindig kellemetlen , durva ; gillettek : a mach 3ig hasznalhatatlanok, azota nagyon jok. a fusion proglide egyszeruen tokeletes, de.....dogunalmas. vele borotvalkozni , ugyanugy mint a tobbivel mindig munka , pedig mindig csak olivaolajat , szappant , kremet es hasonlot hasznaltam. akkor is. kezdtem olvasni a forumot es ime borotvalkozni orom is lehet. vettem egy wilkinson classicot , ok , mi mast? haaaat...
aztan egy super speed blue tip lett. ez mar jobb volt, de nekem egy kicsit tul rovid , de azert megis jo. aztan egy lord 625 smartot, ami egy 23c gillette fogantyuval es ime astra pengevel elindult az igazi borotvalkozas. lord es kulonosen blade men (personna) pengevel is nagyon szepen teljesit. hat annyi . most itt tartok. majd meglatjuk. szeretnek meg adjustablet kiprobalni , pedig mar volt egy . odaadtam valakinek (eletem nagy hibaja) es schick kronat. hat.. annyi.