Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 630112 alkalommal)

Nem elérhető AlexK

• Törzstag
Re: Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #1530 Dátum: 2013. Július 21. - 16:51:09 »
Szia nevemsenki! Üdvözlünk a fórumon! Kérjük a magyar nyelv és helyesírás általános szabályait is tartsd be a hozzászólások írásakor! Ha jól látom az adatlapodon, Budapesten vagy, tehát technikai akadálya aligha lehet. Köszönjük!
Nem lehet, hogy esetleg külföldi? Nem hinném, hogy egyébként így írna....

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #1531 Dátum: 2013. Július 21. - 18:55:16 »
Nem vagyok én Navaho kódfejtő, meguntam az értelmezést. Nevemsenki, légyszives ne szarj ennyire a fejünkre.
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető Betyarka

• Törzstag
« Válasz #1532 Dátum: 2013. Július 21. - 19:34:47 »
Mindig agymenést kapok a fiatalok szleng beszédétől. Néha nem is értem, hogy mi van.
Szerintem törekedjen mindenki helyesen megértetni magát és az leírni helyesen.
Igaz én is gyenge vagyok helyesírásból de ott van a böngésző helyesírás ellenőrzése és sokat segít.   :bor:
Csak a puffin ad erőt...

Nem elérhető AlexK

• Törzstag
Re: Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #1533 Dátum: 2013. Július 21. - 20:04:12 »
Mindig agymenést kapok a fiatalok szleng beszédétől. Néha nem is értem, hogy mi van.
Igaz én is gyenge vagyok helyesírásból de ott van a böngésző helyesírás ellenőrzése és sokat segít.   :bor:
Ha nem külföldi akkor értetlenül állok az irományok előtt, mert ilyet sosem halottam, meg nem is igazán értem. Szerintem így nehezebb írni, mint normálisan,:-) ha külföldi akkor egész jó...SENKI lgyszi. súgd meg a megoldást!

Nem elérhető AlexK

• Törzstag
Re: Re: Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #1534 Dátum: 2013. Július 21. - 20:05:22 »
Ha nem külföldi akkor értetlenül állok az irományok előtt, mert ilyet sosem halottam, meg nem is igazán értem. Szerintem így nehezebb írni, mint normálisan,:-) ha külföldi akkor egész jó...SENKI lgyszi. súgd meg a megoldást!
hallottam,sorry

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
« Válasz #1535 Dátum: 2013. Július 22. - 17:48:02 »
sziasztok,
igen ill. nem. a magyar se az anya- se az apjanyelvem. tulajdonkepen nem is csodalkozom, hogy igy reagaltatok , mivel a felesegem se ert. de ebben isten bizony nem vagyok egyedul.
mindenkepen ma reggel megtapasztaltam egy rendkivuli jo borotvalkozast : lord 625 smart + astra ss + hjm bors + olivaolaj + olasz magaszsirtartalmu haztartasi szappan. egyszeru es nagyszeru. sose hittem volna, hogy ez az utolerhetetlen olcso 625 annyira jol produkal.
az elejen megprobaltam az astrat a wilkinson classical - verfurdo lett belole.ok nevessetek , igazatok van. de ez tortent. hasonlokeppen  a lord 111 -essel, ami tulajdonkeppen egy classic utanzat, eldobhato stilusban , de metalfejjel. utazasi borotvanak megteszi, de amugy egy kicsit komolytalan. akit erdekel : jozsef korut , blaha fele a kiraly u. utan kb 50m , a jobb oldalon egy nem is olyan kis illatszer boltban : 299 ert. a mult heten lattam. ott meg 625-es is volt , nem 625 , hanem 650 ert. de csak egy szurke marad , mivel en az utolso 2 feketet rekviraltam. most valahogy a schick krona kezdett erdekelni. majd meglatjuk.   minden jot
szarvam sunjam - minden ures

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #1536 Dátum: 2013. Július 22. - 19:29:02 »
Szia nevemsenki!
...és igen!!!  :boldog:
Örülök,hogy leírtad,hogy nem az anyanyelved.Nagy kő esett le a szívemről.
Valóban nehéz elsőre(tán másodszorra is  ;) ) megérteni téged,de meg lehet.
Sokat segítenél,szerintem,ha a mondatokat nagy betűvel kezdenéd.

Minden esetre üdv a fórumon.

:offtopik:
U.I. : szerintem azért van az a toll amit meg lehet becsülni.
(...és itt még nem is a csodaszép töltőtollakra gondolok.)
Nekem pl. egy PAXtoll az.
Pax mivolta,és mert a szülinapomra kaptam,nekem sokat ér.
 :bor:

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #1537 Dátum: 2013. Július 22. - 21:23:34 »
Nevemsenki! Megkönnyebbültem én is a vallomásod hallatán! Már-már azt hittem, hogy ennyire komoly szinten van a "fiatalság" beszédhibája és egy pesti srác egy épkézláb mondatot nem tud leírni.

Üdvözöllek! Buna ziuva! Welcome! Buona sera! Sava di krap!(már a meditációs napokból tippelem!) :bor:
Sheffield-England

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
« Válasz #1538 Dátum: 2013. Július 23. - 11:44:50 »
Koszonom a koszoneseket.
Egyre jobban ketsegbe esek. Ma reggel : lord 625 + lord SS , meg a tobbi cucc. Egyre jobban rajovok, hogy a 625 egyszeruen egy zsenialis borotva. Akkor hova lehet meg menni , ha ez mar annyira jo. Egyre jobban is rajovok, hogy , ha systemikrol van szo ,Gillette pofam van , de ha DE-krol , akkor Merkur-Muhle pofa es majdnem mindegy, hogy melyik pengevel. Az eredmeny vagy nagyon jo vagy elkepesztoen jo.
Akkor, ugy latszik, ez mar az ut vege. Pedig meg annyi jo cucc var ott kint.
ps. Nagyon igyekeztem szepen irni. Evek ota a fiammal nagyon sokat chatelni szoktam. Bizonyara egy kicsit athurcoltam ezt a stilust a forumba.

Nem elérhető Lord Ickenham

• Törzstag
« Válasz #1539 Dátum: 2013. Július 23. - 12:17:12 »
Koszonom a koszoneseket.
Egyre jobban ketsegbe esek. Ma reggel : lord 625 + lord SS , meg a tobbi cucc. Egyre jobban rajovok, hogy a 625 egyszeruen egy zsenialis borotva. Akkor hova lehet meg menni , ha ez mar annyira jo. Egyre jobban is rajovok, hogy , ha systemikrol van szo ,Gillette pofam van , de ha DE-krol , akkor Merkur-Muhle pofa es majdnem mindegy, hogy melyik pengevel. Az eredmeny vagy nagyon jo vagy elkepesztoen jo.
ps. Nagyon igyekeztem szepen irni. Evek ota a fiammal nagyon sokat chatelni szoktam. Bizonyara egy kicsit athurcoltam ezt a stilust a forumba.

Nyugodj meg! Már meg is haladtad egy átlag magyar helyesírását. :2thumbup:

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1540 Dátum: 2013. Július 23. - 12:25:39 »
Koszonom a koszoneseket.
Kérdés, hogy érdemes-e menni akárhova.  Nekem még mindig a Lord L6 a legjobb borotvám, pedig kipróbáltam vagy 5 másikat.  Designban/kinézetben/érdekességben tudsz mást kapni, de funkcionalitásban nem feltétlenül.  Én valszeg nem veszek több DE-t.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
Légy üdvözölve!
« Válasz #1541 Dátum: 2013. Július 23. - 13:51:25 »
Kezdetektől arra gyanakodtam, hogy tanult magyart használsz.
Ismerek egy csávót (kanadai). Ugyanígy kezdte, de ma már kifogástalanul beszél és ír magyarul. Múltkor megdícsértem érte, és csak legyintett. Azt mondta, hogy már nem csak magyarul beszél, hanem magyarosan is gondolkodik. :)
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
« Válasz #1542 Dátum: 2013. Július 23. - 15:09:32 »
Ez egyszeruen elkerulhetetlen. Ha az ember egy masik orszagban el, mar ha tenyleg ott el , es nem csak a kipakolatlan borondek mellett hever , szoval, ha tenyleg ott el es mindent besziv , a nyelvet , a kulturat , a szineket , hangokat , az irodalmat ( el se tudom mondani , hogy mennyire szeretem Hamvast ), akkor o ennek az orszag reszeve valik. Es ez Magyarorszag eseten nagyon konnyu , mivel egy rendkivuli kellemes orszag, es akkor meg nem mondtam semmit Budapestrol. Ez egyszeruen egy mese. Kosztolanyi , nem Dezso , hanem a befekteto , aki Parizsban , Munchenben es a Cote d'Azuren lakott , azt mondta , hogy Parizs egyszeruen gyonyoru , Munchen rendkivuli kellemes , a Cote d'Azur osszehasonlithatatlanul szep , de Budapest ez a szerelmem. hat, igy van. Budapest egyszeruen gyonyoru. Persze ilyesfele mondatok utan neha , kulonosen pedig Budapesten hulyenek szoktak nezni , de ez is teljesen ok.
Seventy , PBF - Igy van. A funkcio nem minden.Tulajdonkepen minimalista vagyok. nincs kutyam, macskam sincs, kocsi aztan vegkep , de ez a par cucc, ami van ,legyen szep.
Seventy. Egesz eletemben csak Parkert hasznaltam. Nem reg oszzebutykeltem egy toltotoll felso reszebol es egy golyostoll also reszebol valamilyen eleg szep kotyvalekot , efele Parker Fat Boyt. Az utolso soraid utan mar jobban ertettem ,  hogy miert kell becsulni a tollat.   minden jot

Nem elérhető nevemsenki

• Törzstag
« Válasz #1543 Dátum: 2013. Július 24. - 12:26:30 »
PBF,
Nem igy van. A fenti modatok nem tolem szarmaznak, hanem Kosztolanyitol. En csak meglehetosen egyetertek, de ha most elmeselnem , hogy mennyi a nyugdijam , egyutt sirnank. De azert ez a varos megiscsak nagyon szep. Minden lejatszodik a fejben.

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #1544 Dátum: 2013. Július 24. - 12:28:27 »
Mi innen helyből egy kissé másként látjuk  :crazy:
Há' má' mé'r írsz ilyet?! Cudálatosz itt minden...  :crazy: :fetreng:
...a többi gondolatom meg már nem való ide...  :naughty:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici