Sziasztok!
Régi olvasója vagyok a fórumnak és nagyon sok hasznos információhoz jutottam a borotválkozással kapcsolatban. 73-ban születtem és a kezdeti biztonsági próbálkozások után félresiklottan eldobhatóval borotválkoztam. Két éve kattantam be és azóta is töretlen lelkesedéssel nyúzom magam. Első "igazi" borotvám egy L6 volt amit követett egy huszár, tech, smart, Wizamet P-1, és egy Luna, illetve Edgar Allen&Co kés( képet ezen sorok közepette próbáltam föltenni de nem sikerült
) A két kés életlen amik tekintetében szívesen fogom venni a segítséget, tanácsokat. Pamacs dologban fejlesztésre szorul a dolog, jelenleg egy Golddasch pure badgerrel kenegetem magam, de természetesen volt, van DM-es sörte és borz, Hjm sörte pamacsom is. Krémek, szappan, As, dolgában sokfélét próbáltam van ami használatban maradt, de volt olyan is ami az első használat után ajándékozásra került(Arko szappan). Pengékből az itthon föllelhetőeket használom a Bic és a zöld Astra vált be eddig. Biztonságival talán már jól elvagyok így a késelést vettem célba. Remélem módomban lesz egyszer személyesen is találkozni veletek míg a fejem a nyakamon van.