Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 629991 alkalommal)

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #1500 Dátum: 2013. Június 01. - 22:40:40 »
Szia, Clavius!

Jó olvasni, hogy Te már kellő időben a "jó útra" tévedtél. Légy üdvözölve!  :handshake:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető Clavius

• Új tag
  • *
« Válasz #1501 Dátum: 2013. Június 03. - 14:35:46 »
Na igen, látom a lejtőt magam előtt.  :jajne: Köszönöm az üdvözlést!  :handshake:

Nem elérhető HartaiGyuri

• Törzstag
« Válasz #1502 Dátum: 2013. Június 03. - 14:38:08 »
 :crazy: :sör:
Na igen, látom a lejtőt magam előtt.  :jajne: Köszönöm az üdvözlést!  :handshake:

Nem elérhető kezdőmókus

• Törzstag
« Válasz #1503 Dátum: 2013. Június 03. - 15:54:48 »
Most gondolkodok a harmadik generációs eszköztáron, ezúttal egy Edwin Jagger DE89 Barley a kiszemeltem. Na és egy hozzá illő pamacs, hogy végre ne érezzem magam még mindig kezdőnek a kis kék Balea pamacsommal.  ::) A napokban szereztem be egy tömb timsót és egy rúd török szappant, utóbbit mert nem bírtam ellenállni. De lassan kifogy az AS és a krém is, huh mi lesz itt  ;D
Üdv neked is.  Kezdetben én is vettem egy EJ DE89-et, ma már inkább pihen a polcon, nekem annyira bejön a Lord L6.  Persze minden ízlés dolga, és persze érdemes kipróbálni, de első körben inkább egy jobb pamacsra költeném azt a pénzt.

Nem elérhető K.I.

• Új tag
  • *
« Válasz #1504 Dátum: 2013. Július 01. - 19:40:50 »
Sziasztok!
Régi olvasója vagyok a fórumnak és nagyon sok hasznos információhoz jutottam a borotválkozással kapcsolatban. 73-ban születtem és a kezdeti biztonsági próbálkozások után félresiklottan eldobhatóval borotválkoztam. Két éve kattantam be és azóta is töretlen lelkesedéssel nyúzom magam. Első "igazi" borotvám egy L6 volt amit követett egy huszár, tech, smart, Wizamet P-1, és egy Luna, illetve Edgar Allen&Co kés( képet ezen sorok közepette próbáltam föltenni de nem sikerült  ??? ???) A két kés életlen amik tekintetében szívesen fogom venni a segítséget, tanácsokat. Pamacs dologban fejlesztésre szorul a dolog, jelenleg egy Golddasch pure badgerrel kenegetem magam, de természetesen volt, van DM-es sörte és borz, Hjm sörte pamacsom is. Krémek, szappan, As, dolgában sokfélét próbáltam van ami használatban maradt, de volt olyan is ami az első használat után ajándékozásra került(Arko szappan). Pengékből az itthon föllelhetőeket használom a Bic és a zöld Astra vált be eddig. Biztonságival talán már jól elvagyok így a késelést vettem célba. Remélem módomban lesz egyszer személyesen is találkozni veletek míg a fejem a nyakamon van.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #1505 Dátum: 2013. Július 01. - 19:43:03 »
Isten hozott!
 :sör:
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető Szőrmók

• Törzstag
« Válasz #1506 Dátum: 2013. Július 01. - 19:46:13 »
Üdvözlünk!

A töretlen lelkesedés jó induló, de nagyon veszélyes is, mert ha nem tartod kordában, akkor kisodródhatsz könnyedén. :fetreng:

További sok hasznos ötletet, kellemes borotválkozást kívánok Neked! :bor:
Sheffield-England

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #1507 Dátum: 2013. Július 01. - 22:37:35 »
Szia, K.I.!

Érezd jól magad közöttünk, a nyakadra meg vigyázz!  ;D

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető Penge

• Törzstag
  • LORD
    • http://www.lordborotva.hu
« Válasz #1508 Dátum: 2013. Július 02. - 00:08:59 »
Üdv! Nyugi nyakad marad a fejed alatt, guillotine kés még nem volt a fórumon... ;D bár most biztos adtam ötletet a helyi "késgyárosoknak"... 

Nem elérhető alice30

• Törzstag
« Válasz #1509 Dátum: 2013. Július 02. - 02:33:37 »
Üdv!  :thumbup:

Üdvözlünk!

A töretlen lelkesedés jó induló, de nagyon veszélyes is, mert ha nem tartod kordában, akkor kisodródhatsz könnyedén. :fetreng:

További sok hasznos ötletet, kellemes borotválkozást kívánok Neked! :bor:

A kisodródási faktort a pénztárcád és a feleséged szabályozza majd.
Persze ez nem jelenti azt, hogy ne juss egyes borostársak sorsára és egy idő után majd szöget űssön a fejedben, hogy "csak 1 maradhat" és majd jön a "késcsökkentés projekt"  ;) . Bocs ha esetleg személyeskedtem volna.  :peace: 

Nem elérhető Seventy

• Törzstag
« Válasz #1510 Dátum: 2013. Július 02. - 06:44:37 »
Üdv. közöttünk!
 :sör:
( képet ezen sorok közepette próbáltam föltenni de nem sikerült  ??? ???)
Ezt végig olvasva szerintem sikerülni fog:
http://borotvaforum.hu/index.php?topic=88.0
Ajánlom Fonthunter társunk részletes hozzáoszlásának olvasását,abban jól le van írva a menete.
 :2thumbup:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1511 Dátum: 2013. Július 02. - 13:53:46 »
Szia K. I., üdv közöttünk!

A késed élezésére ajánlom a fórumtagok szolgáltatásai topicot!
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető hunlestat

• Új tag
  • *
« Válasz #1512 Dátum: 2013. Július 15. - 13:42:57 »
Sziasztok!

Mintegy 6-8 hónapja kezdtem el foglalkozni a biztonsági borotva kérdéssel. A Youtubeon böngészve találtam GeoFatBoy videóira és valahogy szimpatikussá vált az a miliő ami átjárta az egész procedúrát , maga a szertartásosság és természetesen, hogy hosszabb távon anyagilag is jobban járhat az ember. A témához természetesen az interneten közelítettem így leltem erre a fórumra is . Így kezdetben egy lord l 6 -al később egy Mühle r 89 -el és egy Gilette Slim Twist-tel vitézkedtem kisebb -nagyobb sikerrel, most már talán eljutottam arra a pontra, hogy különösebb sérülés nélkül tudok megborotválkozni relatív gyorsan, lehet pont ezért kezdek egyre inkább kacsintgatni a késes borotválkozás felé természetesen némi tartással. Sokat olvastam , tanultam itt a fórumon ezért utólagosan és előzetesen is köszönet a szerzőknek, válaszolóknak.

További Szép Napot Mindenkinek!

Hunlestat
_________________________________-
Valar Morghulis

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #1513 Dátum: 2013. Július 15. - 13:49:17 »
Bár leginkább a DE vonal nevében: üdvözlet, hunlestat!
És sok kellemes borotválkozást! ;)
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #1514 Dátum: 2013. Július 15. - 13:56:32 »
Szia, Üdvözöllek!  :sör:

Szerintem anyagilag hosszútávon nem biztos, hogy megéri, mert ha Te is úgy jársz, ahogy itt a legtöbben - köztük én is -, akkor egyre inkább elkap a gépszíj, és lassan minden krémet, szappan, aftershave-t, preshave-t, skinfoodot, meg még ki tudja mit, ki szeretnél majd próbálni.

De ez Jó!  :boldog:
Lajong és bolotvál! ;-)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici