Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 630486 alkalommal)

Nem elérhető nighthawk

• Új tag
  • *
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #1680 Dátum: 2013. Október 20. - 20:46:08 »
Köszi :) Hát a Nivea-t nem ismerem de itt olvastam asszem,hogy a Barbon meg a Figaró is jók ez így van?Meg mi a különbség a Figaró habzó meg a nem habzó között?(a nyilvánvalót leszámítva hogy az egyik habzik a másik nem :)

Nem elérhető nighthawk

• Új tag
  • *
« Válasz #1681 Dátum: 2013. Október 20. - 20:48:22 »
A műanyag Wilkinson egy igen jó cucc. Mostanában fedeztem újra fel magamnak.

Nekem annyira nem jött be az első az kb. 2 hónapot bírt és mivel még a menet is műanyag benne az eltört akkor vettem még egy ilyet de nem igazán tetszett az "élmény" vele ezért vettem a Slim Twistet.

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
« Válasz #1682 Dátum: 2013. Október 20. - 21:08:26 »
Üdv a fórumon, Nighthawk!
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető nighthawk

• Új tag
  • *
« Válasz #1683 Dátum: 2013. Október 20. - 21:14:13 »
Köszi!

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1684 Dátum: 2013. Október 20. - 21:24:22 »
Szia, üdv a fórumon! A barbon és a figaró jó kis krémek! Figaróból a habzó és a nem habzó között az a különbség (ki nem találnád soha... :)), hogy a nem habzóból elég nehéz habot képezni, mert nem arra tervezték. Simán fölkened, nem kell szöszölni a pamacsolással, és lehúzod, öröm, boldogság. A habképzésnek, ha arcon teszed, elsősorban előkészítő szerepe van ám!  ;)

Köszi :) Hát a Nivea-t nem ismerem de itt olvastam asszem,hogy a Barbon meg a Figaró is jók ez így van?Meg mi a különbség a Figaró habzó meg a nem habzó között?(a nyilvánvalót leszámítva hogy az egyik habzik a másik nem :)
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető nighthawk

• Új tag
  • *
« Válasz #1685 Dátum: 2013. Október 20. - 21:35:25 »
Szia, üdv a fórumon! A barbon és a figaró jó kis krémek! Figaróból a habzó és a nem habzó között az a különbség (ki nem találnád soha... :)), hogy a nem habzóból elég nehéz habot képezni, mert nem arra tervezték. Simán fölkened, nem kell szöszölni a pamacsolással, és lehúzod, öröm, boldogság. A habképzésnek, ha arcon teszed, elsősorban előkészítő szerepe van ám!  ;)

Értem és szerinted melyik a jobb a habzó vagy a nem habzó? :)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1686 Dátum: 2013. Október 21. - 09:39:09 »
Habzó. Szerintem.

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #1687 Dátum: 2013. Október 21. - 10:20:55 »
Ha nincs pamacsod, akkor egyértelműen a nem habzó! Ha van pamacsod, akkor szerintem jobb a habzó, de időnként jól jön az embernek egy nem habzó krém is, pl. utazás!

God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető nighthawk

• Új tag
  • *
« Válasz #1688 Dátum: 2013. Október 21. - 11:11:11 »
Értem köszi mindkettőtöknek.Vettem is egy habzó Figarót.

Nem elérhető alice30

• Törzstag
« Válasz #1689 Dátum: 2013. Október 24. - 14:09:14 »

Nem elérhető Bloo

• Tag
« Válasz #1690 Dátum: 2013. Október 25. - 19:57:36 »
Tiszteletem!

A késportálról irányítottak ide egy borotvefelújítással kapcsolatban, de az igazság az, hogy ismét sikerült elkapni valamit...Szóval Borsi Tibor vagyok, Szombathelyen születtem, de az élet Budapestre sodort és úgy néz ki, hogy egy jó darabig itt is ragadtam. A borotvakések mindig is tetszettek, de mivel hozzám képest Petőfi is egy viking, meg igazán lusta is voltam, eddig elkerültek... Aztán jött a Késportál, JSanyi szebbnél-szebb borotvái...néha Ed is rátett egy-egy beszúrt, imádni való P&P blogbejegyzést... szóval elkapott a bépszíj. Szeptemberben be is kukkantottam a borotvás talira és ott kezdett érni bennem, hogy előbb-útóbb kell egy. Aztán az asszony hazahozott egyet és most alig várom, hogy majd valamikor használhassam.  :hurra: Annyira, hogy ma egész nap P&P-t olvastam (2011 feléig jutottam vissza), ami csak olaj volt a tűzre...  :fejfal: Rájöttem, hogy én még csak a csattogós lepkével ismerkedtem, mikor Ed már érettségizett és mivel ránézésre kapásból 10-15 évet letagadhat, lehet valami ebben a művészetben...  :idea:
Szóval remélem mielőbb én is élvezője lehetek a hagyományos borotválkozásnak.
Akit esetleg érdekelne, őróla lenne szó:
A felirat szerint: Ern &Wills Gold-Star-Works Solingen-Wald
A segítséget előre is köszönöm (és bocsánat a hosszú bevezetőért).

A neten csak ennyit találtam: Ern & Wills, Solingen-Wald, Wittkuller Strasse 154 in 1939. Brand names: 'Ascota', 'Erwil-Gold', 'Erwil-Luxus', 'Gold-Stern', 'Gold-Strom', 'Rheinkrone', 'Ruhr-Gold', 'Sensit', 'Vivat'. Razor-blade maker.
forrás: http://www.archivingindustry.com/cutlers&toolmakers/razormakers.htm

Meg egy eladó darabot amit 50 évesnek írnak, de kép nincs hozzá...

Üdv,
Tibi
" 切磋琢磨  - Sessa Takuma - Minél többet tudsz, annál többet érsz! "

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #1691 Dátum: 2013. Október 25. - 20:39:05 »

"de mivel hozzám képest Petőfi is egy viking"

Ez elég erős belépő volt ide.....  :fetreng:    :fetreng: 

Üdv nálunk druszám.....
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #1692 Dátum: 2013. Október 25. - 20:45:50 »
"Ed már érettségizett és mivel ránézésre kapásból 10-15 évet letagadhat, lehet valami ebben a művészetben...  "

De csak azért, mert mindig levágja a ráncait! Máskülönben sokkal vackabbul nézne ki...  :idea:

Üdv itt!
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #1693 Dátum: 2013. Október 25. - 20:48:17 »
Üdv itt is Tibi! :) Érezd jól magad a fertőzöttek között!  ;D
...annak a jó kis borotvának a rendbetételére biztos kihívást fog érezni valaki ebben járatos barátunk.  ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #1694 Dátum: 2013. Október 25. - 21:49:57 »
Szia, Tibi!

"...de mivel hozzám képest Petőfi is egy viking..."

"...én még csak a csattogós lepkével ismerkedtem, mikor Ed már érettségizett ..." :fetreng:

Hangulatos bemutatkozás. Érezd jól magad közöttünk! :handshake:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici