Sziasztok!
Azt hiszem, hogy rajtam a sor
Zoltán vagyok, 31 éves, Pécs mellett élek, és két szép kisleányom van a gyönyörű anyukájukkal. Sajnos nem voltam olyan szerencsés, hogy szőrösödésem kezdetén valaki is megmutatta volna, hogy hogyan kell megfelelően borotválkozni, és ezért nagyon nem is szeretek. Viszont a kislányaim ráébresztettek arra, hogy bizony időt kell fordítanom eme tevékenységre is. Viszont valahogy nem tudok megbarátkozni a bolti sokpengésekkel.
Így hát előkapva a netet, elkezdtem keresni alternatív források után, és megtaláltalak titeket. Mivel a késmániám adott volt (lásd késportál), ezért a borotva kések is meglehetősen tetszenek.
Mi volt eddig? Hát olvasva a fórumot, csak tapogatóztam, mint Maci a Macilányon sötétben
Kezdtem kétpengés zsilettel szárazon (ne röhögj, tényleg nem mutatta senki hogy hogy kell)
Majd wilkinson quattro (nagyon nem vált be, eldugult, harapott)
majd ötpengés zsilett (még annyira sem vált be, eldugult, irritált)
Ezek után többféle villanyborotvám is volt (nem sok hatása volt, és még rendesen meg is kínzott)
Majd mach3 (ez van jelenleg is, de nem szeretem, irritál, bár kevésbé dugul el)
Krémben bolti zsilett gélt és utána Aloés Gentleman's Pride-ot használok. (pl. mert a nívea kicsapott, a bolti aftershave-k után meg totál vörös lett és égett a bőröm)
Elért eredményeim: eleinte vámpírnapló, majd rengeteg szőrtüsző gyulladás, egy csipetnyi seborrhea, irritált bőr
Most már leszoktam a borotválkozásról, utálom..., max a lányaimért kéthetente egyszer, aztán több napig kín...
Szóval váltanék. Váltanék eszközt, módszert és szemléletet is. Remélem, tudtok benne segíteni. A kitartást meg majd kapom a csajoktól
Olvasom a kezdőknek topicot, és ha van tanácsotok, szívesen látom.
Üdv:
Maci