Sziasztok!
Péter vagyok! Napokban találtam a fórumra, s azóta lelkesen olvasom, s mint regisztrációm is mutatja, egyetértek a közösség érzelmével a hagyományos életérzéssel, s szeretném szorosabbra fűzni kötödésem ezzel a "szubkultúrával".
DE fan!
Ezzel kezdtem először lopva apáméval, majd kaptam sajátot. Amit megcsaltam elsőnek, az akkor innováció királyának kikiáltott Contour Plus, majd Plus II, Sensor Exel, Mac3-al.
De hozzám került (nem kevés magyar forintért az extrametál-ból) egy Merkur Futur amit azóta is bánok. Értem ez alatt, hogy bánom, hogy nem ezzel folytattam, kihagyva a Gilette csodáit, felesleges forintokat pazarolva rájuk.
Azóta sok pengét elkoptatva, napokban számoltam, ki, hogy az a tizen x év amíg hűtlen voltam a DE-hez többe került mint a Futur s a hozzá használt pamacs szappan s összes penge.
Szégyenkezek azon éveim felől.
De a késtől tartok, pedig van idehaza, fodrász tanuló, betétes kés, azzal vágás mentesen tudok gyalulni, de nem tudom elképzelni magam a reneszánsz korabeli késsel a kezemben. Ellenben egy igazi borbélymester székéken kipróbálnám, ükapáink kényelmét!