Sziasztok!
János vagyok, anonim DE függő, lassan egy éve. Nagyon sokáig borotválkoztam eldobható-sokpengésekkel, és nem is igazán szerettem, mert állandóan kipattogtam, nem volt jó. Meg egyébként is szemezgettem már jó ideje a dologgal, hogy DE-vel kellene ezt inkább csinálni, aztán egyik nap megláttam egy hipermárketben egy fejete műanyag Wilkinson Classic-t 1500-ért. Megvettem, meg vettem hozzá barbon borotvakrémet és egy egyszerű olcsó pamacsot is.. Igazi kezdő szett
, de már ezzel jobb volt borotválkozni, mint előtte. Aztán ezzel együtt jött, hogy csak ki kell próbálni más pengét, meg más nyelet, meg más habot/krémet.. azóta is a ritka és kellemetlen borotválkozásokat (cirka 15-6 év), felváltottam minden másnap reggeli borotválkozásra (feleségem legnagyobb örömére
).
2013 novembere óta, egy Gillette Fatboy G2 1961 büszke tulajdonosa és használója vagyok
- piacon 1500ért.. saját dobozával, és grátisz 5db wilkinson pengét is kaptam a nénitől... -, imádom használni (3/9 fokozaton, bár pengétől is függ).
Jelenlegi gyűjteményem, időrendben:
- Wilkinson Classic (fekete műanyag) + Barbon borotvakrém
- noname pamacs..
- Lord Classic (fekete műanyagnyél , alu-fej) + Denim borotvakrém
- Gillette Fatboy G2 1961
- HJM pamacs + Bloc Osma timsó
- Bestof penge: zöld Lord vagy ha elfogyott akkor Astra Platinum
- sok sok penge kipróbálásra
Szép napot mindenkinek