Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 631552 alkalommal)

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #1950 Dátum: 2014. Február 10. - 15:04:16 »
Hová?
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1951 Dátum: 2014. Február 10. - 15:30:16 »
Olyasféle módon, hogy igazi autentikus legyen, egy lavórban öblítem a borotvámat.
Egy kevesebb vizet használok
Autentikusabb
Én meg bedugom a mosdókagylót :) ;) :D

Elektromos a kagylód?
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1952 Dátum: 2014. Február 10. - 17:34:51 »
Az az, elektromos.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1953 Dátum: 2014. Február 10. - 17:56:17 »
Az az, elektromos.

Akkor te " villámgyorsan" borotválkozól!  :fetreng:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #1954 Dátum: 2014. Február 11. - 00:21:28 »
Biztosan kagyló? Nem rája?

Nem elérhető monguse@87

• Új tag
  • *
« Válasz #1955 Dátum: 2014. Február 11. - 12:19:01 »
Sziasztok!

Talán 2010 volt, amikor először ide tévedtem. Akkor nagyon megtetszett az az alternatíva, amit a hagyományos borotválkozás jelent. Gyorsan rendeltem is az egyik fórum tagtól egy Mühle hagyományos borotvát, ami 2013 nyaráig társam is volt. Nagyjából megszoktam, nem volt vele semmi gond, és 3 év alatt bőven behozta az árát. De nyáron egy óvatlan pillanatban leesett a fürdőszobaszekrényről és letört a feje...Az extrametalban ugyan azt állították hogy egy jobb borotva nem törik így el, de ez mégis úgy esett.
Ekkor gondoltam egyet és kipróbáltam egy borotvakést, solingen gyártmányt. Az elején számtalanszor megvágtam magam, de pár hét után ezzel már nem volt gond. Viszont akárhogy próbáltam fenni valahogy máig olyan érzésem van, hogy nem elég éles, csomószor le kell húzni az arcom, hogy levigye nagyjából a szőrt, az áll pedig katasztrófális, az arcbőröm ki nem állhatja a kezelést. A másik idegesítő dolog pedig az, hogy az egyik oldala úgy tűnik kevésbé viszi a szőrt. Lehet, valószínű hogy a technikám hibája, mert egy extrametalos megéleztetés után is ugyanolyan maradt. Ezért döntöttem úgy, hogy megválok tőle és visszatérek a hagyományos borotvához. Regisztrációm célja, hogy elpasszoljam a borotvakést és a fenőszíjat, mert már niincs türelmem a borotvakésekhez.

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #1956 Dátum: 2014. Február 11. - 12:38:43 »
Üdv a fórumon!

Lehet hogy csupán életlen a késed, ne add fel! Azért mondom mert én is hasonló cipőben járok. Az áll az nehéz terület nekem is, és szintén életlenebbnek érzem a kést a DE-nél. A következő lépésem az lesz, hogy alaposabban bőrözöm, ezen kívül alaposabban készítem elő az arcom (oliva olajjal). Majd ha ezután is rossz élmény lesz az egész, akkor elküldöm éleztetni egy hozzáértő fórumtárshoz. Na, ha még így is szenvedés lesz, akkor eladom. De remélem nem jutok el addig. :)
Szóval no para, és türelem! :)
(szerintem)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1957 Dátum: 2014. Február 11. - 13:06:51 »
Sziasztok!

Talán 2010 volt, amikor először ide tévedtem. Akkor nagyon megtetszett az az alternatíva, amit a hagyományos borotválkozás jelent. Gyorsan rendeltem is az egyik fórum tagtól egy Mühle hagyományos borotvát, ami 2013 nyaráig társam is volt. Nagyjából megszoktam, nem volt vele semmi gond, és 3 év alatt bőven behozta az árát. De nyáron egy óvatlan pillanatban leesett a fürdőszobaszekrényről és letört a feje...Az extrametalban ugyan azt állították hogy egy jobb borotva nem törik így el, de ez mégis úgy esett.
Ekkor gondoltam egyet és kipróbáltam egy borotvakést, solingen gyártmányt. Az elején számtalanszor megvágtam magam, de pár hét után ezzel már nem volt gond. Viszont akárhogy próbáltam fenni valahogy máig olyan érzésem van, hogy nem elég éles, csomószor le kell húzni az arcom, hogy levigye nagyjából a szőrt, az áll pedig katasztrófális, az arcbőröm ki nem állhatja a kezelést. A másik idegesítő dolog pedig az, hogy az egyik oldala úgy tűnik kevésbé viszi a szőrt. Lehet, valószínű hogy a technikám hibája, mert egy extrametalos megéleztetés után is ugyanolyan maradt. Ezért döntöttem úgy, hogy megválok tőle és visszatérek a hagyományos borotvához. Regisztrációm célja, hogy elpasszoljam a borotvakést és a fenőszíjat, mert már niincs türelmem a borotvakésekhez.
Hm.
1. Ha Extrasol solingenit vettél, azt dobhatod a kukába.
2. Az extrametálos éleztetés sem túl sokat ér, éleztesd meg itt a fórumról valakivel. (Kivéve akkor, ha az 1.-es pontban magadra ismertél.)

Nem elérhető monguse@87

• Új tag
  • *
« Válasz #1958 Dátum: 2014. Február 11. - 13:12:17 »
Solingen van ráírva, 15-16 volt az extrametalban. Kivel tudnám megéleztetni?
Egyébként sajnos ez is leesett egyszer a mosógépről, épp az él elejére, ami ki is csorbult, elvileg azért vittem éleztetni, de érzem, h az se lett tökéletes.

Nem elérhető Black

• Törzstag
« Válasz #1959 Dátum: 2014. Február 11. - 13:16:55 »
Üdvözlet!  :sör:

Én csak annyit kotnyeleskednék bele, hogy ne temesd idő előtt a késes borotválkozást. Fog az menni, de ezt is - mint sok mindent - tanulni kell. Van akinek előbb rááll a keze, van akinek később.
Egyébként én is azt javasolnám, hogy itt, a fórumon vedd fel a kapcsolatot egy élező éltárssal, aki szívesen segít és biztos lehetsz abban, hogy jó is lesz utána a késed éle  :thumbup:
Lajong és bolotvál! ;-)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1960 Dátum: 2014. Február 11. - 13:20:31 »
Solingen van ráírva, 15-16 volt az extrametalban. Kivel tudnám megéleztetni?
Egyébként sajnos ez is leesett egyszer a mosógépről, épp az él elejére, ami ki is csorbult, elvileg azért vittem éleztetni, de érzem, h az se lett tökéletes.
Tudnál lőni róla egy képet? Vagy belinkelni, hogy melyiket is vetted?
Jenessanyit (http://xn--borotvafrum-xeb.hu/index.php?topic=1572.0), gregg-et (http://xn--borotvafrum-xeb.hu/index.php?topic=2333.0), Salmot (http://xn--borotvafrum-xeb.hu/index.php?topic=994.0) keresd PÜ-ben.

Nem elérhető monguse@87

• Új tag
  • *
« Válasz #1961 Dátum: 2014. Február 11. - 13:24:43 »

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1962 Dátum: 2014. Február 11. - 18:51:18 »
Hááát, erről nekem fogalmam sincs. Skacok, ez miféle? Alap Dovo minőség?

Nem elérhető Feryll

• Új tag
  • *
« Válasz #1963 Dátum: 2014. Február 11. - 22:23:38 »
Sziasztok!

László vagyok, fiatal egyetemista így csak néhány éve űzöm a sportot. Ahogy a legtöbben én is a patronos borotvákkal kezdtem, de nem tetszett hogy hamar kimegy az élük és ahhoz képest pedig drága volt venni az új fejeket. Ezért megvettem anno a műanyag Wilkinsont. Gyakorlatilag így indultam el a DE vonal felé. Gyönyörű dolognak tartom a SE razort is, de erre úgy általában nincs időm másrészt az én szerencsémmel ha ilyet veszek a kezembe tuti megcsúszok borotválkozás közben :)

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #1964 Dátum: 2014. Február 11. - 22:29:14 »
Szia, László!

Érezd jól magad közöttünk! :handshake:

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici