Sziasztok!
Talán 2010 volt, amikor először ide tévedtem. Akkor nagyon megtetszett az az alternatíva, amit a hagyományos borotválkozás jelent. Gyorsan rendeltem is az egyik fórum tagtól egy Mühle hagyományos borotvát, ami 2013 nyaráig társam is volt. Nagyjából megszoktam, nem volt vele semmi gond, és 3 év alatt bőven behozta az árát. De nyáron egy óvatlan pillanatban leesett a fürdőszobaszekrényről és letört a feje...Az extrametalban ugyan azt állították hogy egy jobb borotva nem törik így el, de ez mégis úgy esett.
Ekkor gondoltam egyet és kipróbáltam egy borotvakést, solingen gyártmányt. Az elején számtalanszor megvágtam magam, de pár hét után ezzel már nem volt gond. Viszont akárhogy próbáltam fenni valahogy máig olyan érzésem van, hogy nem elég éles, csomószor le kell húzni az arcom, hogy levigye nagyjából a szőrt, az áll pedig katasztrófális, az arcbőröm ki nem állhatja a kezelést. A másik idegesítő dolog pedig az, hogy az egyik oldala úgy tűnik kevésbé viszi a szőrt. Lehet, valószínű hogy a technikám hibája, mert egy extrametalos megéleztetés után is ugyanolyan maradt. Ezért döntöttem úgy, hogy megválok tőle és visszatérek a hagyományos borotvához. Regisztrációm célja, hogy elpasszoljam a borotvakést és a fenőszíjat, mert már niincs türelmem a borotvakésekhez.