Sziasztok, kedves Fórumtársak!
26 éves vagyok, és 8 éve borotválkozom. Eddig Lidl-ös cserélhető fejes borotvát használtam (Gibellini kétpengés), és Gillette zselét. 8 év alatt sosem voltam igazán elégedett. Pár hete, a Tecsőn (aka Yutub) utána néztem, hogyan kell jól megborotválkozni, és láttam, hogy mindenki DE borotvát használ (vagy kést, de az kezdésnek nagy falat
) Apámnak is egy Wilkije van, meg az összes felmenőm biztonságit használt.
Ezekután addig kapirgáltam a googlét, amíg teljesen véletlenül rátaláltam erre a fórumra. Napokig olvasgattam, és teljesen beszippantott a hangulat, ráadásul egy olyan foglalatossággal kapcsolatban, ami eddig csak a nyűg volt évekig. Úgy döntöttem, kipróbálom a DE-pamacs-krém-jóarcszesz négyest. Sokat olvasgatva megtaláltam, mit szeretnék: Lord L6 borotva. Végre lett pénzem, rohantam is az Extrametálba, lélekszakadva, hogy nekem borotvát KELL vennem! Az eladó Úriember teljesen megértette ziláltságomat:) Így lettem tulajdonosa
egy Lord L6 borotvának, kezdésnek 10 zöld-kék pengének, egy Mühle Solingen borotválkozási retro pamacsnak fehér fogantyúval, egy tubus Barbon borotvakrémnek, és egy Barbon arcszesznek.
Hazamentem, lezuhanyoztam, hajat mostam, és nekiálltam A MŰVELETNEK. Bekevertem a krémet (még keresem a jó keveréket) Elsőre kicsit furcsa volt, hogy nem húz a borotva, és olyan érzésem volt, mintha nem történt volna semmi. Viszont a tükörbe nézve elcsodálkoztam, az eredményen! Eltűnt a pajeszkezdeményem! Elsőre 3 körösen borotválkoztam, ahogy a tecsőn láttam, és vágás nélkül, szinte babapopsi minőségű lett az eredmény! 8 év alatt még nem volt ilyen eredmény, a barátnőm egész este csak simogatta az arcomat:)
Utána szombat este is végeztem egy egy köröset, és ma reggel a munka miatt újra egy hármast. Alig várom a szerda reggelt, hogy újra mehessen a szertartás!
Örülök, hogy gyarapíthatom ezt a nagyszerű fórumot! Valószínűleg nem fogok túl sokat írni, de mindig olvasgatom!
Nagy pacsi Mindenkinek!
P.S.: Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült a bemutatkozásom, illetve ha nem jó témába írtam kis novellámat:)