Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 631642 alkalommal)

Nem elérhető GianniV

• Törzstag
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #1965 Dátum: 2014. Február 11. - 23:00:08 »
Üdv a fórumon, László!
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér...

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1966 Dátum: 2014. Február 11. - 23:01:30 »
Isten hozott! :hurra:
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #1967 Dátum: 2014. Február 12. - 08:03:02 »
Hááát, erről nekem fogalmam sincs. Skacok, ez miféle? Alap Dovo minőség?
Ez nagyon olyasmi, mint az én első késem.
Jól élezhető, kellemes kis kés. Perszen nem Extrametálos élezéssel!

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #1968 Dátum: 2014. Február 12. - 08:14:16 »
Hááát, erről nekem fogalmam sincs. Skacok, ez miféle? Alap Dovo minőség?
Ez nagyon olyasmi, mint az én első késem.
Jól élezhető, kellemes kis kés. Perszen nem Extrametálos élezéssel!
Köszi a választ, akkor monguse@87 nyomás éleztetni!

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1969 Dátum: 2014. Február 12. - 13:23:03 »
Feryll üdv a fedélzeten  :handshake:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #1970 Dátum: 2014. Február 12. - 13:26:28 »
monguse@87
Ne add fel ilyen könnyen. Egy jól megélezett jó kés első húzásra is kell vigye a szőrt. Szerintem nem a tehnikáddal van baj, sokkal inkább a kés élével.

Nem elérhető OBJoe

• Törzstag
  • Old Black Joe
« Válasz #1971 Dátum: 2014. Február 12. - 13:53:31 »
Üdv a fórumon, Feryll!
Novaculum habeo.

Nem elérhető monguse@87

• Új tag
  • *
« Válasz #1972 Dátum: 2014. Február 12. - 15:39:16 »
Oké, köszi, akkor intézem az élezést  :)

Nem elérhető TigerPresidet

• Új tag
  • *
« Válasz #1973 Dátum: 2014. Február 17. - 12:50:59 »
Sziasztok, kedves Fórumtársak!

26 éves vagyok, és 8 éve borotválkozom. Eddig Lidl-ös cserélhető fejes borotvát használtam (Gibellini kétpengés), és Gillette zselét. 8 év alatt sosem voltam igazán elégedett. Pár hete, a Tecsőn (aka Yutub) utána néztem, hogyan kell jól megborotválkozni, és láttam, hogy mindenki DE borotvát használ (vagy kést, de az kezdésnek nagy falat :D) Apámnak is egy Wilkije van, meg az összes felmenőm biztonságit használt.  :hat:
Ezekután addig kapirgáltam a googlét, amíg teljesen véletlenül rátaláltam erre a fórumra. Napokig olvasgattam, és teljesen beszippantott a hangulat, ráadásul egy olyan foglalatossággal kapcsolatban, ami eddig csak a nyűg volt évekig. Úgy döntöttem, kipróbálom a DE-pamacs-krém-jóarcszesz négyest. Sokat olvasgatva megtaláltam, mit szeretnék: Lord L6 borotva. Végre lett pénzem, rohantam is az Extrametálba, lélekszakadva, hogy nekem borotvát KELL vennem! Az eladó Úriember teljesen megértette ziláltságomat:) Így lettem tulajdonosa

egy Lord L6 borotvának, kezdésnek 10 zöld-kék pengének, egy Mühle Solingen borotválkozási retro pamacsnak fehér fogantyúval, egy tubus Barbon borotvakrémnek, és egy Barbon arcszesznek.

Hazamentem, lezuhanyoztam, hajat mostam, és nekiálltam A MŰVELETNEK. Bekevertem a krémet (még keresem a jó keveréket) Elsőre kicsit furcsa volt, hogy nem húz a borotva, és olyan érzésem volt, mintha nem történt volna semmi. Viszont a tükörbe nézve elcsodálkoztam, az eredményen! Eltűnt a pajeszkezdeményem! Elsőre 3 körösen borotválkoztam, ahogy a tecsőn láttam, és vágás nélkül, szinte babapopsi minőségű lett az eredmény! 8 év alatt még nem volt ilyen eredmény, a barátnőm egész este csak simogatta az arcomat:)
Utána szombat este is végeztem egy egy köröset, és ma reggel a munka miatt újra egy hármast. Alig várom a szerda reggelt, hogy újra mehessen a szertartás! :hurra:

Örülök, hogy gyarapíthatom ezt a nagyszerű fórumot! Valószínűleg nem fogok túl sokat írni, de mindig olvasgatom!
Nagy pacsi Mindenkinek!

P.S.: Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült a bemutatkozásom, illetve ha nem jó témába írtam kis novellámat:)

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #1974 Dátum: 2014. Február 17. - 12:58:37 »
 Jó helyen van a kisregényed is, meg te is! :D Még sok-sok kellemes borotválkozást! És persze fórumozást...
 A megfelelő cuccokat szerezted be kezdéshez, innen már csak óvatosan, mert a lejtő elég hosszú (persze kellemes, azzal nincs gond...), és csak kevés kell az induláshoz ;D
 Üdv sorainkban!
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1975 Dátum: 2014. Február 17. - 13:11:01 »
Sziasztok, kedves Fórumtársak!

26 éves vagyok, és 8 éve borotválkozom. Eddig Lidl-ös cserélhető fejes borotvát használtam (Gibellini kétpengés), és Gillette zselét. 8 év alatt sosem voltam igazán elégedett. Pár hete, a Tecsőn (aka Yutub) utána néztem, hogyan kell jól megborotválkozni, és láttam, hogy mindenki DE borotvát használ (vagy kést, de az kezdésnek nagy falat :D) Apámnak is egy Wilkije van, meg az összes felmenőm biztonságit használt.  :hat:
Ezekután addig kapirgáltam a googlét, amíg teljesen véletlenül rátaláltam erre a fórumra. Napokig olvasgattam, és teljesen beszippantott a hangulat, ráadásul egy olyan foglalatossággal kapcsolatban, ami eddig csak a nyűg volt évekig. Úgy döntöttem, kipróbálom a DE-pamacs-krém-jóarcszesz négyest. Sokat olvasgatva megtaláltam, mit szeretnék: Lord L6 borotva. Végre lett pénzem, rohantam is az Extrametálba, lélekszakadva, hogy nekem borotvát KELL vennem! Az eladó Úriember teljesen megértette ziláltságomat:) Így lettem tulajdonosa

egy Lord L6 borotvának, kezdésnek 10 zöld-kék pengének, egy Mühle Solingen borotválkozási retro pamacsnak fehér fogantyúval, egy tubus Barbon borotvakrémnek, és egy Barbon arcszesznek.

Hazamentem, lezuhanyoztam, hajat mostam, és nekiálltam A MŰVELETNEK. Bekevertem a krémet (még keresem a jó keveréket) Elsőre kicsit furcsa volt, hogy nem húz a borotva, és olyan érzésem volt, mintha nem történt volna semmi. Viszont a tükörbe nézve elcsodálkoztam, az eredményen! Eltűnt a pajeszkezdeményem! Elsőre 3 körösen borotválkoztam, ahogy a tecsőn láttam, és vágás nélkül, szinte babapopsi minőségű lett az eredmény! 8 év alatt még nem volt ilyen eredmény, a barátnőm egész este csak simogatta az arcomat:)
Utána szombat este is végeztem egy egy köröset, és ma reggel a munka miatt újra egy hármast. Alig várom a szerda reggelt, hogy újra mehessen a szertartás! :hurra:

Örülök, hogy gyarapíthatom ezt a nagyszerű fórumot! Valószínűleg nem fogok túl sokat írni, de mindig olvasgatom!
Nagy pacsi Mindenkinek!

P.S.: Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült a bemutatkozásom, illetve ha nem jó témába írtam kis novellámat:)

Helló köztünk!

Sok év DE vel a kezemben, örülök, hogy fiatalon idetévettél.

Kezdéshez teljesen jó kombót talaltál ki.

Próbald zuhanyzas utan a beretválkozast ki. Nem fog annyira húzni. S ahol húz ott próbáld a borotva s az arcod közti szöget változtatni, erőben meg csak annyit fejts ki, hogy az arcod domborulatai kényelmesen tudjak a számukra ideális pozícióba fordítani a készüléket.

Sok sikert!

Nem elérhető OBJoe

• Törzstag
  • Old Black Joe
« Válasz #1976 Dátum: 2014. Február 17. - 13:11:55 »

Hazamentem, lezuhanyoztam, hajat mostam, és nekiálltam A MŰVELETNEK. Bekevertem a krémet (még keresem a jó keveréket) Elsőre kicsit furcsa volt, hogy nem húz a borotva,

Itt mintha épp azt mondaná, hogy zuhanyozott, és nem húzott a borotva.   :futyul:

Üdv TigerPresidet! Érezd jól magad közöttünk!  :sör:
Novaculum habeo.

Nem elérhető Qttyyy

• Törzstag
« Válasz #1977 Dátum: 2014. Február 17. - 13:40:34 »
Szia Tiger! Jó volt olvasni a soraidat, érezd magad jól itt, közöttünk!  :sör:
"Nem is normális az, ha valaki egy kicsit nem bolond!" VP

Nem elérhető Forri

• Törzstag
« Válasz #1978 Dátum: 2014. Február 17. - 13:42:42 »
Üdv a "Fertőző Osztályon"! :)  :handshake:
(szerintem)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1979 Dátum: 2014. Február 17. - 13:49:58 »
Te vén fekete!

Ne dörmögj!  :fenek:

:bor:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici