Üdvözletem mindenkinek!
Elnézést kérek hogy egy év registráció után csak most mutatkozok be de a gépkezelésben nem vagyok a helyzet magaslatán igy inkább csak olvasok és tanulok.
'72es évjáratú vagyok,'97 óta nős,'07 óta házas is
,három fiú büszke apja,egy íjászegyesület egyik alapitója és raktárnokként dolgozom.
Mindig DE használó voltam(kipróbáltam az eldobhatókat de nem jött be).Keresztapámtól megöröklött Solunával kezdtem,'93 ban mikor leszereltem vettem egy Gillette slim twistet azóta azzal toltam tavalyig mikor hozzájutottam 3 darab Gillette fekete nyelü super adjustable-hoz amik közül egy hosszúnyelű az öcsémnél van szolgálatban.
De hogy ne csak DE-ről beszéljek, a kilencvenes évek közepén megtaláltam az anyai nagyapám Breidora-ját amit az akkor még élő és késsel borotválkozó apai nagyapám(akinek az ezüsthalas Clauberg tonsorial gem borotvája most engem szőrtelenit) rendbetett és azóta is használom.Volt egy időszak mikor flakonos habot használtam engedve a divatnak de néhány éve visszatértem a krémekhez, újjabban pedig szinte kizárólag csak szappant használok.
arszab,a gyepűn túlról.