Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 628045 alkalommal)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #285 Dátum: 2011. Május 11. - 21:54:50 »
Üdvözlégy a perverzek kicsiny, de egyre népesedő táborában.  :)  :sör:
Magára igényes, a világra nyitott, önmagának testileg és lelkileg is jót akaró, jót tevő = perverz?  :crazy:

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #286 Dátum: 2011. Május 11. - 22:01:31 »
Üdv VérPatak, jó borotválkozásokat kívánunk! Bújd a kezdők ide topicot, ott sok mindent megtalálsz.

SicTransit, az alföldi szódás :)

Üdv pamacstársak!

36 éves, kétgyerekes családapa vagyok, anyagbeszerzőként dolgozom egy alföldi kis faluban. Vagy 2 hónapja keveredtem véletlenül az Indexről először a pamacséspengére, majd onnan ide. Mindig problémám volt a borotválkozással, égett a bőröm, mindig tiszta kiütés volt a nyakam, kész horror volt minden alkalom, amikor elővettem a rezgőmozgó hipersokfejes műanyag csodát.

A cikkeket és a fórumot átböngészve előjöttek a régi emlékképek nagyapám pamacsos borotválkozásairól, és kedvet kaptam hozzá.

3 hete elmentem a DM-be, és beszereztem egy alapcsomagot, Wilkinson borotva, Balea szappan (129 Ft, nevetséges), Balea pamacs, Wilkinson hydro balzsam. Már az első borotválkozás egy élmény volt, semmi égő érzés, semmi kiütés. Azóta rendszeresen borotválkozom, csiszolom a technikámat, egyre jobban megy.

Már nézegetem, hogy kellene egy borzpamacs, jobb szappan, jobb borotva, stb.

Szóval örülök, hogy rátok találtam.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Muddy

• Törzstag
« Válasz #287 Dátum: 2011. Május 11. - 22:03:56 »
Magára igényes, a világra nyitott, önmagának testileg és lelkileg is jót akaró, jót tevő = perverz?  :crazy:

Muddy 1. axiómája:

Tárgyfetisiszta, mások szemében értelmetlennek tűnő kacatokra pénzt áldozó, belterjes szubkultúrá(k)ban kéjesen dagonyázó, más tárgyfetisiszták beszerzéseinek sárga irigység nélkül őszintén örülő, a többi ferd... akarom mondani pengehajlamúnak önzetlenül segítő egyed, jelen társadalmi berendezkedésünk erkölcsi normái szerint, sajnos definíció szerint perverznek számít.  :)

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #288 Dátum: 2011. Május 12. - 08:24:06 »
Ebben is van valami, bár nem szeretem magam a világhoz hasonlítani ilyen téren...

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #289 Dátum: 2011. Május 12. - 08:31:16 »

Muddy 1. axiómája:

Tárgyfetisiszta, mások szemében értelmetlennek tűnő kacatokra pénzt áldozó, belterjes szubkultúrá(k)ban kéjesen dagonyázó, más tárgyfetisiszták beszerzéseinek sárga irigység nélkül őszintén örülő, a többi ferd... akarom mondani pengehajlamúnak önzetlenül segítő egyed, jelen társadalmi berendezkedésünk erkölcsi normái szerint, sajnos definíció szerint perverznek számít.  :)

ezekszerint én többszörösen perverz vagyok  ???

Nem elérhető OBJoe

• Törzstag
  • Old Black Joe
« Válasz #290 Dátum: 2011. Május 12. - 09:35:26 »
Muddy 1. axiómája:

Tárgyfetisiszta, mások szemében értelmetlennek tűnő kacatokra pénzt áldozó, belterjes szubkultúrá(k)ban kéjesen dagonyázó, más tárgyfetisiszták beszerzéseinek sárga irigység nélkül őszintén örülő, a többi ferd... akarom mondani pengehajlamúnak önzetlenül segítő egyed, jelen társadalmi berendezkedésünk erkölcsi normái szerint, sajnos definíció szerint perverznek számít.  :)

ezekszerint én többszörösen perverz vagyok  ???

Csak a rosszindulatúak mondhatják, hogy perverz. :evil: Akiben van legalább szikrája az empátiának, az maximum különcnek tart. :borz2:
Novaculum habeo.

Nem elérhető Muddy

• Törzstag
« Válasz #291 Dátum: 2011. Május 12. - 10:21:26 »
Az irónia ingoványába keveredvén visszavonulót fújok.
Mindannyian szörnyen jófejek vagyunk.   :sör:

Nem elérhető Gorila

• Törzstag
    • Borotváim (egy részük)
« Válasz #292 Dátum: 2011. Május 12. - 10:41:39 »

Most keveredtél csak igazán bele az ingoványba...  :fetreng:

Nem elérhető Muddy

• Törzstag
« Válasz #293 Dátum: 2011. Május 12. - 10:49:33 »

Rituális öngyilkosság megoldás-e?  ;D

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #294 Dátum: 2011. Május 12. - 10:51:01 »

Igen, de SZIGORÚAN csak életlen Mach3-mal, vagy villanyborotvával elkövetve! (Érfelvágás formájában) :fetreng: :fetreng: :fetreng:
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető OBJoe

• Törzstag
  • Old Black Joe
« Válasz #295 Dátum: 2011. Május 12. - 11:08:32 »

Azért még azt a Pamut heveder dolgot rendezzük már le előtte.  :fetreng:
Novaculum habeo.

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #296 Dátum: 2011. Május 12. - 11:10:01 »
Sziasztok!

Gondoltam, írok pár sort magamról, miután bőven felhasználtam az Általatok leírt tudást! :-)
18 évesen borotválkoztam először (28 éve, gbelegondolni sem kevés!), s már akkor a kétpengés, cserélhető fejes Gilette-el.
Azóta márkahű voltam (mint később kiderül, vagyok is!  ;D), eljutottam a nagyon sok pengés Fusion Power-ig.
A borotválkozás mindig is a reggeli rutin része volt, gyors hab, lehúzás, csak legyek túl rajta.
Kb. két hónapja, teljesen más terméket keresve, eljutottam a Neroli Parfüméria weblapjára, s kíváncsiságból rákattintottam az Úri borotválkozás linkre. Azonnal megtetszett, amit láttam, s elkezdtem a hagyományos borotválkozással kapcsolatos témák után kutatni. Elég gyorsan eljutottam erre a fórumra, s jól elkolvastam a nagyrészét, mielőtt regisztráltam.
Összeállítottam az elméletti kezdőcsomagom, majd jól bevásároltam.
A kezdőcsomagom: Mühle R89 készülék, Derby pengék, HJM borzszőr pamacs, Mühle Homoktövis szappan. Mivel a borotválkozáshoz eddig is balzsamot használtam, nagy megelégedettséggel, ezen nem kellett változtatnom.
Pont egy hete este jól nekikészültem, s végrehajtottam az első borotválkozásom. S pontosan azt éreztem, amit itt sokan leírtak: a borotválkozás nem nyűg, hanem egy kellemes "szertartás". A feleségemtől azonnal megkaptam az első elismerést: az arcom símább volt, mint eddig bármikor. S jöjjön az említett márkahűség: GBotond fórumtárstól megvettem a hirdetett Gilette Black Beauty-t, s Ő volt oly kedves, csomagolt mellé egy penge mintacsomagot. Ebből épp a zöld cimkés LORD-nál tartok. Kicsit "harapósabbnak" érzem, mint a Derby.
Összegezve az első benyomásokat: eddig az volt az érzés, hogy na, már megint borotválkozni kell! Ez most arra változott, hogy de jó, ismét itt a borotválkozás ideje! :-)
S hogy eljutottam idáig, részben Nektek is köszönhető!!!!!!!!!

Lacus_65

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #297 Dátum: 2011. Május 12. - 12:50:49 »
" S pontosan azt éreztem, amit itt sokan leírtak: a borotválkozás nem nyűg, hanem egy kellemes "szertartás". "

Hát még ha elkezdesz késsel borotválkozni  :borotva:

Nem elérhető toxin

• Törzstag
« Válasz #298 Dátum: 2011. Május 12. - 13:37:42 »
Üdv köztünk Lacus!

Még egy emberen segített a fórum és a közösségünk! :)
"Buy the ticket, take the ride..." /Hunter S. Thompson/

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #299 Dátum: 2011. Május 12. - 13:49:56 »
" S pontosan azt éreztem, amit itt sokan leírtak: a borotválkozás nem nyűg, hanem egy kellemes "szertartás". "

Hát még ha elkezdesz késsel borotválkozni  :borotva:

Ne is mondd!
Alig vettem a kezembe kissé komolyabb eszközt, aztán máris a késeket lesem, milyen szépek!
A lejtőn nincs megállás! :-D

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici