Sziasztok!
Gondoltam, írok pár sort magamról, miután bőven felhasználtam az Általatok leírt tudást! :-)
18 évesen borotválkoztam először (28 éve, gbelegondolni sem kevés!), s már akkor a kétpengés, cserélhető fejes Gilette-el.
Azóta márkahű voltam (mint később kiderül, vagyok is!
), eljutottam a nagyon sok pengés Fusion Power-ig.
A borotválkozás mindig is a reggeli rutin része volt, gyors hab, lehúzás, csak legyek túl rajta.
Kb. két hónapja, teljesen más terméket keresve, eljutottam a Neroli Parfüméria weblapjára, s kíváncsiságból rákattintottam az Úri borotválkozás linkre. Azonnal megtetszett, amit láttam, s elkezdtem a hagyományos borotválkozással kapcsolatos témák után kutatni. Elég gyorsan eljutottam erre a fórumra, s jól elkolvastam a nagyrészét, mielőtt regisztráltam.
Összeállítottam az elméletti kezdőcsomagom, majd jól bevásároltam.
A kezdőcsomagom: Mühle R89 készülék, Derby pengék, HJM borzszőr pamacs, Mühle Homoktövis szappan. Mivel a borotválkozáshoz eddig is balzsamot használtam, nagy megelégedettséggel, ezen nem kellett változtatnom.
Pont egy hete este jól nekikészültem, s végrehajtottam az első borotválkozásom. S pontosan azt éreztem, amit itt sokan leírtak: a borotválkozás nem nyűg, hanem egy kellemes "szertartás". A feleségemtől azonnal megkaptam az első elismerést: az arcom símább volt, mint eddig bármikor. S jöjjön az említett márkahűség: GBotond fórumtárstól megvettem a hirdetett Gilette Black Beauty-t, s Ő volt oly kedves, csomagolt mellé egy penge mintacsomagot. Ebből épp a zöld cimkés LORD-nál tartok. Kicsit "harapósabbnak" érzem, mint a Derby.
Összegezve az első benyomásokat: eddig az volt az érzés, hogy na, már megint borotválkozni kell! Ez most arra változott, hogy de jó, ismét itt a borotválkozás ideje! :-)
S hogy eljutottam idáig, részben Nektek is köszönhető!!!!!!!!!
Lacus_65