Üdv!
A könyvjezőim között már egy jó fél éve be volt tárolva ez az oldal, valamint (természetesen?) a Pamacs és Penge...
Magamról annyit, hogy a párom úgy ismert meg lassan 4 éve, hogy szőrös-szakállas voltam. Az elmúlt négy évben háromszor borotválkoztam meg...
Aztán kirúgtak (mármint a munkahelyemről) két hónapja és azóta van időm borotválkozni!
Meg kell mondanom, hogy örülök, hogy itt lehetek. Ennek a fontosabb okai, hogy egy szakmai szubkultúra képviselői vannak itt, valamint politika mentesek a hozzászólások. Hú, ez mennyire jó! Tessék értékelni!
Azt azért meg kell mondanom, magamban egy kicsit furcsa dolgonak tartom, hogy akár 4-5 borotvakése legyen valakinek, és elég szép összeget ver bele havonta.
Persze inkább erre költsön mindenki, mint piára!!!
Ezt ahhoz hasonlítom, mint amikor valakinek az Amerikai Egyesült Államokban akár 10 lőfegyvere is van, mikor egyszerre úgyis csak egyet, legfeljebb kettőt visznek magukkal az emberek 95%-a. Jó, elfogadom, éljen a szabadság!
Alkalmazott dolgaim: - magyar shavette (fodrászboltokban csak ez az egyféle van, 500-700 Ft., fehér)
- fekete és szürke Wilkonson, zöld Astra, kék Lord, és szürke Cerrus pengék
- ma vettem egy Középföldei Szilszakállfából faragott, Rocky Balboa pofaszakállából tépkedett sörtéből készült pamacs
helyett, bükkfából faragott, 100% ismeretlen sörtéből készült pamacsot 690 Ft-ért.
- valamint ma vettünk a párommal 1L azaz egy liter borotválkozás utáni és kozmetikai kezelések utáni arcszeszt 800
Ft-ért.
- krémeim: török alen dölonok, és Egy Barbon habzó (ez nagyon jó!!!)
Üdvözlöm a moderátorokat!
Megtalálhatóságom: Legkeletibb megye, legnagyobb városa.
Ui.: Amilyen szép képeket készít Fonti, annyira ellentétes pólust képvisel szerintem az oldal kinézete. Tudom, a tartalom a fontos, de akkor is...
Béke!