Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 628184 alkalommal)

Nem elérhető ghost

• Törzstag
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #345 Dátum: 2011. Július 25. - 19:07:43 »
rég regisztráltam de most jött el az idő hogy itt leírjam rövidke történetem.

én is ,mint oly sokan, orosz péter cikkének nyomán tévedtem eme ösvényre.DE-vel kezdtem (Gilette Slim).ment is egy darabig,de azt hiszem elfáradtam abba hogy a pengéken kísérletezem,melyik is lenne jobb.elég erőt érezvén vásároltam itt egy Dovo (Bubu fórumtársnak itt jár egy extra köszi)-t,mellé lőttem egy bőrt,és most túl vagyok az 5. borotválkozáson.
konklúzió:borotvakéssel jobb.igaz többet kell foglalkozni vele,de ez nem macera hanem jóleső időtöltés + nem vágom meg magam vele mint a pengéssel (ez volt a leghihetetlenebb) + nuku irritáció.
sokat kell még tanulni de késsel borotválkozni nem is olyan ördöngősség.
olyan nincs hogy van ész oszt adok.az vagy van vagy nincs

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
« Válasz #346 Dátum: 2011. Július 25. - 19:15:47 »
Örülök,hogy elégedett vagy a Dovo-val és hogy ennyi örömet lelsz benne! :sör:
További sok eredményes borotválkozást kívánok!
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #347 Dátum: 2011. Július 25. - 19:16:49 »
rég regisztráltam de most jött el az idő hogy itt leírjam rövidke történetem.

én is ,mint oly sokan, orosz péter cikkének nyomán tévedtem eme ösvényre.DE-vel kezdtem (Gilette Slim).ment is egy darabig,de azt hiszem elfáradtam abba hogy a pengéken kísérletezem,melyik is lenne jobb.elég erőt érezvén vásároltam itt egy Dovo (Bubu fórumtársnak itt jár egy extra köszi)-t,mellé lőttem egy bőrt,és most túl vagyok az 5. borotválkozáson.
konklúzió:borotvakéssel jobb.igaz többet kell foglalkozni vele,de ez nem macera hanem jóleső időtöltés + nem vágom meg magam vele mint a pengéssel (ez volt a leghihetetlenebb) + nuku irritáció.
sokat kell még tanulni de késsel borotválkozni nem is olyan ördöngősség.

Ha kimenne majd az éle, akkor küldd el nyugodtan hozzám az első élfrissítésre. Azt a kést én éleztem, és emlékeim szerint lehetett volna jobb is, csak 1 napom volt a felújításra, és az élezésre együtt, és nem volt már időm rá hogy élezzek rajta. Bár pontosan nem tudom mennyire nem volt jó, mert patronos habbal szőrelőkészítés nélkül kellett tesztelnem barátnőméknél :)
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető ghost

• Törzstag
« Válasz #348 Dátum: 2011. Július 25. - 19:24:08 »
igen,ezt élezted.nekem jó az éle,a hajszálteszten visítva de átmegy.ezt úgy értem hogy még most tanulok bőrözni,néha ilyen,néha olyan.de köszönöm,ha már nem jó és a króm-oxidos paszta sem segít rajta megkereslek!de meg ám! ;D
és köszönöm Bubu kartárs.érzem hogy kezdek elveszni az érzésben... :D
olyan nincs hogy van ész oszt adok.az vagy van vagy nincs

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #349 Dátum: 2011. Július 25. - 20:46:47 »
Ennek mindig örülök, ha valaki kipróbálja a kést

Nem elérhető saxon

• Törzstag
« Válasz #350 Dátum: 2011. Július 27. - 18:48:10 »
Üdvözletem a nálam is újabb tagoknak!

Mostanában simán tusfürdővel, amit borotválkozáshoz is ajánlanak, vagy ahhoz hasonló állagú nem habzó borotválkozgéllel.

Létezik ilyen tusfürdő??? Meg tudod esetleg mondani a márkát, én is kipróbálnám!

Nem elérhető tzimisce

• Új tag
  • *
« Válasz #351 Dátum: 2011. Július 30. - 13:02:27 »
Sziasztok!

Egy kedves ismerősömmel beszélgettünk valamikor idén tavasszal a hagyományos borotválkozásról, aztán mutatott pár lapot, amiket ő talált eddig a témában (Pamacs és Penge az ominózus Kispad.hu-s írás és persze ez a fórum), ezeket átfutva eszembe jutott, hogy valahol van az anyai-nagypapámtól örökölt csehszlovák arany csoda, kis keresgélés után meg is találtam, kicsit kipucoltam, aztán belevágtam a DE-s borotválkozásba. Közben lett pamacsom is, igaz még nem borz, de majd idővel... Időközben az apai ágon is meghalt a nagypapám, onnan is örököltem borotvákat, és egy ezer éves pamacsot, meg egy fekete dobozt, amit én DE fenőnek gondolok.  :)
A fórumot eddig is olvastam - főleg az elad topicot, egyre nagyobb késztetést érzek valami alap kés, és a hozzátartozó egyéb holmik beszerzésére. Egyébként pipázom, örömmel látok viszont pipás fórumokról ismert nickeket itt is.

Üdv:
gy./tzimisce

Sziasztok ismét!

Ez is én voltam. :borz1:

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #352 Dátum: 2011. Július 30. - 13:36:49 »
Kedves tzimisce! Sajnálom, hogy a - magyar szemmel - spamekéhez hasonló a nick neved miatt töröltelek, de az ilyesmi máskor és mással is előfordulhat és elő is fog fordulni, amikor szinte naponta több száz regisztrált és regisztrálásra váró gonosz spamot kell kiválogatnom manuálisan. Tegnapelőtt pl. 450 spamünk távozott, sajnálom, hogy te is közéjük kerültél.

Érezd jól magad közöttünk, mi pedig igyekezni fogunk a nick nevedet megjegyezni.
 :sör:
fonti
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető tzimisce

• Új tag
  • *
« Válasz #353 Dátum: 2011. Július 30. - 13:49:53 »
Kedves tzimisce! Sajnálom, hogy a - magyar szemmel - spamekéhez hasonló a nick neved miatt töröltelek, de az ilyesmi máskor és mással is előfordulhat és elő is fog fordulni, amikor szinte naponta több száz regisztrált és regisztrálásra váró gonosz spamot kell kiválogatnom manuálisan. Tegnapelőtt pl. 450 spamünk távozott, sajnálom, hogy te is közéjük kerültél.

Érezd jól magad közöttünk, mi pedig igyekezni fogunk a nick nevedet megjegyezni.
 :sör:
fonti

szia fonti!

köszi szépen itt is.
fura, hogy ilyen sok spam reget kaptok, nem? :o

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #354 Dátum: 2011. Július 30. - 21:04:28 »
Üdvözletem a nálam is újabb tagoknak!

Mostanában simán tusfürdővel, amit borotválkozáshoz is ajánlanak, vagy ahhoz hasonló állagú nem habzó borotválkozgéllel.

Létezik ilyen tusfürdő??? Meg tudod esetleg mondani a márkát, én is kipróbálnám!
Pl. Nivea for men Active 3
Bár borotválkozásra még nem prbáltam, csak simán tusfürdőnek, annak teljesen jó.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #355 Dátum: 2011. Július 30. - 21:34:14 »
Kedves tzimisce! Sajnálom, hogy a - magyar szemmel - spamekéhez hasonló a nick neved miatt töröltelek, de az ilyesmi máskor és mással is előfordulhat és elő is fog fordulni, amikor szinte naponta több száz regisztrált és regisztrálásra váró gonosz spamot kell kiválogatnom manuálisan.

Kedves Fonti!
Látogasd a pipafórumot gyakrabban!  ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #356 Dátum: 2011. Július 30. - 22:07:01 »
Kedves Fonti!

Sajnos már rég abbahagytam a pipázást, a pipáimat szétosztogattam, de még csak nem is dohányzom már több mint tíz éve.
Ezért nem fogom látogatni a pipafórumot. Nem vagyok mazohista!  :crazy:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető tzimisce

• Új tag
  • *
« Válasz #357 Dátum: 2011. Július 30. - 22:55:31 »
Kedves Fonti!

Sajnos már rég abbahagytam a pipázást, a pipáimat szétosztogattam, de még csak nem is dohányzom már több mint tíz éve.

abbahagytad? elosztogattad?? mennyi káros szenvedély! :D :evil:

Nem elérhető tritrek

• Törzstag
« Válasz #358 Dátum: 2011. Július 31. - 08:55:16 »
Kedves Fonti!

abbahagytad? elosztogattad?? mennyi káros szenvedély! :D :evil:
:sör: :fetreng:

Nem elérhető Toportyan

• Törzstag
« Válasz #359 Dátum: 2011. Július 31. - 10:42:04 »
Én is abbahagytam. De még megvannak.  :crazy:
"...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű."
Hrabal - Őfelsége pincére voltam

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici