Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 628726 alkalommal)

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #510 Dátum: 2011. December 24. - 00:33:46 »
Az tegye fel a kezét, aki rögtön kettővel kezdett.  :crazy:

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #511 Dátum: 2011. December 24. - 06:47:29 »
apropó van itt valaki a fórumon aki 1 késnél meg tudott állni?
Jelentem én kb. 1,5 évvel ezelőtt kb. 2 hétig, amíg a következő meg nem lett...  :fetreng:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető Gesa

• Törzstag
  • Proraso über alles!
« Válasz #512 Dátum: 2011. December 24. - 09:33:41 »
Egy késem van, és nem használom, DE párti vagyok..... még :)
"Csak verem, verem, verem, majd beleszakadok, nem bántok én senkit, csak verem a habot...."

Nem elérhető spiska

• Törzstag
« Válasz #513 Dátum: 2011. December 25. - 20:53:15 »
Üdvözletem az Uraknak!
Meglepő, de borotválkozási problémáim vannak/voltak, de szerencsére ráakadtam erre a fórumra. Napokon át olvastam a különféle mappákat, azt hiszem a kezdéshez kellőképpen kiokosodtam. Ráadásul mint egy égi jel, ráakadtam apám régi Wilkinson DE- pillangójára, azzal kezdtem ezt a pályafutásomat. Jelenleg a megfelelő pengét keresem, egyelőre egy kb 30 évvel ezelőtti Wilkinson (Made in England) pengét használok. Pamacsot meg szappant hozott a Jézuska, így azok hiánya sem áll az utamba. A körülöttem levő férfiakat faggatom, ki mivel és hogy szabadul meg a borostájától, és egyre inkább megerősödik bennem a felismerés, hogy nem olyan téves út ez az DE.
Kezdő DE- használóként kérem majd a tanácsotokat.
... talán talán, talán nem ...

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #514 Dátum: 2011. December 25. - 21:13:53 »
Üdv a klubban... már házi könyvkötőnk is van!  :borz1:
(Remélem malacbőrt nem használsz!  >:()
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető spiska

• Törzstag
« Válasz #515 Dátum: 2011. December 25. - 21:31:25 »
Ez gyors volt. Rossz hírem van, használok. Illetve bármit, amit a T. megrendelő fizetni tud.
... talán talán, talán nem ...

Nem elérhető Roller

• Tag
« Válasz #516 Dátum: 2011. December 29. - 22:42:28 »

Sziasztok!

Történetem a szokásos. Ismeritek. :) Bicskák, kések. Aztán idekeveredtem. Mondom, mi ez? Ilyen is van. Te jó ég, ezek nem 100-asok. Aztán, megint idekeveredtem. Ne már, lehet még venni zsillettet! Újra itt, jé, tényleg kíméletesebb, mint a Gillette Sensorom? Aztán olvastam, megint olvastam, de szép képek! Apám borotváját előkerestem. Müller. Pamacs, de borzszőr. Pamacstartó. Mert úgy kell. Krém. Balzsam. Rossmann. Cerrus. Fenébe, nem is jó ez a krém, nincs habja. Vérfürdő. Megtanulom azért is. Juhúúú, van hab. Ahhha, nem szabad nyomni. De jó vagyok, ma nem is vérzik.

Szóval, így történt.

Kösz a sok infót!
Merkur Futur, Merkur 34c, Feather, Proraso Pre, HJM Dachshaar, Palmolive, Weleda, Florena, Old Spice Original, D.R. Harris Arlington Aftershave, Barbon, Figaró, Klar's Kabinett Shaving Soap, Proraso, De Vergulde Hand, Taylor of Old Bond Street Lemon & Lime

Nem elérhető Roller

• Tag
« Válasz #517 Dátum: 2011. December 29. - 23:31:34 »
Merkur Futur, Merkur 34c, Feather, Proraso Pre, HJM Dachshaar, Palmolive, Weleda, Florena, Old Spice Original, D.R. Harris Arlington Aftershave, Barbon, Figaró, Klar's Kabinett Shaving Soap, Proraso, De Vergulde Hand, Taylor of Old Bond Street Lemon & Lime

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #518 Dátum: 2011. December 30. - 07:53:02 »

Megtanulom azért is. Juhúúú, van hab. Ahhha, nem szabad nyomni. De jó vagyok, ma nem is vérzik.

Szóval, így történt.
Üdv itt közöttünk! Most már Te is az,  "ez nem 100-as" táborba tartozol!  :fetreng:
De hidd el nem fáj...sőt olvasol picit, azután ki akarod próbálni a Lord borotvát, majd a Gillette-ket. Először Tech, majd Fatboy... :D

És egyszer csak észreveszed, hogy Te is elindultál a lejtőn...  :boldog:

Nem elérhető isti79

• Törzstag
« Válasz #519 Dátum: 2011. December 30. - 20:43:46 »
Gratula a szép pamacshoz, ez egy nagyon jó kis ecset, tudom mert nekem is van egy ilyen!

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #520 Dátum: 2011. December 30. - 22:28:33 »
Üdv itt közöttünk! Most már Te is az,  "ez nem 100-as" táborba tartozol!  :fetreng:
De hidd el nem fáj...sőt olvasol picit, azután ki akarod próbálni a Lord borotvát, majd a Gillette-ket. Először Tech, majd Fatboy... :D

És egyszer csak észreveszed, hogy Te is elindultál a lejtőn...  :boldog:

És ez csak a kezdet, aztán jönnek a kések  :borotva:

Nem elérhető Roller

• Tag
« Válasz #521 Dátum: 2011. December 31. - 19:04:36 »
Gratula a szép pamacshoz, ez egy nagyon jó kis ecset, tudom mert nekem is van egy ilyen!

Köszi. Jónak találom én is. Első napon ázott kutya szaga volt, aztán finom Palmolive illatúvá vált. Egyébként gyönyörűnek látom. Néha csak nézegetem.  ;D

Nem elérhető Roller

• Tag
« Válasz #522 Dátum: 2011. December 31. - 19:09:43 »
És ez csak a kezdet, aztán jönnek a kések  :borotva:

Már érzem én is, hogy lesz kés egyszer.

Viszont most Merkur 34C-t szertenék.

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #523 Dátum: 2012. Január 01. - 20:05:23 »
Hát akkor én is.

Huszonx évesen már borotválkoztam borotvakéssel. visszaemlékezve nem igazán értem, hogy hogyan a fenébe tudtam azzal a tompa vacakkal megoldani a dolgot. Élelmiszer ipari technikumba jártam, és a biológiai labor egyik fiókjából került elő a kés, tompa is volt rozsdás is volt, és alumínium nyelű. De használtam, bő 1 évig, miután nem volt kedvem patronosat venni...  :borotva:

Aztán nagyon okosan becsuktam a fürdőszoba ajtaját borotválkozás közben, és a drága nővérem meg rám nyitott...
Másnap az állam helyén egy tekercs géz, és egy fél tekercs leukoplaszt. Mind a mai napig megesküszöm bármire, hogy "csak" kb. 3 millimétert mozdult el a borotva oldalirányban... Na itt lett vége akkor a történetnek. 15 évvel később folytatódott a dolog. Méghozzá jenessanyi által készített Japán borotvakésével. Na az egy csodálatosan szép "dög"...
Aztán Fonti ide irányított, és azóta olvasok. Asszem egyenlőre kést nem veszek, de egy jó kis biztonsági borotvát igen. Nem vagyok normális...

Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #524 Dátum: 2012. Január 01. - 20:24:46 »
Nem vagyok normális...
Nyugi nem vagy egyedül!  :fetreng:  :sör:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici