Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 628699 alkalommal)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #495 Dátum: 2011. December 22. - 13:15:32 »
Péter, kezdd nyugodtan tiszta lappal itt az életed! Maradhat a régi neved. A régi hozzászólásaid megmaradtak, viszont rájuk keresni nem lehet már csak az újakra, amiket írni fogsz, mert a többi az adatbázisból törölődött.
Reméljük most már nem mész el többet. ...legalább is itt nem. ;D
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #496 Dátum: 2011. December 22. - 13:23:44 »
Úgy látom, mégis megtalálhatók kereséssel a "Vendég" FBP régi hozzászólásai, ha amit keresünk azt ő írta...
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető tothzoltan

• Törzstag
« Válasz #497 Dátum: 2011. December 22. - 14:37:34 »
Ez ám a karácsony! Előkerült Toportyán és FBP is...  :boldog:

A szeret ünnepe, békében éljünk!

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=cvUpQTT3eNY" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=cvUpQTT3eNY</a>
"Gól, amit a bíró megad, avagy az minősül OFF-nak, amit a moderátorok annak gondolnak."

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #498 Dátum: 2011. December 22. - 16:33:54 »
Úgy tűnik ezt a videóbejátszást már minden Karácsonykor és májusban meg kell néznünk... ami persze nem baj, mert egy alapmű!

Üdv Peti... mindkét  énednek!
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #499 Dátum: 2011. December 22. - 21:58:28 »

Petikém !

Beleszaladtál mint mosómedve az utcai kukába.... az új regeléssel újra kezded az első tíz, megerősítéses privát üzeneted.  :boldog:  :fetreng:  :fenek:

Tibi
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #500 Dátum: 2011. December 22. - 22:47:55 »
Én ilyenre nem emlékszem...márpedig ilyen régen nem vót  :borosta:

Régen napi száz spam reg se vót.   :nemtom:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #501 Dátum: 2011. December 23. - 09:37:21 »
Én ilyenre nem emlékszem...márpedig ilyen régen nem vót  :borosta:
Én sem emlékszem.
Üdv újra a fedélzeten  :sör:

Nem elérhető fdeyso

• Új tag
  • *
« Válasz #502 Dátum: 2011. December 23. - 17:18:00 »
Hello
ez az első hozzászólásom ezen a fórumon, szeretnék ezzel bemutatkozni :)
életemben először valami ősöreg DE borotvával borotválkoztam, de még működött, talán vmi tech másolat lehetett, aztán ajándékba egy patronos készüléket kaptam és azt használtam sokáig, hiába lehetett akár egy hétig is használni egy patront nem nagyon voltam kibékülve az árakkal így először kb 2 évre elektromos borotvára álltam át mint egyszeri befektetés, de most hogy pengét kellett volna cserélni és 2X annyiba lett volna mint a jó kis philips akkus készülélem újonnan, úgy döntöttem a Pamacs és Penge blog hatására és hogy a késportálon is egyre többen borotválkoznak DE vagy klasszikus bortotvakéssel, hogy én is inkább ebbe az irányba mozdulok, először a wilkonson olcsó műanyag szettjét szereztem be, nem értettem miért írnak egyesek olyan rosszallóan erről a készülékről, én teljesen korrektül meg tudtam vele borotválkozni, ha esetleg gyártanák kicsit precízebben kidolgozva esetleg rozsdamentesből én vásárlója lennék :) , nekem tetszik a modern formája rozsdemantesből homokfújva kimondottan csinos kis készülék lenne, de ez egyéni preferencia kérdése.
Aztán Spoon/Balázstól beszereztem egy Gillette Black Beauty-t és egy adag pengét, hogy megtalálhassam a nekem megfelelőt, hát egy zöldcsomagolásos Lord pengét raktam be először, hááát rájöttem miért van a wilkinson készüléknek erősen csökkentett renoméja :)  (bár még annak is adok egy esélyt lord pengével, de szerintem ugrik az utazó/backupcsomagba)
Először én is hajtógázos borotvahabbal álltam neki, de azt valahogy nem éreztem illőnek egy ilyen borotvához, így elkezdtem keresgélni, egyenlőre barbon krém, wilkinson szappan (hála az én drága egyetlenemnek :) ), és egy DM-ben kapható pamacs van a készletben, a pamacs egyenlőre jól szuperál a barbon krémmel, a wilkinsont még nem próbáltam, de azt hiszem be fogok szerezni valamilyen komolyabb szappant is de erre még nem találtam forrást, azt hiszem marad az internet :)

Nem elérhető jrabi

• Törzstag
« Válasz #503 Dátum: 2011. December 23. - 17:41:34 »
Fdeyso üdv itt közöttünk!  :sör:

Azért kell ám majd lelkierő, hogy az eredeti célkitűzés (alacsony anyagi ráfordítás) működni tudjon...  :crazy:
"A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga."

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #504 Dátum: 2011. December 23. - 18:44:08 »
Fdeyso üdv itt közöttünk!  :sör:

Azért kell ám majd lelkierő, hogy az eredeti célkitűzés (alacsony anyagi ráfordítás) működni tudjon...  :crazy:

Ezt én is csak aláhúzni tudom

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #505 Dátum: 2011. December 23. - 19:26:27 »
Jó ez hobbinak. Legalább nem kell gondolkozni a családnak, mi a szöszt vegyenek szülinapra, karácsonyra. :)
Mert erre az olcsó borotválkozásra az Isten pénzét is el lehet költeni, ha rendesen elkapja az embert a gépszíj.  :D
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető fdeyso

• Új tag
  • *
« Válasz #506 Dátum: 2011. December 23. - 21:36:43 »
azt tudom hogy nem lesz olcsó míg kipróbálom amit szeretnék, de így is jobban kijövök mint azokkal a patronos csodákkal, a 4 pengés nemtommilyen wilkinsont én már második borotválkozás után nemszerettem, és ahhoz 2,5Khuf volt 4 db patron
nekem az sajnos csak fél hónap volt, most egy lord pengével 4szer is megborotválkozok, nézegetem a webshopokat és asszem itt a szappan/krém lesz a drágábbik :)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #507 Dátum: 2011. December 23. - 23:27:39 »
nézegetem a webshopokat és asszem itt a szappan/krém lesz a drágábbik :)

na meg a Sheffield-i vasak...
apropó van itt valaki a fórumon aki 1 késnél meg tudott állni?

Nem elérhető MetalWarrior

• Törzstag
« Válasz #508 Dátum: 2011. December 23. - 23:31:00 »
Jelen  :idea:
Ma vettem kezembe életem első kését és még nem tervezek másikat  :fetreng:
Vagy ez így : "Nem ér" ?  :fetreng:

Nem elérhető Lacus_65

• Törzstag
« Válasz #509 Dátum: 2011. December 24. - 00:03:46 »
Te nem megálltál egy késnél, hanem épp csak elkezdted! :D

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici