Hello
ez az első hozzászólásom ezen a fórumon, szeretnék ezzel bemutatkozni
életemben először valami ősöreg DE borotvával borotválkoztam, de még működött, talán vmi tech másolat lehetett, aztán ajándékba egy patronos készüléket kaptam és azt használtam sokáig, hiába lehetett akár egy hétig is használni egy patront nem nagyon voltam kibékülve az árakkal így először kb 2 évre elektromos borotvára álltam át mint egyszeri befektetés, de most hogy pengét kellett volna cserélni és 2X annyiba lett volna mint a jó kis philips akkus készülélem újonnan, úgy döntöttem a Pamacs és Penge blog hatására és hogy a késportálon is egyre többen borotválkoznak DE vagy klasszikus bortotvakéssel, hogy én is inkább ebbe az irányba mozdulok, először a wilkonson olcsó műanyag szettjét szereztem be, nem értettem miért írnak egyesek olyan rosszallóan erről a készülékről, én teljesen korrektül meg tudtam vele borotválkozni, ha esetleg gyártanák kicsit precízebben kidolgozva esetleg rozsdamentesből én vásárlója lennék
, nekem tetszik a modern formája rozsdemantesből homokfújva kimondottan csinos kis készülék lenne, de ez egyéni preferencia kérdése.
Aztán Spoon/Balázstól beszereztem egy Gillette Black Beauty-t és egy adag pengét, hogy megtalálhassam a nekem megfelelőt, hát egy zöldcsomagolásos Lord pengét raktam be először, hááát rájöttem miért van a wilkinson készüléknek erősen csökkentett renoméja
(bár még annak is adok egy esélyt lord pengével, de szerintem ugrik az utazó/backupcsomagba)
Először én is hajtógázos borotvahabbal álltam neki, de azt valahogy nem éreztem illőnek egy ilyen borotvához, így elkezdtem keresgélni, egyenlőre barbon krém, wilkinson szappan (hála az én drága egyetlenemnek
), és egy DM-ben kapható pamacs van a készletben, a pamacs egyenlőre jól szuperál a barbon krémmel, a wilkinsont még nem próbáltam, de azt hiszem be fogok szerezni valamilyen komolyabb szappant is de erre még nem találtam forrást, azt hiszem marad az internet