Szerző Téma: Légy üdvözölve!  (Megtekintve 629521 alkalommal)

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
Re:Légy üdvözölve!
« Válasz #705 Dátum: 2012. Május 28. - 18:02:49 »
...Fonthunter segítségével sikerült regisztrálnom a fórumra, amit ezúton is köszönök neki...

Dani, ez a dolgom, - többek között - hogy a tévelygő tagjelöltjeinket ide terelgessem.  ;D
Érezd jól magad.  ;)
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #706 Dátum: 2012. Május 28. - 18:13:27 »
Jelenleg egy Lord L6-al borotválkozom leginkább,
Üdv... annál jobbat nem fogsz találni, de azért jó keresgélést!  ;)
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető gregg

• Törzstag
  • Értelmes hozzászólások: 8
« Válasz #707 Dátum: 2012. Május 28. - 20:03:00 »
Szia, Dani!

Jó szórakozást! :)

"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #708 Dátum: 2012. Május 28. - 20:34:41 »
Üdv... annál jobbat nem fogsz találni, de azért jó keresgélést!  ;)

Szevasz Dani!

Érezd jól magad nállunk, és ne figyelj minden "Makktúróra"  (:fetreng: bocs nem bírtam kihagyni :fehérzászló:) van annál jobb is.
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #709 Dátum: 2012. Május 28. - 20:38:32 »
van annál jobb is.
Szebb van, jobb nincs.  ;)

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #710 Dátum: 2012. Május 28. - 20:47:00 »
Nem Osmerem El!

Gillette Slim Twist!  :borz2: /nünaszokról beszélünk csak/

És árban is ugyanott van!

Szebb van, jobb nincs.  ;)
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #711 Dátum: 2012. Május 28. - 21:00:21 »
...ez már szubjektivitás... a lényeg, hogy 1500 Ft-os készülékkel tökéletesen meg tudsz borotválkozni... bár nekem most a 200 Ft-os Soluna a csúcs.

Nem elérhető snake

• Törzstag
« Válasz #712 Dátum: 2012. Május 28. - 21:10:09 »
Nekem az a meglátásom, hogy minél régebbi a borotva, annál jobb. A Gillette Old Type és a Legion Extranjera borotváim olcsók voltak, de osztálykülönbséggel jobbak, mint pl a Mühle R89 10 ezer pénzért. Az egyik 100, a másik kb 60 éves.
Ma már csak fürdőszobadíszeket gyártanak DE borotva néven. Mert hogy szépek, az biztos, ellenben az alaposságot hírből sem ismerik. :) (TAK)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba. (Rejtő J.)

Nem elérhető Roller

• Tag
« Válasz #713 Dátum: 2012. Május 28. - 22:20:08 »
A Merkur 34C-vel én elégedett vagyok. Új. (Az ugyan igaz, hogy a gyár szerint 1931 óta változatlan formában gyártják.)
Merkur Futur, Merkur 34c, Feather, Proraso Pre, HJM Dachshaar, Palmolive, Weleda, Florena, Old Spice Original, D.R. Harris Arlington Aftershave, Barbon, Figaró, Klar's Kabinett Shaving Soap, Proraso, De Vergulde Hand, Taylor of Old Bond Street Lemon & Lime

Nem elérhető Világosító

• Törzstag
« Válasz #714 Dátum: 2012. Május 28. - 23:05:58 »
Azért előny, hogy úgy tekergeted a nyak alatt a számozást 1 és 9 között, ahogy úri kedved, és arcbőröd diktálja! Sokáig én is azt hittem, hogy minek nekem efféle úri ficsőr, aztán a kezembe került a fekete szépség, és be kell valljam, hogy pofára estem a gyönyörtől.

Az a baj ezzel a sporttal, hogy tényleg baromi szubijektí. Ahány pofa, annyi bőr, és annyi fajta szőr rajta. Ha ehhez még hozzzátesszük az előkészítést, mint szertartást, és a borotvákat, meg a pengéket, akkor ebből bizony egy nagyon sokismeretlenes egyenlet keletkezik. És mindezt megszorozhatjuk a borotválkozáshoz használt szappanokkal, ASB-vel, AS-el. Meg még ki tudja miket kenünk az ábrázatunkra. Ja, és a "mivel kenjük" sem mellékes. Vannak kitaposott ösvények, biztos szerek, de az sem mindenkinek jön be. Egy dolog van kőbe vésve: ha rosszul húzod megbüntet.
Lássuk Magyarországot reálisan: jó borok, szép nők, gyenge forint, Erős Pista...

Nem elérhető KunEmber

• Moderátor
  • Törzstag
  • a babérolaj szerelmese
« Válasz #715 Dátum: 2012. Május 29. - 10:03:55 »
Ma már csak fürdőszobadíszeket gyártanak DE borotva néven. Mert hogy szépek, az biztos, ellenben az alaposságot hírből sem ismerik. :) (TAK)
Elb...ott krokodil? :)

Nem elérhető 1bbenda

• Törzstag
« Válasz #716 Dátum: 2012. Május 29. - 12:47:53 »
Köszönöm mindenkinek a szívélyes fogadtatást!  :sör:

Nem elérhető zolpat

• Törzstag
« Válasz #717 Dátum: 2012. Június 02. - 16:23:05 »
Tisztelt Fórumtagok!
Először is üdv mindenkinek!
Nagyon örülök hogy rátaláltam erre a fórumra,és remélem jó helyre írom a bemutatkozásomat! :) Itt a fórumon új vagyok,de a DE borotválkozást tekintve,azt már néhány éve művelem. Gyerekkoromban,tizenévesen,cirka 20 évvel ezelőtt mint oly sok gyerek,énis kipróbáltam apám hagyományos borotváját,azt hiszem egy Huszár borotva volt.Mit mondjak,őrült nagy kaszabolás lett a vége!Aztán úgy tizenpár évre el is felejtettem a borotvák ezen fajtáját.Eldobhatós,meg patronos borotvák időszaka következett..ám néhány éve már elegem lett a szinte havi többezres kiadásokból,nem szólva a műanyag borotvák máig szinte megoldatlan problémájáról,az eltömődésről!Szóval besokalltam!Tudni kell hogy én szinte minden nap borotválkozom,kora reggel,vagy inkább hajnalban.Sőt 3-4naponta a fejem is alávetem eme nemes cselekedetnek! ;D Eldöntöttem hogy kipróbálom a hagyományos borotvákat újfent.Ez kb.3-4éve lehetett.Egy alumínium Soluna volt a tesztpéldány.Már sokkal jobban ment,mint tizenévesen ;D de azért kellet idő jócskán,mikor már vérzés nélkül,és minimális irritációval ért véget a művelet :D Megmondom őszintén,nekem a Soluna annyira nem is jött be..Utána jött egy Slim Twist,az nagyon-nagyon kíméletes és alapos volt..Volt még egy zöld műanyag nyelű Lordom,amiről azt hittem hogy annyit is ér mint a pár száz forintos ára,de óriásit tévedtem,mert az is nagyon jó borotva!!Nem tudom pontosan,melyik típusú Lord,zöld műanyag nyél,fekete műanyag alsó fejrész,és fém a fej felső része,amin ott virít a Lord felirat..esetleg ha valaki így be tudná azonosítani..de ezeken már túl adtam,most jelenleg egy gyönyörű Gillette Tech 3részes borotvát használok..Nagyon szeretem..A hazai nagy aukciós oldalunkon jutottam hozzá néhány ezer forintért,állítólag csak gyűjtemény darabja volt,tényleg szép állapotban van..A Slimet is nagyon szerettem,csak annak kicsit hosszú volt a nyele,annál is inkább mert összeállítottam magamnak egy primitív készletet :) Egy sima szappantartóba pont belefér a Tech,a pamacsom ill.egy csomag penge..Pengék tekintetében,én a Wilkinson Swordot használom,annál is inkább,mert falun lakom,és itt gyakorlatilag azt tudom megvenni,ami van,nem amit akarok ;D A Wilkinson szerintem egy közepes minőség,az orosz Gillette-et pedig...hát inkább hagyom,nekem borzalmas..Szoktam még néha Bic-et vásárolni,az sem rossz..Szóval jelenleg egy Gillette Tech+Wilkinson Sword,vagy Bic penge a párosításom!Most csak ez az egy borotvám van,de tudom hogy ezzel még nincs vége ;D Kezdődött a Solunával,aztán jött még a fent említett 3másik borotvám,bár azokat már eladtam,de megindultam a lejtőn ;D Az álmom egyszer majd talán egy Gillette Super Speed...Hát röviden ennyit..Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!  Zoli

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #718 Dátum: 2012. Június 02. - 16:36:40 »
Üdv a fedélzeten  :sör:

Nem elérhető zolpat

• Törzstag
« Válasz #719 Dátum: 2012. Június 02. - 16:43:19 »
Üdv a fedélzeten  :sör:
Köszi szépen.. :)

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici