Üdv Mindenkinek!
Néhány hete lelkes olvasója vagyok a fórumnak, és elérkezettnek láttam az időt, hogy én is írjak ide. Köszönetet szeretnék mondani minden kedves fórumozónak, hiszen rengeteg hasznos információval szolgáltatok a számomra.
5-6 éve kezdtem borotválkozni, akkor édesapám vett nekem valami kínai pamacsot, egy Figaró habzó borotvakrémet, és a Gilette Blue 3 eldobható borotváját. A pamacs meg a hab hamar feledésbe merült és tipikus 21. századi fiatalemberként átálltam a reklámba látott mindenféle technológiával ellátott gélekre és a Mach 3-as cserélhetőfejes borotvára. Ez egészen addig működött is, amíg a korom előrehaladtával nem kezdtem egyre jobban szőrösödni, egyre jobban irritálódott a bőröm, de mivel alapvetően érzékeny bőrű vagyok úgy gondoltam nálam ez normális. 1 körben borotválkoztam mindig ATG irányban. Az utóbbi néhány hónapba elég rendesen megemelték a Mach 3 fej árát, és azt gondoltam hogy kell valami gazdaságosabb alternatíva, ami legalább ilyen jól használ, mivel 5000 Ft-ért kapható 4 fej kb. 3-4 hónapra volt elegendő, amit drágállottam, és hamarabb is mentek tönkre a fejek. Elkezdtem keresgélni a neten és rátaláltam a fórumra (azóta is áldom a google-t). Beruháztam a Wilkinson műanyag DE-jére (remélem ezzel nem merítettem ki a hazaárulás fogalmát)hozzátartozó pengékkel illetve Barbon borotvakrémre, Balea disznópamacsra és beszereztem zöld Lord pengét is amit még nem sikerült kipróbálnom. A technikát is alaposabban tanulmányoztam mostmár csak WTG irányban borotválkozok. Az eredmény számomra hihetetlen! 2 kör WTG DE-vel az eredmény majdnem annyira jó mint a patronossal és sehol egy irritáció egy vérzés vagy bármi (a bőrt feszítem mindig.) Eddig 3-szor használtam DE-t és a 3.nál már a forgóknál se volt szükség a patronosra.
Ez a kis bemutatkozás eléggé hosszúra sikeredett, azonban a lényeg, hogy köszönet nektek mindenért, és ha nem is fogok gyakran hozzászólni témákhoz (bár kitudja) továbbra is olvasója maradok a fórumnak.
Dávid