Sziasztok!
No, ma reggel megbátorodtam, beraktam a Feather-t a Futurba.
A szokásos alapos előkészítés után az első húzás utáni szó, ami kifakadt belőlem, a következőképpen hangzott: "azta k...a".
Pokoli egy páros. A Futur 3-ason állt, a Feather-ben eddig összesen 4 teljes körös lehúzás volt. Az eredmény az első WTG kör és a második az XTG, illetve fél-XTG után kb. megegyezik a bármilyen más módszerrel elkövetett három, kis figyelmetlenséggel négy kör eredményének. Egy kis figyelemzavar okán a jobb állkapocsélemen voltam vehemensebb a kelleténél, itt kis égető érzés maradt. Teljesen észrevétlenül sebez (pláne az ilyen durva beállításnál ilyen durva pengével). Két kisebb pattanás tetejét leszedte azonnal, itt pontvérzés lett, amit a timsótégla szépen helyrehozott, egy harmadik, felteszem más természetű pattanás viszont tartós vérzéssel reagált (ez a nem szokványosan borotvált egészen alsó régióban volt), ezt le kellett ragasztanom.
Messze a legjobb borotválkozási élményem eddig. Pláne, ha mondjuk valami SkinFood-dal készítenék elő és egy Ultimate Comfort habbal csinálnám...
Nem "szüzeknek" való, de aki kellően bátor hozzá, próbálja ki. Nekem referencia lett.
Prof