Tegnapelott megerkezett a varva vart Progress-em.Az allam leesett, nem tudom hogy mukodik Magyarorszagon a postaszolgalat, de ez itt Romaniaban kissebfajta csodanak szamit. Harom nap alatt jott meg a Nagy Britanniabol... Itt egy belfoldi szallitasra is egy hetet kell varni, utanvettel, es meg 5 sorbaallast is el kell viselni. Alig varom hogy kiproballjam a Progresst, es a Tabac szappant amit vele egyutt rendeltem. Igy ranezesre egyenletesnek tunik a penge epozicio, bizom benne hogy masodszorra is az lessz.Ami elsore feltunt, az az hogy sokkal nehezebb mint a Muhle. No nem kellemetlenul, de azert erezhetoen. A kivitelezese nem olyan szep mint a Muhle-je, de ezt annak a szamlajara irom hogy a Muhle inkabb egy "retro" borotva aminek az a hivatasa hogy felidezze a regi idoket, mig a Progress inkabb egy funkcionalis konstrukcio, abbol a korszakbol amikor a DE hasznalata mindennapos volt.Mindenesetre tetszik a kis "gep", es amennyiben megfeleloen teljesit, szerintem megeri a penzet.A Tabac-rol kulombozo forumokon, vegyes jellemzeseket olvastam.Eggyesek szerint tul markans az illataamivel en nem ertek eggyet, szerintem kifejezetten ferfias, "erot" sugallo.A habkepzo kepessegerol altalanosan jo velemenyeket olvastam, kivancsi vagyok , viszonyitasi alapnak csak a zold Proraso teljesitmenye van.Ha erdekel titeket, beszamolok majd a fejlemenyekrol, es felteszek majd egy par kepet a "kincsim-rol"
Maradok tisztelettel!