Szerző Téma: Merkur  (Megtekintve 432202 alkalommal)

Nem elérhető PTibi22

• Új tag
  • *
Re:Merkur
« Válasz #945 Dátum: 2015. Március 19. - 12:16:29 »
Nos,vagy a kék astráról zöldre váltás,vagy a borz hjm pamacsról sörtére váltás,vagy a kettő együttes közrejátszása hatására: egész jó borotválkozás született. :) Igazából még ha a 38C harapósabb is az én esetemben, a 34C kényelmes méretét részemről nem tudja lekörözni.

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #946 Dátum: 2015. Március 19. - 12:57:23 »
Nos,vagy a kék astráról zöldre váltás,vagy a borz hjm pamacsról sörtére váltás,vagy a kettő együttes közrejátszása hatására: egész jó borotválkozás született. :) Igazából még ha a 38C harapósabb is az én esetemben, a 34C kényelmes méretét részemről nem tudja lekörözni.
A Zöld Astra lesz az...  :thumbup:
Gillette Tech 1951

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #947 Dátum: 2015. Március 19. - 12:59:35 »
A Zöld Astra lesz az...  :thumbup:

S ha még a NOS-t próbálnád ki a zöldből!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető PTibi22

• Új tag
  • *
« Válasz #948 Dátum: 2015. Március 20. - 10:46:50 »
Mégis visszaküldöm nekik. 4000-et bukok rajta,de nem érdekel,ez hótziher,hogy rossz.

Nem elérhető Veni

• Törzstag
« Válasz #949 Dátum: 2015. Március 27. - 08:24:34 »
Uraim,  kis segítséget szeretnék kérni,  mi a különbség a merkur progress, és a mergress között?

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #950 Dátum: 2015. Március 27. - 08:31:10 »
Uraim,  kis segítséget szeretnék kérni,  mi a különbség a merkur progress, és a mergress között?
A Mergress egy utólag ráheftelt forgácsolt acél tekerővel készül valami ürge által kézzel.
Magyarul a hype.
Gillette Tech 1951

Nem elérhető Veni

• Törzstag
« Válasz #951 Dátum: 2015. Március 27. - 08:43:18 »
A Mergress egy utólag ráheftelt forgácsolt acél tekerővel készül valami ürge által kézzel.
Magyarul a hype.
Nagyon köszönöm!   :handshake:

Nem elérhető zenith

• Törzstag
« Válasz #952 Dátum: 2015. Március 27. - 08:45:26 »
Magyarul a hype.
Nagyon köszönöm!   :handshake:
Pont Ultra tett be róla képet a napi topicban.
Gillette Tech 1951

Nem elérhető SicTransit

• Moderátor
  • Törzstag
  • lelkes kezdő
« Válasz #953 Dátum: 2015. Március 27. - 09:38:54 »
Emlékeim szerint készülT.

Magyarul a hype.
God shave the queen

Penge mintabolt     Eladó kezdőkés

Nem elérhető ultra

• Törzstag
« Válasz #954 Dátum: 2015. Március 27. - 18:39:44 »
Magyarul a hype.

Jah tulajdonkeppen ugyanaz, kicsit nehezebb tole a borotva, pofasabb , marakinek. A kezdeti idokben azert volt jelentosege mert eleg sok Merkur modelnel volt kalibralasi gond azaz a fejet nyelet osszecsavarva nem a megfelelo helyen alltak a szamok. Kulonben azon eleg konnyen lehet segiteni ,szoval inkabb arrol van szo,hogy sokak szemet szurta a sarga muanyag. Van Digress verzio is az Skociabol speciel. Valamint az oreg Bob csinalt 5-6 kulonbozo Progress modelt, azok igazan szepek.

Nem elérhető Veni

• Törzstag
« Válasz #955 Dátum: 2015. Március 27. - 21:35:58 »
Köszönöm ultra! :bow:

Nem elérhető powerball

• Törzstag
« Válasz #956 Dátum: 2015. Április 13. - 20:18:23 »
Merkur 15c vel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van?  (Lord l6 ot hasznalok evek ota)
Szorzetem suru es nagyon kemeny.  Pengekbol amit eddig hasznaltam kek lord (2 borotvalkozas vele max)  sarga BIC penge katasztrofa elso huzas utan kukaban landolt, kek astra kb 4 alkalom,  zold astra kb 6 alkalom, feather 9 alkalom utan mar nem szamoltam . Ez a keszulek melyik pengevel mukodik a legjobban? 
Goodfellahoz kepest ez milyen?ugyanolyan, gyengedebb, agresszivabb?
Koszonom elore is a valaszokat
Udv
 :sör:

Nem elérhető shaman

• Törzstag
  • Talowship
« Válasz #957 Dátum: 2015. Április 13. - 21:52:12 »
Nem agressziv talan L6 tol kicsit haraposabb.
Nalam R41('13)-ben 5-7 alkalmat teljesito zold astra a 15C ben 10-15 korul farad el.
Konnyu, es mivel szetszedve kis helyen elfer a nemhabzo Figaro kremmel alkotjak nalam az utazos csomagot.
Most hogy igy beszeltunk rola holnap ezt veszem elo.

Nem elérhető mad.just mad.

• Törzstag
« Válasz #958 Dátum: 2015. Április 14. - 09:11:04 »
Sok éven át rendszeresen 15C-t használtam, általában Wilkinson pengével. Ez egy olyan kombó, amivel bármikor gyorsan és sérülések nélkül meg lehet borotválkozni. Lord SC és Astra is jó neki. De ne babapopsi legyen a cél, mert azt ez a borotva nem - vagy csak nagyon nehezen - tudja.
"I am free of all prejudice. I hate everyone equally."

Nem elérhető grdsi

• Törzstag
« Válasz #959 Dátum: 2015. Április 16. - 10:44:57 »
Kedves Éltársak! Hadd dicsekedjek: 8 évnyi DE-borotválkozás után a múlt héten megvettem életem első új DE-borotváját, egy rövid nyelű Progress-t. (Amúgy jelenleg 6 készülékem van, másik hármat már eladtam/elcseréltem). A Progress-nél a 3. fokozatról indultam, majd fél fokozatonként mentem vissza az 1,5-es fokozatig, ahol megállapodtam. Az erősebb fokozatok kissé agresszíven bántak a bőrömmel, a másfeles fokozat viszont alapos és kíméletes, működik a napi borotválkozás is, ami nekem fontos szempont. _Nekem_ (hangsúlyozom: nekem) a rövid nyéllel sokkal jobban kézre áll, mint a Futur. Sajnos ennek a nyele is csúszkálós, de a hosszirányú bordák, a kisebb súly, és a nyél rövidsége, illetve végződése miatt nem annyira, mint a Futur esetében. Kíváncsi lennék, hogy mi lehet az oka annak, hogy a Progress-t nem gyártják olyan recézett nyéllel és zárógombbal, mint pl. a 34C-t, 37C-t stb. Ha megnyerem a lottó ötöst, valahogyan elintézem, hogy rovátkolt nyéllel is gyártsák, és ezen kivitel elnevezésére majd pályázatot írok ki a Borotvafórumon. Addig is: remélem, hogy sok szép évet töltök az új műszerrel. 42 évesen már nem remélhetem, hogy túlélem a Progress-t, szerintem ő fog túlélni engem, kb. néhányszor száz évvel.

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici