Szerző Téma: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek  (Megtekintve 489137 alkalommal)

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
Re:Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #1290 Dátum: 2016. Március 11. - 23:11:01 »
Értem, köszönöm! Licitáltam egy R41-re és ha jó áron sikerül hozzájutni, akkor az lesz. Ha nem, akkor egy EJ DE89 lesz a kiválasztott. Esetleg a pamacsos részre valami tanácsod? :)

Megosztanád velünk a linjet, hol, s mennyi a licit ára az r41-nek?
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #1291 Dátum: 2016. Március 11. - 23:45:13 »
Connaught most egy R41Twistet jarat licitre ebayen. Ha az az, akkor nyugi, feljebb megy annak az ara. Amugy sima R41 10-11e itthon. Vagy vehetsz csak fejet is, ha van nyeled majdnem fele ennyiert. (meg 89est is)

Nem elérhető simon0918

• Új tag
  • *
« Válasz #1292 Dátum: 2016. Március 11. - 23:53:40 »
http://m.ebay.com/itm/231874010003. Akkor úgy néz ki EJ vagy Mühle DE89 lesz. A pamacsot is kipróbáltam, de nekem még ez is szúr :/ Lehet megkellene próbálnom a Vegánt :D Értékelésnél jót írtak róla, és elvileg finomabb is mint a hasonló árú borzok.

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #1293 Dátum: 2016. Március 12. - 08:39:32 »
Balea szinti olyen arban a tuti. De olcso vonalrol nalam a Barbon/1001kefe nagy favorit. Annyira, hogy nem is vagyom dragabb holmira. A vegan szoval sosem voltam baratsagba, de gondolom a szinti lesz az.

Nem elérhető simon0918

• Új tag
  • *
« Válasz #1294 Dátum: 2016. Március 12. - 12:14:07 »
Igen, a Vegán is szintetikus. A Balea pamacs mennyibe kerül? Ez a DM-es? Mert arról valami olyat olvastam, hogy nagyon hullik a szőre? Tehát Balea, vagy a mostani HJM borz a jobb, melyik szúr kevésbé, melyik tartósabb?

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #1295 Dátum: 2016. Március 12. - 12:25:13 »
Balea szinti. A Balea a DM sajat markaja. Ket pamacsuk van, sorte es szintetikus. A Balea sorterol szoktak mondani hogy hullik. A szintirol en nem olvastam ilyesmit. Sot, nem is tapasztaltam. Amugy azert mondjak vegannak, mert nincs koze allathoz. A sorte 1200, a szinti 2500. Talan akcios meg (10%). Ebben az arban BestBuy. Nem fog szurni. Hullani sem. Szerintem.

(Amugy van itt sok topik, sok irassal, velemennyel, meg kereso is. Tudom hogy melos, de erdemes visszaolvasni, mielott kerdezel.)

Nem elérhető simon0918

• Új tag
  • *
« Válasz #1296 Dátum: 2016. Március 12. - 19:30:40 »
Értem, köszi szépen a segítséget! Persze, olvasom ahogy tudom, csak így újoncként nagyon sok a kérdés, rendes netem meg csak hétvégente van :/

Nem elérhető simon0918

• Új tag
  • *
« Válasz #1297 Dátum: 2016. Március 13. - 09:29:06 »
Utánaolvasgattam kicsit a dolgoknak borotvák terén. Kezdőként egy olyan borotvára lenne szükségem, amit könnyen tudok használni. Ha beválik a borotva, örök darabnak tervezem. A választott típusok: EJ DE89 vagy hasonló Mühle, Timor TTO. Árban a Timorhoz tudnék hozzájutni legolcsóbban, és nagyon jó véleményeket olvastam róla, de mindenképp szerettem volna kikérni előtte a Ti véleményeteket is. :) Az egyik fickó azt írta, hogy a Timor+Feather penge tökéletes kombó. Megbocsájtó borotva+agresszív penge. :)

Nem elérhető varics

• Új tag
  • *
« Válasz #1298 Dátum: 2016. Március 13. - 15:03:43 »
Üdvözletem!

Az utóbbi időben megfogant bennem a gondolat, hogy a biztonsági borotvámat le kéne cserélnem egy borotvakésre.  A két fő indok, ami miatt eljutottam erre a pontra, hogy Mach3-mal egy kínszenvedés a szakáll igazítása, illetve a nyakam állandóan kipattogzik.

Lelkesen olvasgatom a fórumot, nézegetem a webáruházakat és most már annyi minden infót összeszedtem, hogy jól össze is zavarodtam, és nem tudom mi kéne nekem…  :borosta:

Kezdésnek ti milyen borotvát ajánlanátok? Átböngésztem az Elad részt is, de nem találtam megfelelő borotvakést. A 15-20 000 Ft-os árkategóriát lőttem be felső határnak, ennél többet nem szeretnék kiadni egy kezdő borotváért.

Amit kinéztem az az Extrametálos alap Dovo (101 581), illetve nem tudom, hogy érdemes-e benézni a Váci utcai Flaschner boltba? Náluk milyen milyen árkategóriájú és minőségű borotvakéseket lehet kapni? A weboldalukon nem találtam semmi hasznos infót…

Előre is köszönöm a segítséget.

Nem elérhető Malac

• Törzstag
  • wei wuwei
« Válasz #1299 Dátum: 2016. Március 13. - 16:43:09 »
nem tudom, hogy érdemes-e benézni a Váci utcai Flaschner boltba?
Mindenképpen érdemes mindenhova benézni... aztán majd eldöntöd, hogy mit vegyél.
"Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!"

Batsányi János: A franciaországi változásokra

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #1300 Dátum: 2016. Március 13. - 16:54:41 »
Mondjuk Flaschnerhez pont nem érdemes, ezt már sokan igazolták.

Nem elérhető Rotbart

• Moderátor
  • Törzstag
« Válasz #1301 Dátum: 2016. Március 13. - 16:57:14 »
Amúgy pont a napokban volt szó róla, hogy a Dovo nem éri meg az árát, annyiért jobb kést is kapsz. Ráadásul nem is shave ready, ott állsz majd egy késsel, amivel nem lehet borotválkozni.

Nem elérhető varics

• Új tag
  • *
« Válasz #1302 Dátum: 2016. Március 13. - 17:50:03 »
Amúgy pont a napokban volt szó róla, hogy a Dovo nem éri meg az árát, annyiért jobb kést is kapsz. Ráadásul nem is shave ready, ott állsz majd egy késsel, amivel nem lehet borotválkozni.

Értem, esetleg valami konkrét borotvát vagy boltot tudsz ajánlani?
Ami kicsit bonyolítja a helyzetemet, hogy én jelenleg Németországban tengetem napjaimat, de húsvétkor hazamegyek néhány napra, ekkor terveztem mindennek a beszerzését.

Mondjuk Flaschnerhez pont nem érdemes, ezt már sokan igazolták.

Mi volt a probléma vele?

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #1303 Dátum: 2016. Március 13. - 18:09:59 »
Akkor nézz szét helyben, szerintem érdemes.
Hogy is mondjam, szóval Flaschnerék a turizmusban utaznak.

Nem elérhető varics

• Új tag
  • *
« Válasz #1304 Dátum: 2016. Március 13. - 19:59:12 »
Akkor nézz szét helyben, szerintem érdemes.
Hogy is mondjam, szóval Flaschnerék a turizmusban utaznak.
Mindenképp meg fogom nézni, hogy itt mit lehet kapni, de a webshopos árakat elnézve van egy jelentős árkülönbség a német és a magyar árak között...

Akkor se Flaschner portákáját se az alap Dovo kést nem ajánljátok? A 20 000 Ft-os árkategóriában nem igazán láttam mást...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici