Alap esetben én nem használok klasszikus pre cuccokat. Azonban pipereszappannal alaposan arcot mosok, meleg vízzel öblítek, néhol még zuhany is játszik előtte.
Ezután arcon pamacsolok akár borotvakrémmel, akár borotvaszappannal és hagyom, hogy az dolgozzon, na nem sokat úgy 1 percig. Közben figyelek, hogy a hab ne száradjon. Nekem ennyi elég előkészítésből, majd léphetek a tettek mezejére.
Palmolive rúdszappan és krém is ajánlott kategória, vicc áron.
Visszakanyarodva klasszikus pre cuccot én nem tudok ajánlani, de nekem eddig bevált a Figaró nem habzó is, mint pre, illetve mint borotvakrém is. Meg bármely borotvakrém felkenve. Ezt csak azért írom, mert érdemes minél több dolgot kipróbálni és majd meglátod, hogy neked mi válik be igazán.
Prorasso Pre szokott itt gyakran megfordulni, de botrányosan túlárazott kis hazánkban. És lám jó példa, nekem a Prorasso nem tetszett, sem mint működésben, sem mint illatban. Tizedéért jobbat nyújt - nekem, szerintem - a Caola trió.
Full szubjektív tehát, és ebbe a mondatba is beleírom, hogy szerintem, mert így van szerintem.