Sohasem értettem ezt a "kezdésnek jó lesz" dolgot.
Ha megbarátkozol a dologgal, akkor úgy is jobbra ( szebbre? ) fogsz vágyni, amire áldozni is fogsz. Így viszont idővel a nyakadon marad egy csomó felesleges holmi, amit nem fogsz használni, mert van különb, és eladni sem tudod, mert különösebb értéket nem képvisel.
Úgyhogy szerintem az elérhető legjobbat kell venni. Ha nem válik be el tudod adni, cserélni.
Ez persze nem zárja ki azt, hogy próbálkozzon az ember.
Gyorsan hozzáteszem: szerintem.
Drága barátom, a kezdésnek jó lesz, igen is, realitásában működő elmélet, amit át lehet kölcséghatékonyan ültetni a gyakorlatba is.
Mert 7-20 ezer forintot feltenni a lutriba, hisz lehet meg se tetszik neki a hagyományos módszer.
Had kérdezzelek meg, miért nem prémiumkategóriás késsel indultál el az új élmények felé?
Megadom a választ: Mert ez is elég volt arra, hogy megtapasztaljad, igen, a kés egy jó dolog. De nem akartál addig nagyobb összeget beletenni, mind addig, míg ki nem tapasztaltad, kell-e ez neked.
S ezután is bízva megtisztelő barátságodban, remélem belátod, igen, van élettere a kezdő készülék-készlet, illetve kezdő kés kategóriának, ami nem akkora teher a kasszának, hogy ha később a fiókban köt is ki, sírjon a delikvens a beleforgatott tőke méretétől, sem akkor ha szintet lép, de akkor sem fogja sajnálni a benne álló forintjait, ha egy hét múlva visszatér a sokpengéshez, vagy a villanyborotvához.