Persze, egyértelmű. Csak Feather pengét használok amikor kivételesen DE-vel borotválkozok, azt viszont kb minden DE-ben kipróbáltam ami csak a kezem ügyébe került (10+). Nyilván voltak köztük különbségek, de mégis csak mind Feather volt, mindegyikkel jól meg lehetett borotválkozni. A gagyi műanyag Lord Feather pengével töltve jobb volt, mint a jó minőségű DE-k kevésbé jó pengékkel töltve, de nyilván a jó penge+jó DE jobb volt, de nem mérföldekkel.
Azért én azt hozzátenném, hogy a "gagyi műanyag" inkább az anyaghasználatra mondható a Lord L111 esetén, mintsem magára a készülékre. És lehet hogy a csavar részét nem tervezték strapabíróra, mint borotva, semmiképp se gagyi. Az L6-ra inkább mondanám hogy gagyi. A nyél alu, a fej krómozott, olyan tákolmány hatása van, ráadásul sorjás, sokkal pontatlanabb. Az L111-be berakom a pengét, igazításra nincs mód, de szükség sincs rá, alapból jó helyre pozícionálja a fej a pengét. Lehet hogy maga a műanyag gagyinak minősül, fogásra tényleg könnyű, ám a kézben nekem sokkal jobb érzés, mint az L6. Súlyra könnyű, de legalább egyenletesen könnyű, ellenben az L6 fejnehéz mint állat. Mondjuk ennek ellenére az L111 nem kezdő darab, bár, ha valaki ezzel kezd, tuti felgyorsítja a tanulási folyamatot, mert muszáj.