Szerző Téma: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek  (Megtekintve 489176 alkalommal)

Nem elérhető Qka

• Törzstag
Re:Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek
« Válasz #1230 Dátum: 2015. December 11. - 20:23:38 »

Ha jól érzem, Sanyi csak azt próbálta jelezni, hogy a legtöbbünk itt kissé túlzott ékenységgel közelít a borotvakészülékek milyeségéhez, mármár női szinteket megütve. Mert mindegyikkel meg lehet borotválkozni ha van bennük egy jó penge. Egyes darabokkal meg akár élvezetes is lehet a borotválkozás  :D

Egyet értek!

Seregben az a mondás járta, hogy akinek a teljes pipere készlete nem fér el a bal tenyerében, az buzi!

Bakker, akkor ez egy meleg forum!
Preparation, Preparation, Preparation, Technique, Technique, Technique, No pressure, Let the razor do the work, it is not a race, it is your face.

Nem elérhető pmol322

• Törzstag
« Válasz #1231 Dátum: 2015. December 11. - 20:40:34 »

Ha jól érzem, Sanyi csak azt próbálta jelezni, hogy a legtöbbünk itt kissé túlzott ékenységgel közelít a borotvakészülékek milyeségéhez, mármár női szinteket megütve. Mert mindegyikkel meg lehet borotválkozni ha van bennük egy jó penge. Egyes darabokkal meg akár élvezetes is lehet a borotválkozás  :D

Egyet értek!

Seregben az a mondás járta, hogy akinek a teljes pipere készlete nem fér el a bal tenyerében, az buzi!

Ugyan már cicafiú! Dehogy!
- És ha… fizetést ajánlanék, hogy dolgozzon?
– Engem nem lehet megvesztegetni.

Nem elérhető Horatio Luro

• Törzstag
« Válasz #1232 Dátum: 2015. December 11. - 20:46:07 »

Egyet értek!

Nekem csak egy DE borotvám van, meg 1 tubus Figaró krém és 1 flaska Figaró aftershave.
Neked mid van?  :naughty:

Nem elérhető rty42

• Adminisztrátor
  • Törzstag
« Válasz #1233 Dátum: 2015. December 11. - 22:59:04 »
Baromi nagy bal tenyere :D
... a nyúlon túl?

Nem elérhető nork

• Törzstag
« Válasz #1234 Dátum: 2015. December 13. - 09:34:28 »
Hehe, még jobb poén!
Nálam DE készülékekkel és szappanokkal szaladt el a ló, de azért még nem fogunk smárolni a mosdó szélén üldögélve... :-)

• Törzstag
« Válasz #1235 Dátum: 2015. December 13. - 13:06:44 »
Baromi nagy bal tenyere :D

Füllentettem  :D

Nem elérhető LordLoss1100

• Törzstag
« Válasz #1236 Dátum: 2015. December 17. - 12:04:08 »
Sziasztok!
Milyen borotvaszappamokat ajánlotok? Eddig a willkinson illatát nagyon szeretem, úgyhogy ha lehet ahhoz hasonló illatban, illetve még egy olyan kiegészítéssel, hogy az ajánlott szappant hol lehet megvásárolni?
Köszönöm!
Hamilton 6/8, Wostenholm & Sons: IXL The Celebrated 6/8, Robert klaas 4/8  veterán, Mühle R41 2013, Slim Z3 Twist

• Törzstag
« Válasz #1237 Dátum: 2015. December 17. - 21:33:38 »
Erre a kérdésre itt 3 reakció történhet. Egyik az, hogy senki nem válaszol. Másik az, hogy elindul egy olyan áradat, amit nem fogsz tudni követni, mert mindenki a saját kedvencére fog esküdni. Harmadik az "olvass vissza, milliószor le lett írva".
Azért egy kis segítséget adhattál volna, pl hogy mennyit szánsz rá.
Márkák nélkül, az alábbi helyeken nézz szét: Müller, Ecsetbolt, Neroli Parfüméria
Neten tudsz Balatoni vagy Cinke szappant rendelni itthonról. Külföldi oldalakból pedig a Connaughtshaving, a Gifts&Care, a Shaving.ie a legnépszerűbbek. Válogass. Csak te tudhatod, hogy mi a jó neked. Bocs, tudom, hogy még nem tudod, de itt mindenki kipróbált 10-20....x félét mire megtalálta a számára legjobbat. Mi biztosan nem tudjuk, hogy melyik lesz jó neked.

Nem elérhető Bowapex

• Törzstag
    • Mood for Dance zenekar
« Válasz #1238 Dátum: 2015. December 17. - 21:39:02 »
Sziasztok!
Milyen borotvaszappamokat ajánlotok? Eddig a willkinson illatát nagyon szeretem, úgyhogy ha lehet ahhoz hasonló illatban, illetve még egy olyan kiegészítéssel, hogy az ajánlott szappant hol lehet megvásárolni?
Köszönöm!
Nekem a Balatoni szappanok jöttek be. Mrs Selgir tud segíteni itt a fórumon. A Cinke szappanok is jók, de nálam irritációt okoztak. Viszont itt többeknek bevált. Többet ki kell próbálni mire kiderül hogy számodra melyik a megfelelő, úgyhogy nem úszod meg a próbálgatást :)
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Nem elérhető Karak03

• Törzstag
« Válasz #1239 Dátum: 2015. December 17. - 22:19:27 »
A Cinke-Major szappanok nekem nagyon beváltak. A Wilki UFO(Müller) nem jött be, a stick viszont igen(ma az Auchanban láttam). Szerintem jól használható A HJM szappan(Müller) is. Ajánlom még a Palmolive sticket vagy krémet. Én nagyjából ezeket találtam itthon amik könnyen beszerezhetőek és szerintem nem is drágák.
Nagyon bejövős még a Kent szappan és a piros/fehér/zöld Proraso .
És próbáld ki az ARKO-t  :crazy:
" Bárhova mész a bicskádat és a f.....at mindig vidd magaddal
-mert sose tudod mivel kínálnak! "

Nem elérhető gfazek

• Új tag
  • *
« Válasz #1240 Dátum: 2015. December 30. - 15:43:07 »
Sziasztok!
Első DE borotvám Lord L111-es, ezt szeretném a közel jövőben lecserélni.  A tapasztalatokból leszűrve Lord L6-ra esett a választásom. A kérdésem, hogy hol lehet megvenni ezt a borotvát? Körbejártam már a várost (Debrecen), és nem találtam csak L111-et. Végső esetben Lord Hungary-ról fogom megrendelni, vagy tudtok más boltot, webshopot? Valamint pengét tudtok ajánlani hozzá? Lord Super Chrome-ot néztem ki (vagy Captain), erősítsetek meg, hogy ezzel érdemes próbálkozni, vagy várok még ajánlatokat :) Köszi.

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1241 Dátum: 2015. December 30. - 18:47:51 »
Sziasztok!
Első DE borotvám Lord L111-es, ezt szeretném a közel jövőben lecserélni.  A tapasztalatokból leszűrve Lord L6-ra esett a választásom. A kérdésem, hogy hol lehet megvenni ezt a borotvát? Körbejártam már a várost (Debrecen), és nem találtam csak L111-et. Végső esetben Lord Hungary-ról fogom megrendelni, vagy tudtok más boltot, webshopot? Valamint pengét tudtok ajánlani hozzá? Lord Super Chrome-ot néztem ki (vagy Captain), erősítsetek meg, hogy ezzel érdemes próbálkozni, vagy várok még ajánlatokat :) Köszi.
Szerintem (de ez csak az én szerény véleményem) az L111 után az L6 csalódás lesz. Ha mindenféleképpen Lord-ban gondolkodsz én inkább az L5-t venném. Pengéből mindkettőt próbáltam, igaz a Captaint még nagyon a DE-s korszakom elején, de a Super Chrome jobban bejött. De ez csak egy vélemény  ;)

Nem elérhető gfazek

• Új tag
  • *
« Válasz #1242 Dátum: 2015. December 30. - 20:06:23 »
Miből gondolod, hogy csalódás lesz? Az L111 agresszívabb az L6-nál, erre gondolsz? És az L5 miben másabb, adott esetben jobb az L6-nál? Egyébként nem csak Lordban gondolkodnék, de a vélemények alapján, és árfekvésben ez tűnik a legjobb ajánlatnak.

Nem elérhető atteeharp

• Törzstag
« Válasz #1243 Dátum: 2015. December 30. - 20:45:36 »
:+1:
Az L6 mind
kidolgozottsagban mind teljesitmenyben elmarad az L111tol. Az ara ne zavarjon ossze. Inkabb gyujts hozza es figyeld az Elad-ot.
Müron arul (mashol) egy regi Tech-et 3e korul. En inkabb azt vennem a helyedbe, ha nem akarsz agresszort. (vagy a New-t ha megis :) )
Ha az L111-gyel jol boldogultal, szerintem nyugodtan lehetsz batrabb.

Nem elérhető Jim74

• Törzstag
« Válasz #1244 Dátum: 2015. December 31. - 05:29:08 »
Miből gondolod, hogy csalódás lesz? Az L111 agresszívabb az L6-nál, erre gondolsz? És az L5 miben másabb, adott esetben jobb az L6-nál? Egyébként nem csak Lordban gondolkodnék, de a vélemények alapján, és árfekvésben ez tűnik a legjobb ajánlatnak.
Szerintem az L111 után nem lesz elég alapos az L6. Nekem volt L5 és L6 is. A Tech fej szimpatikusabb volt. De érdekes módon egy Edwin Jagger, 89-es fejjel teljesen más élmény volt számomra, mint az L6. Pedig elvileg ugyanaz a fej mindkettő...

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici