Nem jutott eszembe jobb hely, ahol feltegyem a kerdest. Szeretnek valami jo OC borotvat, ne kerdezzetek, hogy miert. Es asszem ujat, de legalabbis modern, nem vintage darabot.
Na az van, hogy talan a legkellemesebb borotvalkozasokat a Parker24C-vel erem el. Kezdoknek is szoktam ajanlani, nagyon hiszek benne, megbocsajto es hatekony egyben.
Az elso generacios Phoenix DOC viszont eleg nagy csalodas volt, kb lehetetlen borotvalkozni vele, borostas maradok. Mondjuk az a legszebb borotvam, de csak nezem. Mas OC-m nincs.
Ilyen felutes utan mit ajanlanatok? Karakterisztikara egyebkent az volna jo, hogy mindenkepp legyen hatekony, es bar az nem baj, ha a 24C-nel picit agresszivabb, de semmi durvulasra nem vagyom. Ezt csak arra irom, hogy valoszonuleg R41-et nem akarok, sem a legtobbszor ahhoz hasonlitott Fatip Grande-t. Ha nagy a merites, akkor a hosszabb nyelu nehezebbeket jobb szeretem a rovid konnyueknel.
Nem csak tipusnevek erdekelnenek, hanem az erveitek is, melyiket miert szeretitek.
Ja, es megegy az elozotol tok fuggetlen kerdes. Ha konturborotvalas volna a cel, akkor milyen DE-t tartotok optimalisnak? Asszem leginkabb az a bajom, hogy a borotvak feje kitakarja a konturvonalat. Kest nem akarok, shavette van, csak a nyakamon meg nem tudom jol hasznalni.