Szerző Téma: Kezdésnek mit vegyek és hol? – tippek  (Megtekintve 487991 alkalommal)

Nem elérhető Bubu

• Törzstag
Re:Kezdésnek mit vegyek és hol? ? tippek
« Válasz #375 Dátum: 2011. Október 22. - 01:31:18 »
salander:

Douglas-ben próbálkozhatsz,de elég meredek ára lesz.Egy kis matek,de szerintem a www.connaughtshaving.com-ről olcsóbban megjön.
Baa baa black sheep, have you any wool? Yes Sir, yes Sir, three shaves full.

Nem elérhető Zsiraf

• Törzstag
« Válasz #376 Dátum: 2011. Október 22. - 01:31:22 »
Na tényleg kezd összeállni, hogy mi lesz, hogy lesz. Hamarabb mint hittem. Szerintem hét elején majd megteszem a lépéseket. :borz1:

A fórumon sokat láttam említve a Proraso Pre(-After) Shave krémet. Annak jelenleg mi a hazai beszerzési útja?
Csak a douglas árulja, marha drágán.

Nem elérhető salander

• Új tag
  • *
« Válasz #377 Dátum: 2011. Október 23. - 22:56:59 »
Hónapok óta egy ilyet használok: http://www.ebay.com/itm/Finest-Badger-Hair-Shaving-Brush-w-Mixed-Metal-Handle-/280713436988?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415bd31f3c#ht_895wt_1037
Most e között meg a #Warwick Buttersotch és a Faux Ivory Handle New között vacillálok.

A Mixed Metalról kár, hogy becsillan kép, így nem tudom 100%-osan elképzelni hogy milyen lehet.

Nem elérhető ghost

• Törzstag
« Válasz #378 Dátum: 2011. Október 25. - 19:49:42 »
úgy látom sokan szeretik az FS pamacsot,beszállnék én is.
több mint egy hónapja koptatom őt: http://www.ebay.com/itm/270779877550?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
fanya pamacs.arcon vagy tálkában való habosításra krémmel príma!pihe-puha élvezet.csak lehetne több gerince picit,de ennek ellenére sikerül is habot varázsolni a wilkinson ufóból,csak több ideig kell vele matatni.nem hullik,nem büdös.lehet nagyon szeretni.
olyan nincs hogy van ész oszt adok.az vagy van vagy nincs

Nem elérhető Imrus

• Új tag
  • *
« Válasz #379 Dátum: 2011. Október 28. - 16:32:38 »
   Üdvözlet Mindenkinek!
Kovács Imre vagyok! Rászántam magam a borotvakéssel való borotválkozásra(remélem túlélem próbaidőt  :)), csak halvány gőzöm sincs róla, hogy, hogy kezdjek neki. Mit és hol tudok beszerezni, miből milyen fajtát érdemes venni egy magam fajta totál kezdőnek stb. stb?
  A segítséget előre is köszönöm! :borotva:

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #380 Dátum: 2011. Október 28. - 17:09:04 »
  Üdvözlet Mindenkinek!
Kovács Imre vagyok! Rászántam magam a borotvakéssel való borotválkozásra(remélem túlélem próbaidőt  :)), csak halvány gőzöm sincs róla, hogy, hogy kezdjek neki. Mit és hol tudok beszerezni, miből milyen fajtát érdemes venni egy magam fajta totál kezdőnek stb. stb?
  A segítséget előre is köszönöm! :borotva:

Borotvakés, bőr. Utóbbit extrametálból, vagy eBayről. Előbbit az Elad topicban a legjobb, megbízható ember által élezve. Egyébként ajánlom ennek és a borotvakéses topicoknak a végigolvasását, minden le lett már írva legalább 3x.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető edrose

• Adminisztrátor
  • Törzstag
    • Pamacs és penge
« Válasz #381 Dátum: 2011. Október 28. - 18:54:16 »
Egyébként ajánlom ennek és a borotvakéses topicoknak a végigolvasását, minden le lett már írva legalább 3x.

Nem, inkább 5x.   :evil:

Azért szia Imrus, érezd jól magad, és olvass, olvass!   :sör:

Nem elérhető Imrus

• Új tag
  • *
« Válasz #382 Dátum: 2011. Október 29. - 16:57:07 »
 Már olvasok egyik hozzászólást a másik után.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #383 Dátum: 2011. Október 29. - 17:11:33 »
Már olvasok egyik hozzászólást a másik után.

:sör:
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető Diszi

• Új tag
  • *
« Válasz #384 Dátum: 2011. November 07. - 15:44:17 »
Uraim,

Kezdo szappan tudnatok esetleg ajanlani? Jelenleg Nivea kremet hasznalok (ami egyebkent - ha erdekel valakit - le van akciozva a  Vaci uti Rossmannban 300 HUFra ha jol lattam), de szeretnek kiprobalni valami tegelyes finomsagot. A legnagyobb problemam, hogy minel tobb hsz-t olvasok annal nehezebben tudok valasztani.  :crazy:

Van valami tippetek markat illetoleg? A Kent szappanokrol mi az altalanos velemeny?

Koszi szepen!

FBP

• Vendég
« Válasz #385 Dátum: 2011. November 07. - 15:47:40 »

Van valami tippetek markat illetoleg? A Kent szappanokrol mi az altalanos velemeny?

Tipp szerintem annyi lenne, ahányan itt vagyunk  ;D
A Kent jó választás! El kell olvasni a megfelelő rovatban, hogy mit írtak róla a fórumtársak.

Nem elérhető Salmo

• Törzstag
  • ne fogdosd az élét
« Válasz #386 Dátum: 2011. November 07. - 15:58:37 »

Szia Diszi!

Olyan, hogy kezdő szappan nem nagyon van ( illetve mégis, de erről később) Az egyes szappanok esetében, mint a hagyományos
borotválkozás terén mindenhol, erős a szubjektivitás. Ha megadatott a technikai háttered a külföldi rendelésekhez, akkor a magukra valamit is adó
webshopokban található sample pack-ok kinyitják előtted a világot, ha nem, akkor érdemes erősen sasolni az itteni elad topikot.

A kezdő szappan kérdésében: nyilván azt lehet annak hívni amiből nagyon könnyen, kevés munkával, szélsőségesen adagolt vízzel,
hánytott sorsú, kevés szálú pamaccsal is lehet köbméternyi habot keverni. Létezik ilyen az 1,5 eurós DVH-tól a 30 eurós MDC-ig, csak
az anyagi lehetőségek szabnak határt.

Salmo

u.i.: ha kezdenék, mitchells wool fattal kezdenék szivesen, az olyan arany középút árban, a fentebb említett "kezdő" kitételeket kielégíti......
"Férfiembernek faluhelyen semmi sincs nagyobb mérge mint a beretválkozás, mert ritka a jó beretvakés. Sokkal ritkább, mint a tisztességes fehérnép."

FBP

• Vendég
« Válasz #387 Dátum: 2011. November 07. - 16:08:34 »
Diszi! Még mielőtt feltennéd a kérdést: a Salmo által ajánlott Mitchell's woolfat ugyanaz, mint a Kent (maga a szappany) csak a dobozban térnek el.

Nem elérhető Diszi

• Új tag
  • *
« Válasz #388 Dátum: 2011. November 07. - 16:47:18 »
Koszonom a valaszokat!  :sör:

A szubjektivitassal tisztaban vagyok, de azert valami tampontot kerestem - amit meg is kaptam.

Azt hiszem egy sample pack lesz az optimalis nemi tapasztalatszerzeshez. Valahol el kell kezdeni... :)

Diszi

FBP

• Vendég
« Válasz #389 Dátum: 2011. November 07. - 16:49:05 »

Azt hiszem egy sample pack lesz az optimalis nemi tapasztalatszerzeshez. Valahol el kell kezdeni... :)

Diszi
A nemi tapasztalatszerzéshez nem samplepack kell  :evil: :crazy: :fetreng:

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici