Nagyon jól mondod, pap, papné, stb.. ugyanakkor itt a fórumon többünknek nem vált be az alap pure badger borz (és mindegy, hogy hjm vagy golddachs, vagy más) de egy jobb sörte (pl. omega) nagyobb eséllyel tud kellemes lenni.
2: Szerintem mindegyiknél, csak valamelyiknél az olcsó borz az 15.000-nél kezdődik, de különbség ott is van...
Ahogy Ed is írta, mindenre találsz éljenző de a pokol tüzébe taszító véleményeket is, akár még a mi kis fórumunkon belül is, nem kell ehhez külföldre menni, szóval ne ez legyen a döntő. Mindenestre szerintem pure badger-t ne vegyél, minimum Best Badger vagy pl a Sanyi által linkelt Frank Shaving-es Finest is jó lehet. Sajnos nem könnyíti meg a döntést, hogy az elnevezések (Pure, Finest, Best, Super, Silvertip) közel sem azonos minőséget jelentenek a különböző gyártóknál.
1, Az Omega sörte pamacsok (amiket a lengyel srác árul), nem szúrnak? Tudom hülye kérdés, mert egyén-e válogatja, hogy kinek mi.
2, Milyen árban vagy márkánál van az olcsó borz és a nem olcsó borz között a különbség? Pl. Best Badgertől fölfele? Mert próbáltam rákeresni külföldi fórumokon is olyan pamacsokra, amik itthon kaphatók a boltokban és még olyan cuccról is találtam nagyon negatív hozzászólásokat amik már 10 000 forintot súrolják.
Elsőre inkább valami olcsó, de biztos megoldás kéne.