Üdvözletem az Uraknak!
A P&P blog lelkesített fel a hagyományos borotválkozást illetően, és próba cseresznye alapon vásároltam is magamnak egy műanyag Wilkinson DE borotvát. 5-6 borotválkozáson vagyok túl vele, mindenféle sérülés nélkül
és érzésem szerint minőségre nem jobb nem rosszabb mint a sokpengések, viszont reggel, sietős borotválkozásnál még nem merem használni.
Ebben az egészben inkább maga a fíling tetszik, hogy valami olyasmit csinál az ember, aminek "úri" hagyománya van, ezen kívül olcsóbb, környezetbarátabb megoldás.
Egyre jobban beleástam magam a témába, rátaláltam erre a fórumra, és sok okosságot olvastam, többek között azt is ,hogy a műanyag Wilki borotva nem az igazi. Kérdésem az lenne, hogy a Lord L5 és L6 készülékekek közül melyiket ajánlanátok egy kezdőnek?
A kettőnek kicsit más a fejkiképzése, gondolom használat közben ezért kicsit más technikát is igényelnek?
Ezeken kívül külsőre a Gilette Tech és Slim is nagyon tetszik, de ezekere a korukból kifolyólag úgy kell vadászni.
Pamacsot is szeretnék venni, de fogalmam sics, hogy borzszőr vagy sörte legyen... A DM-es baleást sokan leszólták itt, de mi a véleményetek erről?
http://extrametal.hu/muhle-solingen-borotvalkozasi-retro-pamacs-valodi-sortebol-pamacstarto-allvannyal-p-2768.html?cPath=116_115Hét végén Bp-re utazom, ahol benéznék az extrametál boltba az arena plázában, ezért fontos lenne a segítségetek, amit előre is köszönök!