Nekem így vált be, úgy.
ez inkább egy beégett tévhit, amivel azonosultál ;-)
Mondjuk ezt valahol el kell fogadjam!
Már korábban is írtam, hogy igazából annyira nem is akarom megnyitni részemről a pamacstémát, mert sokkal nagyobb és átfogóbb terület, mint hittem. Per pillanat beérem azzal, hogy ismerkedem a DE vonallal és apránként nyitok a késekre. (ez utóbbiból már kettő van, azt hiszem kezdésnek elég is
)
A pamacsok csak ezt követően vannak betervezve (mármint a megismerési folyamat) - és szó mi szó - az elégedettség miatt érzem, hogy nem kell kapkodnom.
Az hogy az elégedettségem megszokásból fakad nekem éppen jó. Én is szeretnék jó sörtepamacsot, mint ahogy szeretnék jó borzpamacsot is. Éppen itt jön a képbe, hogy mi a jó és hogy kinek mi a jó? - Tehát általánosan és személyre szabottan.
Hogy ki mit vár a pamacsától és hogyan, milyen technikával kívánja azt használni? - Ez viszont már valóban az egyénből fakad.
Eddigi tapasztalataim szinte csak mások véleményének olvasásából fakad. Felmerülhet bennem a kérdés, hogy kinél van még beégett tévhit? Hogyan tudnám én azt megállapítani? Nyilván csak a saját tapasztalatom összevetésével, de az megint olyan dolog, hogy szubjektív véleményt a szubjektív véleménnyel? Reális lesz az? (lehet hogy túlbonyolítom és el is tértem a tárgytól)
Natehát! Egyelőre megelégszem a "beégett tévhittel", mert nálam így "vált be".