Sziasztok,
9 éve nem borotválkoztam már (azóta szakállat viselek) de mostanában újra elkezdtem (pusztán a változatosság kedvéért). Előkotortam a régi Gillette patronos borotvámat, de a pamacsomat nem találom (valahol a költözéseink közben elhagyhattam). Habból is csak az "utazós" palackos habomat találtam meg (Gilette. Olyasmi, mint a purhab: a levegőtől térhálósodik
. Már vagy 5 éve lejárt, de még használható és egyáltalán nem tűnik romlottnak) Van egy pár kérdésem:
Hol lehet Budapesten az alábbiakat kapni?
-Barbon borotvakrém
-Borotvaszappan (ami nem illatosított és jó minőségű - miket ajánlotok és hol lehet kapni őket?)
-Aftershave nagyon érzékeny bőrre (lehetőleg nem illatosított)
-Pamacs (nagyon jó minőségű, arcot nem irritáló. Azt hiszem a korábbi valamilyen borz pamacs volt, de vennék sörtét is, ha elég puha. 5000 forintnál többet nem szívesen adnék ki pamacsért)
Később, ha a Gillette patronjai kifogynak, venni szeretnék egy biztonsági borotvát (a fórumom azt olvastam, hogy kevésbé irritáló vele a borotválkozás és nekem sajna nagyon érzékeny a pofázmányom...) Ehhez hol kaphatok jó áron pengéket?
Vásárlásnál a bolti vásárlást preferálom, ahol megfoghatom, megszaglászhatom a terméket. (Ha nincs lehetőség, vagy nem érdemes (pl pengénél), akkor persze hitelkártyás netes vásárlás is szóba jöhet.
Előre is köszönöm a válaszokat,
Apafej