Szerző Téma: Újonnan vásárolható kések  (Megtekintve 284819 alkalommal)

Nem elérhető Pietro

• Törzstag
Re:Újonnan vásárolható kések
« Válasz #195 Dátum: 2010. Május 25. - 19:54:58 »
Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat! :) Igyekszem méltó Wacker-tulajdonosnak lenni majd  :borotva:  (az igazat megvallva, a mai napig nem tudtam, hogy a Wacker-nak ekkora kultusza/rajongótábora van, most duplabüszkén érzem magam). Holnap avatom fel!  ;)
Thiers-Issard "Le Petit Français" 4/8 | Thiers-Issard "Fox and Rooster" Silverwing Sheffield 5/8  | Dovo "Black Star" 5/8 | Sigmund Hollinger Sheffield 5/8 | Wacker "Jahresmesser 2009" 6/8 | Seizomoto Kinsei Kamisori | Merkur 34C (HD) | Merkur 37C (slant)

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #196 Dátum: 2010. Május 26. - 00:04:27 »
Pietro: Grats, gyönyörű a kés, használd egészséggel  :borotva:

Nem elérhető ZOZO

• Törzstag
« Válasz #197 Dátum: 2010. Május 26. - 00:09:30 »
ED: természetesen nem felejtettem el amit igértem, de a döntés egy komplikált algoritmus eredménye amiben egy fontos változó hogy sikerül-e beszereznem az áhitott 8/8-os zwillings fridourt

Nem elérhető pangeapeter

• Új tag
  • *
« Válasz #198 Dátum: 2010. Május 28. - 21:21:21 »
 Üdvözlöm az urakat!

Érdeklődni szeretnék, hogy ismerek-e az Ecsetboltban kapható Dietmar márkát? Azért érdekel, mert szeretnék egy új és remélhetőleg jó borotvát venni. Jelenleg egy kínai solingennel támadom az arcom, lassan két éve és szeretnék már egy jobbat is venni.

Választ előre is köszönöm!

Nem elérhető vidak

• Törzstag
« Válasz #199 Dátum: 2010. Május 28. - 22:48:44 »
Üdvözlöm az urakat!

Érdeklődni szeretnék, hogy ismerek-e az Ecsetboltban kapható Dietmar márkát? Azért érdekel, mert szeretnék egy új és remélhetőleg jó borotvát venni. Jelenleg egy kínai solingennel támadom az arcom, lassan két éve és szeretnék már egy jobbat is venni.

Választ előre is köszönöm!

Dovo-tól is van ha minden igaz 50€-ért, bár a profi késesek majd megmondják az okosat :$

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #200 Dátum: 2010. Május 29. - 08:21:37 »
A Dietmar kést nem ismerem, sőt még nem is hallottam róla, de ha ez az Ecsetboltban a 18900 forintos kés, akkor annál olcsóbban akár az extrametálban is kapsz új DOVO Bismarck-ot!

Szerk.:Vagy Németországból új Revisort...
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető pangeapeter

• Új tag
  • *
« Válasz #201 Dátum: 2010. Május 29. - 14:00:31 »
Az Extrametálban vettem ezt az Exrtasolt is, és amikor kérdeztem, hogy élezve van-e azt mondták, igen. Amikor meg borotválkoztam vele húzott eléggé. Később visszamentem, mondom nekik, hogy életlen borotva, akkor meg azt mondták vigyem vissza és elküldik éleztetni 500 Ft-ért. Csakhogy én magam akartam megélezni és idővel sikerült is. Szóval annyira nem bízom az Extrametálban, az Ecsetboltban pedig lehet alkudni.

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #202 Dátum: 2010. Május 29. - 14:12:20 »
Az Extrasol az kínai, a DOVO meg hát... Az borotva. Emlékeim szerint ezek rendesen meg vannak élezve gyárilag is, csak bőr kell nekik.

Egy 3 ezer forintos borotvától nem kell sokat várni, a Bismarck más nagyságrend 17 ezerért.
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető fonthunter (†2014)

• Halhatatlan tag
  • Törzstag
    • Fonti galériája
« Válasz #203 Dátum: 2010. Május 29. - 14:18:26 »
Az EM-es Bismarckomnak tényleg elég volt a bőr...  :borotva:
H: Flaschner JP: IWASAKI, TOSUKE, Hishakaku Kamisori Sheffield: F. Reynolds, Wade&Butcher "THE CELEBRATED",  Wostenholm pipe, IXL, Bengall, A.J.Jordan Solingen: Dubl Duck, Rob.Klaas, J.A. Henckels, R. Stehlo, Wacker, Bonsa, Revisor, BlackSmith Herder, RedPoint D: Buddel F: Thiers Issard "Le Canadien" SP: Filarmónica 13 USA: HartSteel, Max S

Nem elérhető mry314

• Moderátor
  • Törzstag
    • Borotváim fényképei
« Válasz #204 Dátum: 2010. Május 29. - 14:47:12 »
Nekem is van Extrasol-om, nekem is shave-readyként adták, és az még ráadásul meg is van csavarodva egy kicsit, szóval az tényleg nem a DOVO kategória!

Viszont ha ennyire szimpi az ecsetboltos  :borotva: (ami ugyanúgy gyári élezésű szerintem, mint a DOVO-k), akkor próbáld be, max. megírod a tapasztalatokat, és annyival is okosabbak leszünk! ;D
Vérem, bőröm, bánatom és  bajom!
Nem nyúzom tovább magamat agyon!
Nem pattan az arcom, nem lesz beteg bőröm!
Nem kell szitkozódnom miért van nekem szőröm.
Léber Kálmán

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #205 Dátum: 2010. Május 29. - 14:52:20 »
Én neten gyakorlatilag semmit nem találtam róla, de az ecsetbolt honlapján a képek bíztatóak. Kb. egy árban van a Bismarck-al, rossz kés nem lehet szvsz. Kicsit zsákbamacska, de ha őket jobban szereted akkor vedd meg azt amelyik tetszik. Ahogy mry mondta, legalább lesz arról is infónk :D
"A statisztika egy olyan tudomány, amely matematikai úton bebizonyítja, hogyha 7 napig hasmenésem volt, majd 7 napig szorulásom, akkor az emésztésem egyszerűen tökéletes."

Nem elérhető pangeapeter

• Új tag
  • *
« Válasz #206 Dátum: 2010. Június 20. - 17:21:01 »
E hét csütörtökön vettem egy DOVO Schloss Burgot, ma próbáltam ki! Ég és föld a különbség közte és az Extrasol között! Az Extrasolt annak idején tanulni ajánlották, hát arra talán jó.

Nem elérhető thaly3

• Törzstag
« Válasz #207 Dátum: 2010. Június 20. - 17:52:30 »
Grat! ;)

Nem elérhető jenessanyi

• Törzstag
    • Jenes razors
« Válasz #208 Dátum: 2010. Június 20. - 18:54:17 »
Grat a DOVO-hoz, biztosan jól fog szolgálni! :)

Amúgy a legolcsóbb kínai cuccot nem kellene az egyik etalonhoz mérni, nem teljesen ferr  ;D Míg az egyik 3 ezer, a másik 25, nem lehet őket egy lapon említeni. A maga céljára jó az extrasol is, újonan persze nem éri meg, akkor már inkább egy használt felújítva.

Nem elérhető longball

• Törzstag
« Válasz #209 Dátum: 2010. Június 20. - 21:55:59 »
Pietro!

A multkor feltetted a linket és az árat a '72.-es Vosztok-3 borotváról. Akkor az árát 14000 Ft-ba számoltad. Most nézem, hogy a britva.ru honlapon külön rovaton megjelentek a régi gyártású, de uj szovjet/orosz borotvák...és általában 750 rubeles, vagyis 5000 ft alatti áron. (ha nem néztem el valamit nagyon...) Abból már érdemes mazsolázni...ha tudnál venni még engem is érdekelne egy ilyen Vosztok-3 a "mosolygós" pengéjével...majd csak eljut hozzám valahogy... ;)...

Üdvözlettel: longball

Olvasatlan hozzászólások megtekintése a legutóbbi látogatásom óta.
Hozzászólásaimra érkezett új válaszok megtekintése.
Összes olvasatlan téma

iddaa net geciktirici