...- Bocsánatkérő levél és matrica gyűjtőalbum (Spar) - egyszerűen hazudtak valami hülyeséget...
Idézetet írta: tothzoltan - 2015. Január 13. - 15:49:09...- Bocsánatkérő levél és matrica gyűjtőalbum (Spar) - egyszerűen hazudtak valami hülyeséget... Ez a kedvencem, de az egészen fetrengtem. Pedig olyan ártatlannak tűnsz szemtől szemben.
Használt valaki ilyen cuccot? Tapasztalat esetleg? Vagy netalántán elfekvő jóárasított valakinek? www.jetboil.com/Products/Flash-Cooking-System-Carbon/
Kicsi ikeás hobó kályhám van, de állandóan etetni kell a tüzet ez meg túl macera. De azért köszönöm a tippet!
Idézetet írta: GianniV - 2015. Január 13. - 19:58:22Kicsi ikeás hobó kályhám van, de állandóan etetni kell a tüzet ez meg túl macera. De azért köszönöm a tippet!Az milyen?
Idézetet írta: pmol322 - 2015. Január 13. - 20:38:16Idézetet írta: GianniV - 2015. Január 13. - 19:58:22Kicsi ikeás hobó kályhám van, de állandóan etetni kell a tüzet ez meg túl macera. De azért köszönöm a tippet!Az milyen?Szerintem rm. evőeszköztartóból eszkábált cucc lehet, nem készen kapható hobókályha.http://bushcraft.co.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=392:ikea-hobo-kalyha&catid=45:videokvetites&Itemid=67