120GB SSD-ben mit ajánlatátok a "value" kategóriában? Nem kell ultragyors, megbízhatóság fontosabb. E kettő között vacillálok:
KINGSTON 120GB SSDNow V300 SATA3 2,5" SV300S37A/120G
TRANSCEND 128GB SSD370 SATA3 2,5" TS128GSSD370
Transcend 2500 ft-al drágább, de sokan megbízhatóbbnak tartják. De bármi érdekel 20e forint alatt/körül. Nyilván backupolva lesz, de olyan helyen üzemel majd ahova nem mindig jutok el gyakran (szüleim más városban), szóval nem öröm ha kipurcan.
A 120Gb hidd el kicsi lesz, hacsak nem a rendszert rakod rá csak, és az adatot egy másikra. Nyilván laptopnál ez problémás lehet.
Hidd el, hogy aki használja, annak valszeg 80GB szabad lesz
Xubuntu nem eszik meg 20GB-nál többet minden cuccal együtt, ezenkívül meg rajta lesznek a levelei meg a családi fényképek. Igazából egy 60-64GB SSD is elég lenne, de annyival nem olcsóbb, így lesz a 120, soksok hellyel.
Értem a jó szándékot meg minden, de valahogy reménykedtem benne hogy ha nagyon konkrét kérdésem van, akkor nem jön majd olyan hozzászólás is amelyik segíteni nem segít, de elmondja hogy nem is az kell nekem igazából amit akarok. Múltkor már a chiliszószoknál megfutottuk ezt a kört. Na mindegy
Lacus_65, tothzoltan: kösz, Samsung EVO 850 olcsóbb és valszeg az lesz.